Olkalybowa 12.11.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.11.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Grał ktos z Was może w grę strategiczną Knights and Merchants? Armia mi umiera z głodu, bo rzeźnik sie obija . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaut2 12.11.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Skaut2 wstepuje w szereg Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Grał ktos z Was może w grę strategiczną Knights and Merchants? Armia mi umiera z głodu, bo rzeźnik sie obija . To już wiadomo czemu rw umiera.. Jedni budują, inni grają, inni zalatani... Nie grałem w tą grę. W inne grałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.11.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Grał ktos z Was może w grę strategiczną Knights and Merchants? Armia mi umiera z głodu, bo rzeźnik sie obija . To już wiadomo czemu rw umiera.. Jedni budują, inni grają, inni zalatani... Nie grałem w tą grę. W inne grałem.. mam podzielną uwagę, moge robic wiele rzeczy na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 a przed chwila sobie zapisałam co muszę jeszcze kupić dla siebie i szkraba przed rozwiazaniem, o taka jestem wspaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dopoki nie skończę książki , bedę tu rzadziej. Wciągneła mnie całkowicie "Cień wiatru" - czytaliście? jestem w połowie wieczorami nie potrafię czytać ....oczy mnie bolą a ja czytam na zaśnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dopoki nie skończę książki , bedę tu rzadziej. Wciągneła mnie całkowicie "Cień wiatru" - czytaliście? jestem w połowie wieczorami nie potrafię czytać ....oczy mnie bolą a ja czytam na zaśnięcie "Klub Dantego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Jestem Byłam dziś w łódzkiej Manufakturze. Nabyłam spodnie ciążowe (co prawda jeszcze troszkę czasu minie zanim je ubiorę, ale co tam...), teraz czekam aż mi brzuch do nich urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 dzien doberek sorrka , ze mnie nie bylo , ale balowalam caly wekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Jestem Byłam dziś w łódzkiej Manufakturze. Nabyłam spodnie ciążowe (co prawda jeszcze troszkę czasu minie zanim je ubiorę, ale co tam...), teraz czekam aż mi brzuch do nich urośnie a urosl juz troche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Wstawać spiochy!!! Jeszcze RW nie zginęło, póki my żyjemy!! dokladnie przyznaje, ze czesto wchodze na forum , ale jak widze , jak mi net muli , wychodze w trosce o moje zdrowie psychiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 dzien doberek sorrka , ze mnie nie bylo , ale balowalam caly wekend Dzien (nie)dobry ja tez balowalem ale Cie nie widziałem, widocznie w drugim koncu sali sie bawiłem...ech, było, mineło a dzis leje, wieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.11.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dzieńdoberek Ja balowałam w sobotę Za to w niedzielę " leczyłam rany " Zawsze sobie powtarzam że pić to trza umić ale jak przychodzi co do czego zapominam U nas piękna słoneczna pogoda , ciekawe jak długo ? Wpadnę pewnie wieczorkiem . Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.11.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Wybaczcie, że przerywam Wam miłą pogawędkę. Smutno mi. Dziś po południu zmarł mój ojciec. Byłem przy nim gdy odszedł. Pokój jego duszy. Dziękuję Wam wszystkim za wspólnie spędzony czas. Przykro mi, bardzo mi przykro... Zazdroszczę Ci, że mogłeś się nim tak długo cieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 czesc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.11.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Wstawać spiochy!!! Jeszcze RW nie zginęło, póki my żyjemy!! dokladnie przyznaje, ze czesto wchodze na forum , ale jak widze , jak mi net muli , wychodze w trosce o moje zdrowie psychiczne mam to samo, czesto gasną mi strony i muszę ponownie się łączyć, ba często resetowac kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.11.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 A na wyborach byli aaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Olkalybowa i Teska witajcie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts