inż. Mamoń 11.11.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 tak czesc co robimy?? Część ŻABA - stronkę strzeliłaś - gratulacje dziękuje Inżynierze Duzo dzisiaj piłeś? Tobie nie dorównam Rzabko Miłego wieczoru i miłej nocki życzę - dobranoc juz uciekasz??? ja jestem nawet jak mnie nie ma Ah ! zostań jeszcze troszkę..ah! Komp mi prawie całkiem wysiadł - procesor ma 100%, wszystko stoi ... Idę spać, pomarzę jeszcze o czymś miłym i już będzie niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.11.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 ten net mnie wykonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.11.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Mój też się co strasznie limaczy , ale się nie poddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.11.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 tak czesc co robimy?? Część ŻABA - stronkę strzeliłaś - gratulacje dziękuje Inżynierze Duzo dzisiaj piłeś? Tobie nie dorównam Rzabko Miłego wieczoru i miłej nocki życzę - dobranoc ja jestem nawet jak mnie nie ma Ah ! zostań jeszcze troszkę..ah! Komp mi prawie całkiem wysiadł - procesor ma 100%, wszystko stoi ... Idę spać, pomarzę jeszcze o czymś miłym i już będzie niedziela Marcin jak wszystko stoi to faktycznie idz i to wykorzystaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Witam. Zięć dobry Mimo dzisiejszej obecności samego Prezesa i tak prorokuję nieuchronny i szybki upadek tego wątku ... W ciagu 6 dni (kiedy byłem tu ostatni raz) tylko 9 stronej...!!! Inż masz chyba rację... Onegdaj tyle stronek padało w ciagu jednego wieczoru... A były takie czasy, były.. Pamiętam jak byłem Liderum Recordum to wątek kipiał życiem.. Nie to co teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 A gdzie w ogóle są stali bywalcy rw? Przestali się udzielać?? Zmienili pracę to i czasu nie ma na rw.. A poza tym budują, budują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 dzien doberek wszystkim pamieta mnie ktos jeszcze? Pewnie, że pamiętam!!! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Ale wydarzenia... Verunia - gratki z powodu wypadku do Egiptu!! Byłem tam i zemsta tez mnie dopadła.. Ale zastrzyku nie dostałem tylko tabletki i ziółka (może dlatego, ze dopadła mnie na pustyni w wiosce beduinów.. ). Po pół doby przeszło.. Andres - wspólczuje... To musiało być straszne przezycie... Trzymaj się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Jak nadrobiłem zaległości to nie ma nikogo... No tak zrobił się północ... trzeba iśc spać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Wstawać spiochy!!! Jeszcze RW nie zginęło, póki my żyjemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.11.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 no niedziendobry. na cmenarzu RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 no niedziendobry. na cmenarzu RW Cześć, cześć.. Może Ty mi powiesz co sie stało z RW..? Ostatnie kilka miesięcy miałem dosyć pełne wrażeń i mało czasu miałęm na RW.. Ale żeby 9 stron przez 5 dni.. Toż to dogorywanie... A co na to prezes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.11.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 No własnie prezespowiedzial ostatnoze to koniec forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 No własnie prezespowiedzial ostatnoze to koniec forum Prezes tak powiedzial? Kurcze, moze cos przeoczyłem... A ja na i dla RW poświęciłem całą swoją "młodoś budowlaną", czyli jak zdecydowałem się na budowę i później jak po kolei poznawałem rózne tajniki budowania.. Ile było zabawy przy "Tematach dnia"... Aż się wzrószyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.11.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 No spoojnie może budowanie stało sie znwu elitarnym lxusem przez wzrost cen dziełek i rzeczy budowlanych i troche przez jesien jest tu taktez pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.11.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dopoki nie skończę książki , bedę tu rzadziej. Wciągneła mnie całkowicie"Cień wiatru" - czytaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dopoki nie skończę książki , bedę tu rzadziej. Wciągneła mnie całkowicie "Cień wiatru" - czytaliście? jestem w połowie wieczorami nie potrafię czytać ....oczy mnie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 bry wsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Cześc Ew-ka!! A od patrzenia w monitor nie bolą? To masz szczęście.. Verunia - nie czytałem Gaweł - chyba tak... teraz to posiadanie własnego domu i/lub mieszkania będzie elitarne i wszyscy będą wynajmować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Cześc Ew-ka!! A od patrzenia w monitor nie bolą? To masz szczęście.. bolą...... bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts