forum_user 17.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zajęcia z savoir-vivre'u. Prowadzi kobieta, wśród uczestników samipanowie.Pani zadaje pytanie: - Jesteście na przyjęciu lub w restauracji. Musicie udać się w pewnemiejsce. Jak usprawiedliwicie przed swoją towarzyszką swą chwilową nieobecność. - Idę się wysikać - padła propozycja z sali. - No niestety - odparła prowadząca - słowo "wysikać" może zostać uznane zaprostackie i grubiańskie.- Przepraszam, ale muszę udać się do ubikacji - zgłosił się innyuczestnik.- No cóż - prowadząca na to - mówienie o ubikacji przy jedzeniu trudnozaliczyć do kanonów kultury. Może jakieś inne pomysły?- Pani wybaczy - na to kolejny uczestnik - ale muszę udać się uścisnąćkogoś, kogo mam nadzieję przedstawić pani po kolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Heloł tak w ogóle. Ktoś mnie jeszcze pamięta? Właśnie wczoraj sobie myslałam gdzieś sie podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zajęcia z savoir-vivre'u. Prowadzi kobieta, wśród uczestników sami panowie. Pani zadaje pytanie: - Jesteście na przyjęciu lub w restauracji. Musicie udać się w pewne miejsce. Jak usprawiedliwicie przed swoją towarzyszką swą chwilową nieobecność. - Idę się wysikać - padła propozycja z sali. - No niestety - odparła prowadząca - słowo "wysikać" może zostać uznane za prostackie i grubiańskie. - Przepraszam, ale muszę udać się do ubikacji - zgłosił się inny uczestnik. - No cóż - prowadząca na to - mówienie o ubikacji przy jedzeniu trudno zaliczyć do kanonów kultury. Może jakieś inne pomysły? - Pani wybaczy - na to kolejny uczestnik - ale muszę udać się uścisnąć kogoś, kogo mam nadzieję przedstawić pani po kolacji. Posikałam się (mimo, ze to prostackie i grubiańskie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Hej Pepe! Jaką masz śliczną linijkę Hej Hej! Dziękuję Taka się teraz linijkowa zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 http://film.onet.pl/_i/fototematy/s/sophia_loren/g23.jpg zobaczcie Sophia Loren -72 lata w kalendarzu Pirelli... pozazdrościć W podobnym wieku jest moja babcia, ale tak nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Heloł tak w ogóle. Ktoś mnie jeszcze pamięta? Właśnie wczoraj sobie myslałam gdzieś sie podziała Wpadałam czasami sprawdzić, jak w rankingu stoję, ale widzę, że bez zmian W przyszłym tygodniu już będę częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.11.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 http://film.onet.pl/_i/fototematy/s/sophia_loren/g23.jpg zobaczcie Sophia Loren -72 lata w kalendarzu Pirelli... pozazdrościć W podobnym wieku jest moja babcia, ale tak nie wygląda Ja nawet odwrotności 72 nie mam, a tak nie wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja nawet odwrotności 72 nie mam, a tak nie wyglądam A właśnie , może sie w końcu ujawnisz ze swoją buźką Jestem pewna że wyglądasz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Heloł panienki Na Jedynce właśnie " Sztos " leci To jeden z moich ulubionych filmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Heloł Maxtorko! Miłego oglądania Ja zakopana w księgach siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Powiadają że Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Cześć babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Powiadają że Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Cześć babeczki heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Cześć babeczki heloł co robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Powiadają że Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. A kto zacz i co on takiego umi ? Cześć babeczko nowoprzybyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. Ja też. Olka, Przemek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Powiadają że Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. A kto zaś i co on takiego umi ? Cześć babeczko nowoprzybyła nałogowo korzystam z funkcji przytnij i zmniejsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 17.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Powiadają że Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. TO JA TEŻ MUSZĘ SIĘ ZAPRZYJAŹNIĆ - do tej pory AutoCAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts