forum_user 14.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Olka, zostaw to Allegro i chodź tu!!! świntuszymy ona kce Sellima skarpety nabyć co za hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Nauczycielka pyta dzieci: - Jaki jest największy przedmiot, który można wziąć do buzi? Dzieci mówią: gruszka, banan, pączek... Gdy przyszła kolej na Jasia, ten mówi: - Lampa! - Jak to, Jasiu? Chyba coś ci się pomyliło? - Nie, proszę pani. Jak wieczorem mama idzie spać, to mówi do taty: Zgaś lampę.... to wezmę do buzi bardzo nieprzyzwoity kawał... Wstyd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Nauczycielka pyta dzieci: - Jaki jest największy przedmiot, który można wziąć do buzi? Dzieci mówią: gruszka, banan, pączek... Gdy przyszła kolej na Jasia, ten mówi: - Lampa! - Jak to, Jasiu? Chyba coś ci się pomyliło? - Nie, proszę pani. Jak wieczorem mama idzie spać, to mówi do taty: Zgaś lampę.... to wezmę do buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Nauczycielka pyta dzieci: - Jaki jest największy przedmiot, który można wziąć do buzi? Dzieci mówią: gruszka, banan, pączek... Gdy przyszła kolej na Jasia, ten mówi: - Lampa! - Jak to, Jasiu? Chyba coś ci się pomyliło? - Nie, proszę pani. Jak wieczorem mama idzie spać, to mówi do taty: Zgaś lampę.... to wezmę do buzi bardzo nieprzyzwoity kawał... Wstyd!!! wstyd, że go zrozumiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Nauczycielka pyta dzieci: - Jaki jest największy przedmiot, który można wziąć do buzi? Dzieci mówią: gruszka, banan, pączek... Gdy przyszła kolej na Jasia, ten mówi: - Lampa! - Jak to, Jasiu? Chyba coś ci się pomyliło? - Nie, proszę pani. Jak wieczorem mama idzie spać, to mówi do taty: Zgaś lampę.... to wezmę do buzi bardzo nieprzyzwoity kawał... Wstyd!!! wstyd, że go zrozumiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 STRESZCZENIEReaktywacja RW. Jea wg żaby jedynym mężczyzna na RW, Ewka stawia lody, verunia tez stawia, ale nie wiadomo co i komu RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 2962. inż. Mamoń - 2563. SławekD-żonka - 1894. Joanna i Janusz - 1395. verunia - 1386. kze - 1337. Whisper -1198. Olkalybowa - 1069. fizyk - 9910. kasztanka - 9211. Majka - 8512. maksiu - 8013. Teska - 6414. Sonika - 5115. Ania Wiśniewska - 4416. monka, badi - 4318. andrzejka, Aga J.G - 3920. Moniś - 3621. facio - 3522. zaba_gonia - 3123. markus_gdynia, andre59 - 2925. Jezier - 2826. Nefer - 2627. Ew-ka 2528. marcel2000 - 2329. Trini, Witos - 2031. Funia - 1832. Tola, Sylvia1, frosch - 1635. Agniesia - 1436. joola, Karolka - 1338. gawel - 1139. Jane, Wojty, Maxtorka, prymasek -1043. kasia64 - 944. duende - 845. kolia, Zielonooka - 747. Januszz, tabaluga1 - 649. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles - 554. Ewuś, Pawson - 456. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 360. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, pp - 2 , ave! -265. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 STRESZCZENIE Reaktywacja RW. Jea wg żaby jedynym mężczyzna na RW, Ewka stawia lody, verunia tez stawia, ale nie wiadomo co i komu Verunia poijasz coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Poświntuszymyverunia?? jasne żaba, z toba zawsze no to opowiadaj jak było w Egipcie Interasuje mnie zwłaszcza noc dobrze mi się tam spało tak mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.11.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Poświntuszymyverunia?? jasne żaba, z toba zawsze no to opowiadaj jak było w Egipcie Interasuje mnie zwłaszcza noc dobrze mi się tam spało tak mi przykro... mnie też ...ale musiały być nudy w tym starym Egipcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 jea, ty świntuchu nie mów tak, bo go spłoszysz..a to jedyny mężczyzna na rw a jaaaa...klate mam ino jak zdeptane skrzypce a jak tam inne instrumenty? flet prosty renesansowy c-durowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 jea, ty świntuchu nie mów tak, bo go spłoszysz..a to jedyny mężczyzna na rw a jaaaa...klate mam ino jak zdeptane skrzypce a jak tam inne instrumenty? flet prosty renesansowy c-durowy pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 jea, ty świntuchu nie mów tak, bo go spłoszysz..a to jedyny mężczyzna na rw a jaaaa...klate mam ino jak zdeptane skrzypce a jak tam inne instrumenty? flet prosty renesansowy c-durowy pokażesz? ale ci się oczy zaświeciły , chyba dawno nie grałaś na flecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 jea, ty świntuchu nie mów tak, bo go spłoszysz..a to jedyny mężczyzna na rw a jaaaa...klate mam ino jak zdeptane skrzypce a jak tam inne instrumenty? flet prosty renesansowy c-durowy pokażesz? żona w niego dmucha...żadny melodii nie może wydobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 jea, ty świntuchu nie mów tak, bo go spłoszysz..a to jedyny mężczyzna na rw a jaaaa...klate mam ino jak zdeptane skrzypce a jak tam inne instrumenty? flet prosty renesansowy c-durowy pokażesz? ale ci się oczy zaświeciły , chyba dawno nie grałaś na flecie to prawda... ostatnio w podstawówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 jea, ty świntuchu nie mów tak, bo go spłoszysz..a to jedyny mężczyzna na rw a jaaaa...klate mam ino jak zdeptane skrzypce a jak tam inne instrumenty? flet prosty renesansowy c-durowy pokażesz? ale ci się oczy zaświeciły , chyba dawno nie grałaś na flecie to prawda... ostatnio w podstawówce tak mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A ja nadal wróżę rychły koniec tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 jea, ty świntuchu nie mów tak, bo go spłoszysz..a to jedyny mężczyzna na rw a jaaaa...klate mam ino jak zdeptane skrzypce a jak tam inne instrumenty? flet prosty renesansowy c-durowy pokażesz? żona w niego dmucha...żadny melodii nie może wydobyć wytłumacz jej że to nie trzeba dmuchać tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 jea, ty świntuchu nie mów tak, bo go spłoszysz..a to jedyny mężczyzna na rw a jaaaa...klate mam ino jak zdeptane skrzypce a jak tam inne instrumenty? flet prosty renesansowy c-durowy pokażesz? żona w niego dmucha...żadny melodii nie może wydobyć może słabo dmucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A ja nadal wróżę rychły koniec tego wątku kra, kra, kra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A ja nadal wróżę rychły koniec tego wątku No nareszcie jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts