forum_user 15.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 książkę już skończyłam.Polecił mi ja mąż bo bardzo mu się podobała. Zwykle czytamy odmienne gatunkowo pozycje ale mi też się podobała. Teraz czyta corka i też jej się podoba. Potem przeczyta pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 a to moja ukochana z wakacji ...polecam ....to taka kobieca powieść Maxi ,verunia ...przeczytajcie koniecznie ....Olka też ,ale troszkę za młoda http://www.zysk.com.pl/catalog/product_info.php?products_id=1929 http://www.zysk.com.pl/catalog/images/83-7298-912-5.jpg czyta sie jednym tchem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 W letni świt 1945 roku dziesięcioletni Daniel Sempere zostaje zaprowadzony przez ojca...nie podejrzewając nawet, iż zaczyna się największa i najbardziej niebezpieczna przygoda jego życia, która da również początek niezwykłym opowieściom, wielkim namiętnościom, przeklętym i tragicznym miłościom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 prawdę mówie czesc Maxi co tak marźniesz ..ciepło za oknem .....upał zapowiadaja na parę najbliższych dni Cześć Ewcia , ja mam taki opóźniony zapłon i teraz dopiero poczułam że ciepełko , więc coś z siebie zrzucę A książka mnie zaintrygowała , jutro ją drogą kupna nabędę Z opisu przypomina mi książki Arturo Perez-Reverte , którego bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 a to moja ukochana z wakacji ...polecam ....to taka kobieca powieść Maxi ,verunia ...przeczytajcie koniecznie ....Olka też ,ale troszkę za młoda http://www.zysk.com.pl/catalog/product_info.php?products_id=1929 http://www.zysk.com.pl/catalog/images/83-7298-912-5.jpg czyta sie jednym tchem ..... czytasz w moich myślach , właśnie cię chciałam prosic o polecenie mi jakieś ksiązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 moja przyjaciólka ,której pożyczyłam "Dom nad rozlewiskiem" ....przeczytała ....po czym pobiegła do ksiegarni i kupiła sobie własną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Jakby to powiedział Andre - idę na kolacyjkę. Acha a ja czytam teraz tohttp://www.gandalf.com.pl/b/klub-dantego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ewcia , to poleć coś jeszcze , po próżnicy do księgarni latać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ale Wam zazdroszczę ,że możecie czytać .....zawsze marzyłam ,że pali sie w kominku a ja z książką w rękach bujam sie w fotelu i czytam ...czytam .... a teraz .....psinco oczy mnie bolą jak czytam przy żarówce mogę tylko w dzień ....stara jestem .....buuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ewcia , to poleć coś jeszcze , po próżnicy do księgarni latać nie będę kup te dwie .....obie mają po 700 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ewcia , to poleć coś jeszcze , po próżnicy do księgarni latać nie będę kup te dwie .....obie mają po 700 stron Moj "Cień wiatru" ma tylko 516 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 przy lóżku leżą jeszcze "Niezawinione śmierci " i " Spóźnieni kochankowie" Wartona ,jakaś Szwaja "Jestem nudziarą " oraz barzdo ważna ..." Dlaczego mężczyźni kochają zołzy "....seria psychologiczna kupowana gdzieś na stoisku z gazetami za 10 zł ......polecam te serię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ewcia , to poleć coś jeszcze , po próżnicy do księgarni latać nie będę kup te dwie .....obie mają po 700 stron Moj "Cień wiatru" ma tylko 516 stron no dobra ....obie są grubachne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.11.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ale Wam zazdroszczę ,że możecie czytać .....zawsze marzyłam ,że pali sie w kominku a ja z książką w rękach bujam sie w fotelu i czytam ...czytam .... a teraz .....psinco oczy mnie bolą jak czytam przy żarówce mogę tylko w dzień ....stara jestem .....buuuuu.... Eeeee, nie żartuj , Ty po prostu wiesz co wieczorami najlepsze A innym pozostało tylko czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ewcia , to poleć coś jeszcze , po próżnicy do księgarni latać nie będę kup te dwie .....obie mają po 700 stron Moj "Cień wiatru" ma tylko 516 stron no dobra ....obie są grubachne uff, a juz myślałam że moja jakaś wybrakowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 acha ....a z filmów to polecam "JASMINUM " Kolskiego ....obejrzałam w niedziele - bardzo ,badzo mi sie podobał.....jest już na DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ale Wam zazdroszczę ,że możecie czytać .....zawsze marzyłam ,że pali sie w kominku a ja z książką w rękach bujam sie w fotelu i czytam ...czytam .... a teraz .....psinco oczy mnie bolą jak czytam przy żarówce mogę tylko w dzień ....stara jestem .....buuuuu.... Eeeee, nie żartuj , Ty po prostu wiesz co wieczorami najlepsze A innym pozostało tylko czytanie dobra dobra .... czytanie też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 przy lóżku leżą jeszcze "Niezawinione śmierci " i " Spóźnieni kochankowie" Wartona ,jakaś Szwaja "Jestem nudziarą " oraz barzdo ważna ..." Dlaczego mężczyźni kochają zołzy "....seria psychologiczna kupowana gdzieś na stoisku z gazetami za 10 zł ......polecam te serię Spoźnionych kochankow czytałam i mam- fajna, choć momentami czułam lekki niesmak. Whartona uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 pochwalę sie Wam ....jutro moja Kaśka udziela wywiadu do Gazety Wyborczej oddział w Krakowie:D ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.11.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 brałam kąpiel Poleccie jakąś z momentami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts