Teska 14.11.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam wszystkich..... i dzięki bardzo za zyczonko....Ale mne zaskoczył Jamlesik powaznie...takie oczy zrobiłam... ech...to melduje mam dziś 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 jestem, jestem ....... siedzialam w watku Bozonarodzeniowym i.........lo Matydo !!!!!!!!!!!jak ja kocham swieta jea walnij se klina a gdzie ten watek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Maxtorka w zasadzie to ona była...żubrówka...trawa mię wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.11.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Maxtorka w zasadzie to ona była...żubrówka...trawa mię wpadła Czyli ekspansywna samica Te Baby już takie są A procha już jakiegoś łyknąłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Maxtorka w zasadzie to ona była...żubrówka...trawa mię wpadła Czyli ekspansywna samica Te Baby już takie są A procha już jakiegoś łyknąłeś ? ja prochów nie biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Maxtorka w zasadzie to ona była...żubrówka...trawa mię wpadła Czyli ekspansywna samica Te Baby już takie są A procha już jakiegoś łyknąłeś ? ja prochów nie biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.11.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Maxtorka w zasadzie to ona była...żubrówka...trawa mię wpadła Czyli ekspansywna samica Te Baby już takie są A procha już jakiegoś łyknąłeś ? ja prochów nie biere To może sok z ogórców chociaż ? No nie można się tak męczyć Chyba że to w ramach pokuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Maxtorka w zasadzie to ona była...żubrówka...trawa mię wpadła Czyli ekspansywna samica Te Baby już takie są A procha już jakiegoś łyknąłeś ? ja prochów nie biere To może sok z ogórców chociaż ? No nie można się tak męczyć Chyba że to w ramach pokuty ogóry jem właśnie ino cholery słone...tak dziwnie na mnie patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.11.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Maxtorka w zasadzie to ona była...żubrówka...trawa mię wpadła Czyli ekspansywna samica Te Baby już takie są A procha już jakiegoś łyknąłeś ? ja prochów nie biere To może sok z ogórców chociaż ? No nie można się tak męczyć Chyba że to w ramach pokuty ogóry jem właśnie ino cholery słone...tak dziwnie na mnie patrzą To je od końca konsumuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Maxtorka w zasadzie to ona była...żubrówka...trawa mię wpadła Czyli ekspansywna samica Te Baby już takie są A procha już jakiegoś łyknąłeś ? ja prochów nie biere To może sok z ogórców chociaż ? No nie można się tak męczyć Chyba że to w ramach pokuty ogóry jem właśnie ino cholery słone...tak dziwnie na mnie patrzą To je od końca konsumuj tak z d...py strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.11.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Hmmm , surowe byłyby troszkę gorzkie ale kiszonych to chyba nie dotyczy To może je pleckami odwróć Albo im te oczka zasłoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam Teska jeszcze raz wszystkiego najlepszego http://www.kwiatyonline.pl/documents/products/product_10.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam Teska jeszcze raz wszystkiego najlepszego http://www.kwiatyonline.pl/documents/products/product_10.jpeg to jeszcze wstąp na "szczecińską" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ty mnie nie podpuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ty mnie nie podpuszczaj to tylko jeden bukiecik więcej ale bliżej imprezki wieczornej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ty mnie nie podpuszczaj to tylko jeden bukiecik więcej ale bliżej imprezki wieczornej A co Ty nie widzisz że ja cały czas z tym samym bukietem śmigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ty mnie nie podpuszczaj to tylko jeden bukiecik więcej ale bliżej imprezki wieczornej A co Ty nie widzisz że ja cały czas z tym samym bukietem śmigam ja też i z flaszeczką wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ty mnie nie podpuszczaj to tylko jeden bukiecik więcej ale bliżej imprezki wieczornej A co Ty nie widzisz że ja cały czas z tym samym bukietem śmigam ja też i z flaszeczką wina Ja nie mam wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Jamlesik Aga to moze wpadniecie wieczorkiem do mnie...na wieś... zdazycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ty mnie nie podpuszczaj to tylko jeden bukiecik więcej ale bliżej imprezki wieczornej A co Ty nie widzisz że ja cały czas z tym samym bukietem śmigam ja też i z flaszeczką wina Ja nie mam wina Ja mam ogóry na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts