Ew-ka 09.11.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 no dobra ....to ja ide juz spać .....jak kcesz to sobie tu sam zostań ...ja spadammmmm papapa ps....kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Siemka Ew-ka Marchewka Zaraz będę się kładł, bo na siódmą do pracy, ale jeszcze wpadłem na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2006 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Czas już, żeby Prezes udał się na zasłużony odpoczynek. Dobrej nocy całemu RW życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.11.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 dzien doberek wszystkim pamieta mnie ktos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.11.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 dzien doberek wszystkim pamieta mnie ktos jeszcze? nie cześć kasztanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.11.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 dzien doberek wszystkim pamieta mnie ktos jeszcze? nie cześć kasztanko cze jak budowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.11.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Słyszę że co niektórzy chcą RW zamykać? Nieładnie, oj nieładnie... bardzo nieładnie w kompetencje Prezesa wchodzą chyba upomnienie się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.11.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 cze jak budowanko? powoli przechodzi w wykańczanko a co u Ciebie? jak Piotruś? pewnie duży już z niego facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.11.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 cze jak budowanko? powoli przechodzi w wykańczanko a co u Ciebie? jak Piotruś? pewnie duży już z niego facet a u mnie super w domku mieszka sie wspaniale Piotrus rosnie jak na drozdzach, juz duzo mowi gadula z niego straszna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.11.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 dzien doberek wszystkim pamieta mnie ktos jeszcze? Kasztanka .....hmmmm kasztanka .... aaaa to ta od Piłsudskiego Witam wszystkich zimowo Przyszroniło dziś u nas Dobrze że dziś wymianiam opony na zimowe bo nie wiadomo czym nas ta pogoda jeszcze zaskoczy . Pędzę do pracy , miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.11.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 czesc Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Słonecznie wszystkich witam Tych co pamiętam i "niepamiętających" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cześć! Dostałam od lekarza magiczne leki dzięki którym mdłosci minęły. I całkiem normalnie mogę funkcjonować A Mój Tajemniczy Don Pedro okaże swe oblicze w poniedziałek-mam usg Aaaale się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cześć! Dostałam od lekarza magiczne leki dzięki którym mdłosci minęły. I całkiem normalnie mogę funkcjonować A Mój Tajemniczy Don Pedro okaże swe oblicze w poniedziałek-mam usg Aaaale się cieszę!!! nie wiadomo czy to oblicze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.11.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cześć! Dostałam od lekarza magiczne leki dzięki którym mdłosci minęły. I całkiem normalnie mogę funkcjonować A Mój Tajemniczy Don Pedro okaże swe oblicze w poniedziałek-mam usg Aaaale się cieszę!!! nie wiadomo czy to oblicze bedzie Fakt. Może się na nas wypiąć Chociaż myślę, że jeszcze jest za maleńki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 10.11.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam wszystkich! Jaka tu domowa atmosfera Dzieci, ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cześć! Dostałam od lekarza magiczne leki dzięki którym mdłosci minęły. I całkiem normalnie mogę funkcjonować A Mój Tajemniczy Don Pedro okaże swe oblicze w poniedziałek-mam usg Aaaale się cieszę!!! super pp, wkleisz nam fotke ? plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam wszystkich! Jaka tu domowa atmosfera Dzieci, ciasta czesc Zuzza, tu zawsze tak swojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts