Aga J.G 08.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Chyba tez sobie cos naleje Hej Aga. Jakaś imprezka w domu? Eeee, już poprawiłaś To tylko moja klawiatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 U mnie stal i na stojaco I wszyscy dookola zastanaiwlai sie co ta ciaza tak dlugo trwa Bo Ty maluśka kobitka jesteś Z wielkim brzuszyskiem z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.11.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 aaaaa znowu wpadłam na Allegro i oglądam ciuszki dla Małego....a kysz, a kysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 U mnie stal i na stojaco I wszyscy dookola zastanaiwlai sie co ta ciaza tak dlugo trwa Bo Ty maluśka kobitka jesteś Z wielkim brzuszyskiem z przodu dobrze ,że te brzuchy się wchłonęły jak niektórzy faceci mogą nosić przez tyle lat takie brzuszyska ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 aaaaa znowu wpadłam na Allegro i oglądam ciuszki dla Małego....a kysz, a kysz Ja też Kombinezony zimowe Coccodrillo - boszszszsz jakie piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mamoniu, a jak było z Twoim brzuchem podczas ciąży? Rósł razem z brzuchem Żonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 U mnie stal i na stojaco I wszyscy dookola zastanaiwlai sie co ta ciaza tak dlugo trwa Bo Ty maluśka kobitka jesteś Z wielkim brzuszyskiem z przodu dobrze ,że te brzuchy się wchłonęły jak niektórzy faceci mogą nosić przez tyle lat takie brzuszyska ????? Z zazdrości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znacie jakieś sposoby na ciężkie i denerwujące mdłości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 aaaaa znowu wpadłam na Allegro i oglądam ciuszki dla Małego....a kysz, a kysz Ja też Kombinezony zimowe Coccodrillo - boszszszsz jakie piękne! wierzę na słowo, nie sprawdzę bo mam debet na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.11.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znacie jakieś sposoby na ciężkie i denerwujące mdłości??? Nie miałam takowych, na lekkie mdłości pomagała miętowa guma do rzucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.11.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znacie jakieś sposoby na ciężkie i denerwujące mdłości??? Też w temacie Pepe, albo zasnąć, albo polubić - w sensie, że wiadomo po co są i że miną. Przeczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znacie jakieś sposoby na ciężkie i denerwujące mdłości??? Nie pocieszę Cię sposobów trochę znam ale nic mi nie pomagało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 aaaaa znowu wpadłam na Allegro i oglądam ciuszki dla Małego....a kysz, a kysz Ja też Kombinezony zimowe Coccodrillo - boszszszsz jakie piękne! wierzę na słowo, nie sprawdzę bo mam debet na koncie Ja nie mam na razie "ciśnienia", tak sobie oglądam, bo na teraz Pafcio ma śliczny, ale obawiam się, że na całą zimę nie starczy Raczej pewna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znacie jakieś sposoby na ciężkie i denerwujące mdłości??? Też w temacie Pepe, albo zasnąć, albo polubić - w sensie, że wiadomo po co są i że miną. Przeczekać Ale ja nie mogę spać 24/h....... Mam je od 3 dni, takie, że aż mi się odechciewa wszystkiego. Zjem coś - źle. Nie zjem - jeszcze gorzej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znacie jakieś sposoby na ciężkie i denerwujące mdłości??? Nie miałam takowych, na lekkie mdłości pomagała miętowa guma do rzucia. To nie są lekkie mdłosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znacie jakieś sposoby na ciężkie i denerwujące mdłości??? Też w temacie Pepe, albo zasnąć, albo polubić - w sensie, że wiadomo po co są i że miną. Przeczekać Ale ja nie mogę spać 24/h....... Mam je od 3 dni, takie, że aż mi się odechciewa wszystkiego. Zjem coś - źle. Nie zjem - jeszcze gorzej!!! Nie będzie to pocieszające - ale musisz przeczekać, aż same miną. To jeden z elementów "obowiązkowych", w prawie każdej ciąży chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 PP może tu coś znajdziesz: http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=32230&highlight=md%B3o%B6ci http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=28031&highlight=md%B3o%B6ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Olka WRACAJ TU Z TEGO ALLEGRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znacie jakieś sposoby na ciężkie i denerwujące mdłości??? Też w temacie Pepe, albo zasnąć, albo polubić - w sensie, że wiadomo po co są i że miną. Przeczekać Ale ja nie mogę spać 24/h....... Mam je od 3 dni, takie, że aż mi się odechciewa wszystkiego. Zjem coś - źle. Nie zjem - jeszcze gorzej!!! skąd ja to znam Mogę tylko współczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ups, przepraszam, Ty nie na allegro zniknęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts