SławekD-żonka 08.11.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ja jestem, ale w ukryciu, nie mam ochoty na pogawędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.11.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ja jestem, ale w ukryciu, nie mam ochoty na pogawędki U a co az tak źle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.11.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No nie jest dobrze, by nie powiedzieć tragicznie, dlatego siedzę cicho, bo raz że nie mogę gadać, a dwa że nie chcę krwi psuć innym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.11.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 A gdzie w ogóle są stali bywalcy rw? Przestali się udzielać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.11.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No nie jest dobrze, by nie powiedzieć tragicznie, dlatego siedzę cicho, bo raz że nie mogę gadać, a dwa że nie chcę krwi psuć innym... Oj to przykro słyszeć . Ale daj od czasu do czasu jakiś znak . Nawet dziś myślałam że dawno Cię tu nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.11.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 A gdzie w ogóle są stali bywalcy rw? Przestali się udzielać?? no ja zaglądam ale się nie udzielam cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.11.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No nie jest dobrze, by nie powiedzieć tragicznie, dlatego siedzę cicho, bo raz że nie mogę gadać, a dwa że nie chcę krwi psuć innym... Kasieńko ...trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.11.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No nie jest dobrze, by nie powiedzieć tragicznie, dlatego siedzę cicho, bo raz że nie mogę gadać, a dwa że nie chcę krwi psuć innym... Kasieńko ...trzymaj się ino nie powietrza Kasia jutro będzie lepszy dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.11.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No nie jest dobrze, by nie powiedzieć tragicznie, dlatego siedzę cicho, bo raz że nie mogę gadać, a dwa że nie chcę krwi psuć innym... Kasieńko ...trzymaj się ino nie powietrza Kasia jutro będzie lepszy dzień... To 'jutro' dla mnie jest bardzo odległe, bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No nie jest dobrze, by nie powiedzieć tragicznie, dlatego siedzę cicho, bo raz że nie mogę gadać, a dwa że nie chcę krwi psuć innym... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.11.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 mamoniek miał racje rw wymiera powoli Nieprawda!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamoniek rzadko sie myli , ale tym razem niestety.... tak Kto się ze mną napije??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 to ja cos poprosze nie wazne co byle sponiewiweralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 mamoniek miał racje rw wymiera powoli Nieprawda!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamoniek rzadko sie myli , ale tym razem niestety.... tak Kto się ze mną napije??? A co jest do wyboru? Cześć Żaba Wklej wiekszą fotę z awatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 mamoniek miał racje rw wymiera powoli Nieprawda!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamoniek rzadko sie myli , ale tym razem niestety.... tak Kto się ze mną napije??? A co jest do wyboru? Cześć Żaba Wklej wiekszą fotę z awatara Lech i.......Lech Mamoń ma w powiększeniu musisz sie do niego uśmiechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.11.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 to ja cos poprosze nie wazne co byle sponiewiweralo piwko może być Cześc chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.11.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 to ja cos poprosze nie wazne co byle sponiewiweralo piwko może być Cześc chłopaki Czesc Oczywiście ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mamoniek chodź tu Co się chowasz??? Pijesz juz swoja Tatrę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czajnikujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts