Olkalybowa 17.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. Ja też. Olka, Przemek? chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 17.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Powiadają że Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. TO JA TEŻ MUSZĘ SIĘ ZAPRZYJAŹNIĆ - do tej pory AutoCAD Coś bredzę! "...jest już późno, piszę bzdury kot zapędził mysz do dziury..." czyje to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. Ja też. Olka, Przemek? chyba A co nowego? Jakie są inne wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Powiadają że Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. A kto zaś i co on takiego umi ? Cześć babeczko nowoprzybyła nałogowo korzystam z funkcji przytnij i zmniejsz az tak źle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Powiadają że Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. TO JA TEŻ MUSZĘ SIĘ ZAPRZYJAŹNIĆ - do tej pory AutoCAD Coś bredzę! "...jest już późno, piszę bzdury kot zapędził mysz do dziury..." czyje to? Maanam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. Ja też. Olka, Przemek? chyba A co nowego? Jakie są inne wersje? Paweł cały czas mówi do brzucha Marian, zaczynam się przyzwyczajać i to mnie przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. Ja też. Olka, Przemek? chyba A co nowego? Jakie są inne wersje? Paweł cały czas mówi do brzucha Marian, zaczynam się przyzwyczajać i to mnie przeraża. Marian??????????????? :o Olu, nie pozwól na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Powiadają że Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. A kto zaś i co on takiego umi ? Cześć babeczko nowoprzybyła nałogowo korzystam z funkcji przytnij i zmniejsz az tak źle??? dorobiłam się już 12 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. Ja też. Olka, Przemek? chyba A co nowego? Jakie są inne wersje? Paweł cały czas mówi do brzucha Marian, zaczynam się przyzwyczajać i to mnie przeraża. My mówiliśmy Dzidek Jedna z naszych koleżanek była święcie przekonana że urodzi się Zdzisław i nie wyprowadzaliśmy jej z błędu A mamy Konrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Marian??????????????? :o Olu, nie pozwól na to Muszę przed Pawłem dotrzeć do urzędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Powiadają że Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. A kto zaś i co on takiego umi ? Cześć babeczko nowoprzybyła nałogowo korzystam z funkcji przytnij i zmniejsz az tak źle??? dorobiłam się już 12 kg wcale nie tak duzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Coś mi się wydaje,że przy Sophi majstrował jakiś grafik komputerowy. Powiadają że Photoshop najlepszym przyjacielem kobiety O to muszę się z nim zaprzyjaźnić, do tej pory kumplowałam się z ACDSEE. A kto zaś i co on takiego umi ? Cześć babeczko nowoprzybyła nałogowo korzystam z funkcji przytnij i zmniejsz az tak źle??? dorobiłam się już 12 kg Eeee tam Ja pod koniec miałam + 22 Marian? W sumie OK. Edgar byłoby gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Marian??????????????? :o Olu, nie pozwól na to Muszę przed Pawłem dotrzeć do urzędu. ciężko będzie. .zrobi to jak będzies z w szpitalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 No to przyznawać się babeczki jakie były wasze wagowe osiagniecia podczas ciąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Marian??????????????? :o Olu, nie pozwól na to Muszę przed Pawłem dotrzeć do urzędu. ciężko będzie. .zrobi to jak będzies z w szpitalu... Nie da rady Potrzebne mu będzie zaświadczenie, które dają przy wypisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 No to przyznawać się babeczki jakie były wasze wagowe osiagniecia podczas ciąż? Patrz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Eeee nie ma się czym chwalić , tylko 9 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Marian??????????????? :o Olu, nie pozwól na to Muszę przed Pawłem dotrzeć do urzędu. ciężko będzie. .zrobi to jak będzies z w szpitalu... Muszę go upić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.11.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zabieram się za lekturę Przyjemnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 No to przyznawać się babeczki jakie były wasze wagowe osiagniecia podczas ciąż? Ja koło 8kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts