jea 16.11.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 No proszę. Dwie i pół godziny i ani jednego Forumowicza trzeba trochu popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.11.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Popracować.... Ale to meczące strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.11.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 mnie się nie udało nie łyknąć uprawiasz jeszcze seks Ola??? owszem, ale za połykiem nie przepadałam nigdy i jakoś się nie skusiłam no co? Żaba grzecznie zapytała to jej grzecznie odpowiadam Gdyby maksiu nadal był moderatorem to by nas zbanował no wiesz żabko... czy maksiu to tylko z samymi zlymi rzeczami sie kojarzy??? napewno by nie zbanowal.... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 mnie się nie udało nie łyknąć uprawiasz jeszcze seks Ola??? owszem, ale za połykiem nie przepadałam nigdy i jakoś się nie skusiłam no co? Żaba grzecznie zapytała to jej grzecznie odpowiadam Gdyby maksiu nadal był moderatorem to by nas zbanował Edzia widocznie to lubi, bo cicho siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 ja tam wole piwo od skwarków ( ciućków?? ) Dobry wieczorek żaba, częstuj się http://images1.fotosik.pl/257/8f99e224aab47c4amed.jpg skąd wiedziałaś że właśnie teraz mam na TO ochotę??? Bo ty masz zawsze na TO ochotę, tak Mamoń gada Verunia - ale Ty masz jęzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.11.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 ja tam wole piwo od skwarków ( ciućków?? ) Dobry wieczorek żaba, częstuj się skąd wiedziałaś że właśnie teraz mam na TO ochotę??? Bo ty masz zawsze na TO ochotę, tak Mamoń gada Niech ja Mamonia dorwę Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Dobry wieczór + Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 ja tam wole piwo od skwarków ( ciućków?? ) Dobry wieczorek żaba, częstuj się skąd wiedziałaś że właśnie teraz mam na TO ochotę??? Bo ty masz zawsze na TO ochotę, tak Mamoń gada Niech ja Mamonia dorwę Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Dobry wieczór + Dobranoc jak to co??? zamorduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 mnie się nie udało nie łyknąć uprawiasz jeszcze seks Ola??? owszem, ale za połykiem nie przepadałam nigdy i jakoś się nie skusiłam no co? Żaba grzecznie zapytała to jej grzecznie odpowiadam Gdyby maksiu nadal był moderatorem to by nas zbanował no wiesz żabko... czy maksiu to tylko z samymi zlymi rzeczami sie kojarzy??? napewno by nie zbanowal.... pozdrawiam m. a pamietasz jak mnie opieprzyłeś jak napisałam, że wpieprzyłam ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Znowuuu...sek(s)rety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.11.2006 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja mam pierwszego posta w nowym dniu. Może by za to jakieś punkciki przyznawac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.11.2006 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja mam pierwszego posta w nowym dniu. Może by za to jakieś punkciki przyznawac? spac nie mozesz ??????????? za pierwszego posta to ajwyzej order mozesz dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.11.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 mnie się nie udało nie łyknąć uprawiasz jeszcze seks Ola??? owszem, ale za połykiem nie przepadałam nigdy i jakoś się nie skusiłam no co? Żaba grzecznie zapytała to jej grzecznie odpowiadam Gdyby maksiu nadal był moderatorem to by nas zbanował no wiesz żabko... czy maksiu to tylko z samymi zlymi rzeczami sie kojarzy??? napewno by nie zbanowal.... pozdrawiam m. a pamietasz jak mnie opieprzyłeś jak napisałam, że wpieprzyłam ciacho przykro mi ze pamietasz same przykre rzeczy ktore uczynilem ktorych jednak nie bylo wcale az tak duzo pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja mam pierwszego posta w nowym dniu. Może by za to jakieś punkciki przyznawac? spac nie mozesz ??????????? za pierwszego posta to ajwyzej order mozesz dostac 3.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Czesc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.11.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja mam pierwszego posta w nowym dniu. Może by za to jakieś punkciki przyznawac? Za ostatniego pono dajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 witam o tej dziwnej dla mnie porze Siedzę w domu bo nogę skręciłam Wdzę że duchy przeszłości nas nawiedzają Cześć Whisper , Maksiu, Jajcek i Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Seks szpitalny. http://cilla77.blox.pl/resource/dr_kozak_do_pielegniarek11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 witam o tej dziwnej dla mnie porze Siedzę w domu bo nogę skręciłam Wdzę że duchy przeszłości nas nawiedzają Cześć Whisper , Maksiu, Jajcek i Teska no właśnie oczom nie mogę uwierzyć, ze jesteś a gdzie ją skręciłaś? w kostce czy na spacerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 witam o tej dziwnej dla mnie porze Siedzę w domu bo nogę skręciłam Wdzę że duchy przeszłości nas nawiedzają Cześć Whisper , Maksiu, Jajcek i Teska no właśnie oczom nie mogę uwierzyć, ze jesteś a gdzie ją skręciłaś? w kostce czy na spacerze? Moja kochana Herunia tak mnie załatwiła Wyszłam z nią na spacer, gdy nagle york samobojca wystartował do niej. Tak mnie szarpnęła na smyczy , że znalazłam się na ziemi. Kolano mi spuchło i kuśtykam. Do ortopedy juz sie dzisiaj nie dostałam, zapisałam się dopiero na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ale york sąsiada spieprzał aż sie za nim kurzyło Juz nie bedzie nas zaczepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts