jea 10.11.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam wszystkich! Jaka tu domowa atmosfera Dzieci, ciasta sledzi ni ma Witaj Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 kurde, wpadl mi motyl do chaty przez uchylone okno co mam z nim zrobic? przeciez nie wyrzuce go z domu na taka pogode co one jedza do Jasnej Anieli ? http://img172.imageshack.us/img172/5866/bild001il4.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 kurde, wpadl mi motyl do chaty przez uchylone okno co mam z nim zrobic? przeciez nie wyrzuce go z domu na taka pogode co one jedza do Jasnej Anieli ? http://img172.imageshack.us/img172/5866/bild001il4.th.jpg sałatke mu zrób jak nie bedzie jad to ja zjem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 kurde, wpadl mi motyl do chaty przez uchylone okno co mam z nim zrobic? przeciez nie wyrzuce go z domu na taka pogode co one jedza do Jasnej Anieli ? http://img172.imageshack.us/img172/5866/bild001il4.th.jpg sałatke mu zrób jak nie bedzie jad to ja zjem... ok !!! dzieki za rade , kochany jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 idzemy dzisiaj na kolacje do "greka" , moze go wziasc ze soba i sam sobie z menu wybierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.11.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 idzemy dzisiaj na kolacje do "greka" , moze go wziasc ze soba i sam sobie z menu wybierze ? Weź motyla i mnie (nas, pardon... ) ze sobą. My też sami sobie z menu wybierzemy Zdjęcie pokażę, oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 jak myslicie wypuscic go? jakos nie mam sumienia i potrzebuje waszej motywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 idzemy dzisiaj na kolacje do "greka" , moze go wziasc ze soba i sam sobie z menu wybierze ? Weź motyla i mnie (nas, pardon... ) ze sobą. My też sami sobie z menu wybierzemy Zdjęcie pokażę, oczywiście! dobra , o 19.00 u mnie pod domem (badzcie punktualni , prosze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.11.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 idzemy dzisiaj na kolacje do "greka" , moze go wziasc ze soba i sam sobie z menu wybierze ? Weź motyla i mnie (nas, pardon... ) ze sobą. My też sami sobie z menu wybierzemy Zdjęcie pokażę, oczywiście! dobra , o 19.00 u mnie pod domem (badzcie punktualni , prosze ) Dobrze, będziemy 2 minuty wcześniej nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 idzemy dzisiaj na kolacje do "greka" , moze go wziasc ze soba i sam sobie z menu wybierze ? Weź motyla i mnie (nas, pardon... ) ze sobą. My też sami sobie z menu wybierzemy Zdjęcie pokażę, oczywiście! dobra , o 19.00 u mnie pod domem (badzcie punktualni , prosze ) Dobrze, będziemy 2 minuty wcześniej nawet to jestesmy umowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 kto mi podpowie co mam zrobic z tym nieszczesnym motylkiem ? mam czas do wieczora . potem bede go musiala w szafie chyba schowac , bo jak Frosch wroci i zastanie go w naszej sypialni , wyleje go na zbity pysk przez okno a mnie powie , ze jestem chora umyslowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 10.11.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Motyl chyba się jakoś zahibernuje na zimnie. Coś tak jak muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.11.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 kto mi podpowie co mam zrobic z tym nieszczesnym motylkiem ? mam czas do wieczora . potem bede go musiala w szafie chyba schowac , bo jak Frosch wroci i zastanie go w naszej sypialni , wyleje go na zbity pysk przez okno a mnie powie , ze jestem chora umyslowo Czy aby na pewno to jest "motylek"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Motyl chyba się jakoś zahibernuje na zimnie. Coś tak jak muchy czyli wypuscic go? dlaczego on sie nie zahibernowal przed tymi odwiedzinami ? spoznialski jakis czy co? moze w lodowce go przetrzymac do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 kto mi podpowie co mam zrobic z tym nieszczesnym motylkiem ? mam czas do wieczora . potem bede go musiala w szafie chyba schowac , bo jak Frosch wroci i zastanie go w naszej sypialni , wyleje go na zbity pysk przez okno a mnie powie , ze jestem chora umyslowo Czy aby na pewno to jest "motylek"??? a kto inny? Szpieg z Krainy Deszczowcow? albo Rumburak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.11.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 kto mi podpowie co mam zrobic z tym nieszczesnym motylkiem ? mam czas do wieczora . potem bede go musiala w szafie chyba schowac , bo jak Frosch wroci i zastanie go w naszej sypialni , wyleje go na zbity pysk przez okno a mnie powie , ze jestem chora umyslowo Czy aby na pewno to jest "motylek"??? a kto inny? Szpieg z Krainy Deszczowcow? albo Rumburak? No nie wiem, ale skutki znalezienia go przez męża są porażające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 kto mi podpowie co mam zrobic z tym nieszczesnym motylkiem ? mam czas do wieczora . potem bede go musiala w szafie chyba schowac , bo jak Frosch wroci i zastanie go w naszej sypialni , wyleje go na zbity pysk przez okno a mnie powie , ze jestem chora umyslowo Czy aby na pewno to jest "motylek"??? a kto inny? Szpieg z Krainy Deszczowcow? albo Rumburak? No nie wiem, ale skutki znalezienia go przez męża są porażające to raczej Rusalka Admiral ja mu dam rusalki i takie tam inne elfy !!!!!! zaraz ja wywale, niech szuka innej sypialni , sioooooo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 10.11.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 10.11.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 co to w ogóle jest z tą pogoda ni to ciepło ni to zimno ni mokro ni sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 10.11.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 budowlańcy mi sie buntują budować nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts