Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

a to moja ukochana z wakacji ...polecam ....to taka kobieca powieść :D

Maxi ,verunia ...przeczytajcie koniecznie ....Olka też ,ale troszkę za młoda :wink:

http://www.zysk.com.pl/catalog/product_info.php?products_id=1929

http://www.zysk.com.pl/catalog/images/83-7298-912-5.jpg

czyta sie jednym tchem ..... :D

W letni świt 1945 roku dziesięcioletni Daniel Sempere zostaje zaprowadzony przez ojca...nie podejrzewając nawet, iż zaczyna się największa i najbardziej niebezpieczna przygoda jego życia, która da również początek niezwykłym opowieściom, wielkim namiętnościom, przeklętym i tragicznym miłościom...

:o :o :o :o

prawdę mówie :D

czesc Maxi :D :D :D co tak marźniesz ..ciepło za oknem .....upał zapowiadaja na parę najbliższych dni :D

Cześć Ewcia , ja mam taki opóźniony zapłon i teraz dopiero poczułam że ciepełko , więc coś z siebie zrzucę :wink:

A książka mnie zaintrygowała , jutro ją drogą kupna nabędę :D

Z opisu przypomina mi książki Arturo Perez-Reverte , którego bardzo lubię :D

a to moja ukochana z wakacji ...polecam ....to taka kobieca powieść :D

Maxi ,verunia ...przeczytajcie koniecznie ....Olka też ,ale troszkę za młoda :wink:

http://www.zysk.com.pl/catalog/product_info.php?products_id=1929

http://www.zysk.com.pl/catalog/images/83-7298-912-5.jpg

czyta sie jednym tchem ..... :D

czytasz w moich myślach , właśnie cię chciałam prosic o polecenie mi jakieś ksiązki

ale Wam zazdroszczę ,że możecie czytać .....zawsze marzyłam ,że pali sie w kominku a ja z książką w rękach bujam sie w fotelu i czytam ...czytam .... a teraz .....psinco :( oczy mnie bolą jak czytam przy żarówce :cry: mogę tylko w dzień ....stara jestem .....buuuuu.... :cry: :cry: :cry:

przy lóżku leżą jeszcze "Niezawinione śmierci " i " Spóźnieni kochankowie" Wartona ,jakaś Szwaja "Jestem nudziarą " oraz barzdo ważna ..." Dlaczego mężczyźni kochają zołzy "....seria psychologiczna kupowana gdzieś na stoisku z gazetami za 10 zł ......polecam te serię :D

ale Wam zazdroszczę ,że możecie czytać .....zawsze marzyłam ,że pali sie w kominku a ja z książką w rękach bujam sie w fotelu i czytam ...czytam .... a teraz .....psinco :( oczy mnie bolą jak czytam przy żarówce :cry: mogę tylko w dzień ....stara jestem .....buuuuu.... :cry: :cry: :cry:

Eeeee, nie żartuj , Ty po prostu wiesz co wieczorami najlepsze :D

A innym pozostało tylko czytanie 8) :wink:

Ewcia , to poleć coś jeszcze , po próżnicy do księgarni latać nie będę :wink:

kup te dwie .....obie mają po 700 stron :wink:

Moj "Cień wiatru" ma tylko 516 stron :roll:

no dobra ....obie są grubachne :wink:

uff, a juz myślałam że moja jakaś wybrakowana

Eeeee, nie żartuj , Ty po prostu wiesz co wieczorami najlepsze :D

A innym pozostało tylko czytanie 8) :wink:

dobra dobra .... :wink: czytanie też lubię :D

przy lóżku leżą jeszcze "Niezawinione śmierci " i " Spóźnieni kochankowie" Wartona ,jakaś Szwaja "Jestem nudziarą " oraz barzdo ważna ..." Dlaczego mężczyźni kochają zołzy "....seria psychologiczna kupowana gdzieś na stoisku z gazetami za 10 zł ......polecam te serię :D

Spoźnionych kochankow czytałam i mam- fajna, choć momentami czułam lekki niesmak. Whartona uwielbiam :D