gawel 07.11.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ja mam ale moge pokazac na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 E tam bez przesady Prorok czy co? ja chce Wrozka zostac a pałeczke masz...he,he ja? nieee pozycze od Froscha on ma ino gałeczke te wieksza a nie paleczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ja mam ale moge pokazac na prv nie pokazuj widac, mientka jakas i kiwa sie. Tu trza czegos twardego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.11.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ja mam ale moge pokazac na prv nie pokazuj widac, mientka jakas i kiwa sie. Tu trza czegos twardego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ja mam ale moge pokazac na prv nie pokazuj widac, mientka jakas i kiwa sie. Tu trza czegos twardego a mientka nie mozna czarowac? jest jakas twardosc ustawowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.11.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 w tym kraju juz wszystko jest mozliwe, ządzą kaczki ale moze i ja sie miau doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 spytaj Mamonia czy to wypali a ja ci wywroze piekna swietlana przyszlosc po starej znajomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 No więc: Różdżka - jest to podstawowa rzecz czarodzieja, każdy musi ją mieć. Ma kształt długiego, podłużnego kija. Wykonana z drewna, zakończona rączką do trzymania. Rodzaje Drewna: -Brzoza -Drewno Różane -Cis -Klon -Mahoń -Wierzba -Ostrokrzew -Grab -Heban -Jesion -Dąb Rdzeń: -Serce smoka -Pióra Feniksa -Włos z głowy Will -Włos z ogona albo grzywy jednorożca Ewentualnie inna różdżka (w googlach mi to wyskoczyło ) http://www.durex.pl/rekwizyty_erotyczne_rozdzka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 No więc: Różdżka - jest to podstawowa rzecz czarodzieja, każdy musi ją mieć. Ma kształt długiego, podłużnego kija. Wykonana z drewna, zakończona rączką do trzymania. Rodzaje Drewna: -Brzoza -Drewno Różane -Cis -Klon -Mahoń -Wierzba -Ostrokrzew -Grab -Heban -Jesion -Dąb Rdzeń: -Serce smoka -Pióra Feniksa -Włos z głowy Will -Włos z ogona albo grzywy jednorożca Ewentualnie inna różdżka (w googlach mi to wyskoczyło ) http://www.durex.pl/rekwizyty_erotyczne_rozdzka.html podluzna drewniana pala ? i te owlosione wnetrznosci na jej czlonie ....tfu...trzonie...eee rdzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 aaaaaaaaaaa.....czesc pp , jak zdrowko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 podluzna drewniana pala ? i te owlosione wnetrznosci na jej czlonie ....tfu...trzonie...eee rdzeniu No tak napisali. Nie moja wina, że tak wygląda różdżka aaaaaaaaaaa.....czesc pp , jak zdrowko? A dobrze. Tyję sobie bezkarnie Ale mam okropne mdłości. Zapisałam się na kurs na prawko i tylko na wykładach nie chce mi się "pawiować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 a wy co?na rekwizytach w googlarce siedzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 podluzna drewniana pala ? i te owlosione wnetrznosci na jej czlonie ....tfu...trzonie...eee rdzeniu No tak napisali. Nie moja wina, że tak wygląda różdżka aaaaaaaaaaa.....czesc pp , jak zdrowko? A dobrze. Tyję sobie bezkarnie Ale mam okropne mdłości. Zapisałam się na kurs na prawko i tylko na wykładach nie chce mi się "pawiować" tyj sobie tyj do woli jak tam na kursie? lajcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.11.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Nie no, do woli to tak niebaudzo. Nie chcę być później wielorybkiem A na kursie sympatycznie. Oglądamy szalenie interesujące filmy o znakach drogowych A zaczynamy jeździć we wtorek. Już się nie mogę doczekać. Damy z juzkiem czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 uwazaj na przechodniow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 uwazaj na przechodniow To niech oni uważają na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 uwazaj na przechodniow To niech oni uważają na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 pp masz smaki? np na golabki ( akurat jem , moge sie podzielic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts