Olkalybowa 17.11.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Daleko jeszcze do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 2972. inż. Mamoń - 2563. SławekD-żonka - 1894. Joanna i Janusz i verunia- 1396. kze - 1337. Whisper -1198. Olkalybowa - 1089. fizyk - 9910. kasztanka - 9211. Majka - 8512. maksiu - 8013. Teska - 6414. Sonika - 5115. Ania Wiśniewska - 4416. monka, badi - 4318. andrzejka, Aga J.G - 3920. Moniś - 3621. facio - 3522. zaba_gonia - 3123. markus_gdynia, andre59 - 2925. Jezier - 2826. Nefer - 2627. Ew-ka 2528. marcel2000 - 2329. Trini, Witos - 2031. Funia - 1832. Tola, Sylvia1, frosch - 1635. Agniesia - 1436. joola, Karolka - 1338. gawel - 1139. Jane, Wojty, Maxtorka, prymasek -1043. kasia64, duende - 945. kolia, Zielonooka - 747. Januszz, tabaluga1 - 649. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles - 554. Ewuś, Pawson - 456. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 360. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, pp - 2 , ave! -265. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Muszę zmykać, papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Warszawiacy, żyjecie?http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3741651.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.11.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Warszawiacy, żyjecie? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3741651.html Ahoy Jednak przez dłuższy czas nie było prądu [ale u mnie był], nie było TV, nie było radia [bo chyba wszystkie anteny nadawcze są zamontowane na PeKiNie], nie było wody [u mnie tyż, zbuntowana pralnica mrugała dyskotekowo], nie było niczego PS: poczytajcie komentarze do cytowanego artykułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mamoń niedawno coś z tego rodzaju zamieszczał, mam nadzieję,że nie zdubluję zbyt wiele. Najbardziej miażdżące odpowiedzi z teleturniejów *********************(Najsłabsze Ogniwo) Pytanie: Co jest zrobione z wełny?Odp. Owca. Pytanie: Jaką wspólną nazwę noszą popularny batonik i rzymski bóg wojny?Odpowiedź: Snickers Pyt: Jaką literę przypominają krzywe nogi?Odp: L P: Kogo pokonali Grecy w finale Euro 2004?O: Nikogo. Wygrali. P: Jakiego koloru jest sroka?O: czerwono-żółta. P: Rodzaj potwora?O: Kangur. (Familiada) P: Potrawa z warzyw?O: Kalafior. P: Wymień soczysty owoc?O: Banan. (1 z 10) P: Z czym można puścić zrujnowanego bankiera?O: z dymem. P: Z którego miejsca na Ziemi wszędzie jest na północ?O: Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu. (Najsłabsze Ogniwo) P: Kupa lub beczka?O: (chwila ciszy...) - beczka!P: nie, śmiechu. (Familiada) P: Kto spełnia życzeniaO: BYK. (Najsłabsze Ogniwo) P: Jakim językiem posługuje się większość mieszkańców czeskiej Pragi?O: Nie mam pojęcia. P: Po jakiej orbicie krąży Księżyc wokół Ziemi?O: Księżyc nie krąży wokół Ziemi. P: Jak nazywa się najstarsze drzewo w Polsce?O: Baobab.P: Ja się nie pytam jakie zwierzątko ma pan w domu. Podpowiem, że to jestdąb,Proszę powiedzieć jak ma na imię.O: Zenon. (1 z 10) P: Jaka trwa teraz era geologiczna?O: Atomowa. (Najsłabsze Ogniwo) P: Kraj w Ameryce Południowej, który jest synonimem chaosu.O: Harmider. P: Nazwa stworzenia, które może mieszkać w nosie.O: Gil.P: Widzę, że znasz się na tej dziedzinie, może wymienisz inne zwierzę któremożna mieć w nosie?O: (pewny siebie) - Koza!P: Jesteś prawdziwym specjalistą w tym temacie.( chodziło oczywiście o muchy w nosie) P: Zwierzę na literę "M"?O: Miś! P: Zielony barwnik obecny w roślinach?O: Mech. (Familiada) P: Coś kwaśnego?O: Kwas solny. (1 z 10) P: Ile skrzydeł mają pszczoły?O: Pszczoły nie mają skrzydeł. P: Kto spotkał 7 krasnoludków - Królewna Śnieżka, czy Śpiąca Królewna?O: Sierotka Marysia. P: Największy polski gryzoń?O: Żubr. P: Z ilu pieśni składa się biblijna księga Psalmów?O: Z pieśni nad pieśniami. (Familiada) P: Czym się bawią dzieci w piaskownicy?O: Przewracają się. (1 z 10) P: Jak się nazywa zwierzę żyjące na ziemi, które osiąga 30 metrów długości?O: Żyrafa. P: W spodniach albo na świadectwie?O: Pała (Va Bank) P: Szkielet jakiego zwierzęcia często spotykamy w łazience?O: Czym jest PIES.(chodziło o gąbkę) (1 z 10) P: Czy diplodok żyje obecnie?O: Tak. P:Jaką nazwę nosi najsławniejszy polski żaglowiec?O: Kusznierewicz. (Familiada) P: Co robią koty?O: Skakają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Olka gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Wpadłam na chwilę coś Wam wyjaśnić ... dlaczego mnie nie było tyle i dlaczego jak jestem, to jestem jaka jestem ... Jak może niektórzy z Was pamiętają że byłam w ciąży... już nie jestem... dzisiaj mija miesiąc i jeden dzień od zabiegu... nie poroniłam, dziecko umarło mi w brzuchu... to jest ten mój mały Aniołek z podpisu... Ty by było na tyle przepraszam, że przysmęciłam, ale... Kasiu , nie masz za co przepraszać . Każdy z nas się domyślał co się stało . Rozumiemy Cię doskonale i bardzo współczujemy . Trzymaj się Będziemy na Ciebie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A w ogóle to dobry podwieczór Olka gaciorki http://www.ubioryciazowe.com.pl/images/women_and_child.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dzięki za gaciorki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Nabyłam dziś drogą kupna " Cień wiatru " . Odczekam do wieczora , zrobię sobie aromatyczną kąpiel z książką w garści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Nabyłam dziś drogą kupna " Cień wiatru " . Odczekam do wieczora , zrobię sobie aromatyczną kąpiel z książką w garści no to mamy Cie z głowy na kilka dni ....baj,baj sie nie utop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ahoy a co to za miły gośc nas odwiedził ??? Ponury wpisujesz sie do klubu ???? ahoy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.11.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dzień-dobry-wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.11.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja mam pierwszego posta w nowym dniu. Może by za to jakieś punkciki przyznawac? spac nie mozesz ??????????? za pierwszego posta to ajwyzej order mozesz dostac 3.30 kazda pora jest dobra dla RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.11.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 http://film.onet.pl/_i/fototematy/s/sophia_loren/g23.jpg zobaczcie Sophia Loren -72 lata w kalendarzu Pirelli... pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Wpadłam na chwilę coś Wam wyjaśnić ... dlaczego mnie nie było tyle i dlaczego jak jestem, to jestem jaka jestem ... Jak może niektórzy z Was pamiętają że byłam w ciąży... już nie jestem... dzisiaj mija miesiąc i jeden dzień od zabiegu... nie poroniłam, dziecko umarło mi w brzuchu... to jest ten mój mały Aniołek z podpisu... Ty by było na tyle przepraszam, że przysmęciłam, ale... Kaska Myślami, duchem i całym serduchem jestem z Tobą. Tak widocznie musiało być, choć to przecież nie do pojęcia. Powolutku, małymi kroczkami, dzień po dniu - i będzie lepiej. Masz małęgo aniołka w niebie, ale masz też troszkę większego na ziemi, a pewnie i jeszcze jeden kiedyś na ziemi z Wami będzie. Trzymaj się. A jak Ci źle, to płacz i gadaj. Czas to najlepszy lekarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Heloł tak w ogóle. Ktoś mnie jeszcze pamięta? Ew-ka Sophia Loren - ja też tak chcę wyglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Heloł tak w ogóle. Ktoś mnie jeszcze pamięta? Ew-ka Sophia Loren - ja też tak chcę wyglądać! Ja Cię pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Hej Pepe! Jaką masz śliczną linijkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts