forum_user 10.11.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 aaaa............napisz tez , co jadlas i..............jak sie to robi Jadłam za duzo bo mi smakowało, najczęściej smażone warzywka, fasolke lub groszek w smaczym sosie, makarony na rożne sposoby, owoce, ciasta no i piłam niezliczoną ilośc przeroznych drinkow. Mięso i wędliny były takie sobie. Zemsta faraona mnie dopadła przedostatniego dnia. Przemiły arabski pan doktor dał mi zastrzyk w pupę i przeszło mi w ciagu godziny. jak sie to robi Co się robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.11.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 żaby też tam widziałam (w terrarium jako zakaska dla waranow ) Witaj Verunia! nareszcie bedzie można poświntuszyć Wspaniałe zdjęcia!!! Odpoczęłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.11.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Odpoczęłaś??? A co masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 aaaa............napisz tez , co jadlas i..............jak sie to robi Jadłam za duzo bo mi smakowało, najczęściej smażone warzywka, fasolke lub groszek w smaczym sosie, makarony na rożne sposoby, owoce, ciasta no i piłam niezliczoną ilośc przeroznych drinkow. Mięso i wędliny były takie sobie. Zemsta faraona mnie dopadła przedostatniego dnia. Przemiły arabski pan doktor dał mi zastrzyk w pupę i przeszło mi w ciagu godziny. jak sie to robi Co się robi ? no wlasnie to zarelko jak sie przyrzadza ? np. ten smaczny sos , i drinki tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.11.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 A skąd ja mam wiedziec jak to się robi jak wszystko za mnie robili Nawet sobie masaż aromatyczny zażyczyłam. Całkiem miło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 to sie teraz aromatyczny nazywa? i..........jak sie to robi? PS.moglas spytac , jak to jedzonko sie przygotowuje , dogadywalas sie z nimi bez problemu przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cześć wieczorem Witaski Verunia so robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.11.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 to sie teraz aromatyczny nazywa? i..........jak sie to robi? PS.moglas spytac , jak to jedzonko sie przygotowuje , dogadywalas sie z nimi bez problemu przeciez Pojedź tam to sama zobaczysz jak to się robi. Nacierał mnie wonnymi olejkami i masował taki młody chłopak i tylko pytał czy hard czy soft Wybrałam soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.11.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cześć wieczorem Witaski Verunia so robicie? jak to co, świntuszymy jak zwykle no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.11.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Kogo moje piękne oczy widzą verunia wróciła. Z równie dużą uciechą witam także wszystkich pozostałych nałogowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 to sie teraz aromatyczny nazywa? i..........jak sie to robi? PS.moglas spytac , jak to jedzonko sie przygotowuje , dogadywalas sie z nimi bez problemu przeciez Pojedź tam to sama zobaczysz jak to się robi. Nacierał mnie wonnymi olejkami i masował taki młody chłopak i tylko pytał czy hard czy soft Wybrałam soft soft? moze jakas fotke chlopaka przywiozlas ? nie pojade, waranow sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cześć wieczorem Witaski Verunia so robicie? jak to co, świntuszymy jak zwykle no tak przed dobrom nockom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 czesc olka jea , tez czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cześć wieczorem Witaski Verunia so robicie? jak to co, świntuszymy jak zwykle no tak przed dobrom nockom zeby byla dobrom , trzeba najprzody poswintuszyc , co nieeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.11.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 verunia jakie miałaś temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.11.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 frosch czesc nie zagaduj mnie tu bo ani sałatki ani motyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 frosch czesc nie zagaduj mnie tu bo ani sałatki ani motyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 andre , wlasnie napisal w swoim dzienniku o smierci swego ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.11.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 andre , wlasnie napisal w swoim dzienniku o smierci swego ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.11.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts