Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

aaaa............napisz tez , co jadlas i..............jak sie to robi :wink: :D

Jadłam za duzo bo mi smakowało, najczęściej smażone warzywka, fasolke lub groszek w smaczym sosie, makarony na rożne sposoby, owoce, ciasta no i piłam niezliczoną ilośc przeroznych drinkow. Mięso i wędliny były takie sobie. Zemsta faraona mnie dopadła przedostatniego dnia. Przemiły arabski pan doktor dał mi zastrzyk w pupę i przeszło mi w ciagu godziny.

jak sie to robi
Co się robi :o :wink: ?

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

aaaa............napisz tez , co jadlas i..............jak sie to robi :wink: :D

Jadłam za duzo bo mi smakowało, najczęściej smażone warzywka, fasolke lub groszek w smaczym sosie, makarony na rożne sposoby, owoce, ciasta no i piłam niezliczoną ilośc przeroznych drinkow. Mięso i wędliny były takie sobie. Zemsta faraona mnie dopadła przedostatniego dnia. Przemiły arabski pan doktor dał mi zastrzyk w pupę i przeszło mi w ciagu godziny.

jak sie to robi
Co się robi :o :wink: ?

no wlasnie to zarelko jak sie przyrzadza ? :lol:

np. ten smaczny sos ,

i drinki tez :D

to sie teraz aromatyczny nazywa? :o :o :o i..........jak sie to robi? :wink:

PS.moglas spytac , jak to jedzonko sie przygotowuje :lol: , dogadywalas sie z nimi bez problemu przeciez :)

Pojedź tam to sama zobaczysz jak to się robi. Nacierał mnie wonnymi olejkami i masował taki młody chłopak i tylko pytał czy hard czy soft :lol:

Wybrałam soft :roll:

to sie teraz aromatyczny nazywa? :o :o :o i..........jak sie to robi? :wink:

PS.moglas spytac , jak to jedzonko sie przygotowuje :lol: , dogadywalas sie z nimi bez problemu przeciez :)

Pojedź tam to sama zobaczysz jak to się robi. Nacierał mnie wonnymi olejkami i masował taki młody chłopak i tylko pytał czy hard czy soft :lol:

Wybrałam soft :roll:

soft? :o :o :o

moze jakas fotke chlopaka przywiozlas ? :oops:

nie pojade, waranow sie boje :(