forum_user 17.11.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 o kurka verunia mole mi gatki zjadły razem z futerkiem a to żarłoki, wypuszczę je na mój wysoki trawnik Moje skojarzenia biegną już tylko w jednym kierunku Dużo masz tego trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ahoy a co to za miły gośc nas odwiedził ??? Ponury wpisujesz sie do klubu ???? ahoy ... ahoy ...a to tak można, wprost z ulicy ? przywiało mnie z włączoną poawaryjnie fazą gdybym miał czasu więcej, to pewnie tak ale konieczność przeczytania blisko 3000 stron wydaje mi się jednak zbyt dużym wkupnym http://film.onet.pl/_i/fototematy/s/sophia_loren/g23.jpg zobaczcie Sophia Loren -72 lata w kalendarzu Pirelli... pozazdrościć tak, te profesjonalne programy graficzne naprawdę wiele mogą co nie znaczy, że Zośka nie jest laska BO JEST i w ogóle fajnie, że wreszcie ktoś docenił niepowtarzalną urodę kobiet dojrzałych [emocjonalnie też ] idę, bo się na gatki-bezgatki u młodzieży zapatrzyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Idę popracować nad wagą....kolacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 o kurka verunia mole mi gatki zjadły razem z futerkiem a to żarłoki, wypuszczę je na mój wysoki trawnik Moje skojarzenia biegną już tylko w jednym kierunku Dużo masz tego trawnika Ja? Nie Znaczy dużo powierzchniowo ale niewysoki Koszenie przedzimowe już popełnione Rany, zaraz nie wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Idę popracować nad wagą....kolacja. Smacznego Ja nie jadałam kolacji. Tylko tony owoców. To może dlatego? Teraz jadam. Ja zaraz pędzę do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 o kurka verunia mole mi gatki zjadły razem z futerkiem a to żarłoki, wypuszczę je na mój wysoki trawnik Moje skojarzenia biegną już tylko w jednym kierunku Dużo masz tego trawnika Ja? Nie Znaczy dużo powierzchniowo ale niewysoki Koszenie przedzimowe już popełnione Rany, zaraz nie wyrobię ja dziś trawnik wygrabiłam przed zimą, koszenie było 2tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 o kurka verunia mole mi gatki zjadły razem z futerkiem a to żarłoki, wypuszczę je na mój wysoki trawnik Moje skojarzenia biegną już tylko w jednym kierunku Dużo masz tego trawnika Ja? Nie Znaczy dużo powierzchniowo ale niewysoki Koszenie przedzimowe już popełnione Rany, zaraz nie wyrobię ja dziś trawnik wygrabiłam przed zimą, koszenie było 2tygodnie temu a może zamiast kosić uformować w jakiś ciekawy klombik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Na moim trawniku mam parę łysych placków, dosiać czy to samo sie jakoś rozrośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 o kurka verunia mole mi gatki zjadły razem z futerkiem a to żarłoki, wypuszczę je na mój wysoki trawnik Moje skojarzenia biegną już tylko w jednym kierunku Dużo masz tego trawnika Ja? Nie Znaczy dużo powierzchniowo ale niewysoki Koszenie przedzimowe już popełnione Rany, zaraz nie wyrobię ja dziś trawnik wygrabiłam przed zimą, koszenie było 2tygodnie temu a może zamiast kosić uformować w jakiś ciekawy klombik? Formować to można np bukszpany, trawnik mozna tylko kosic albo go zapuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To ja idę, papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Na moim trawniku mam parę łysych placków, dosiać czy to samo sie jakoś rozrośnie? U mnie się rozrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Na moim trawniku mam parę łysych placków, dosiać czy to samo sie jakoś rozrośnie? U mnie się rozrosło U mnie też. Późno się zrobiło, to ja zmykam. Dobrej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Na moim trawniku mam parę łysych placków, dosiać czy to samo sie jakoś rozrośnie? U mnie się rozrosło o to mogę spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.11.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 No to sama zostałam więc też papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.11.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Moze niezupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.11.2006 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dzięn doberek, a wy co jeszcze spiecieeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee Ha , ha ciekawie sie czyta wasze wczorajsze dyskusje Jakos ostatnio nie mogię zbyt wile poświęcic na forum a tu takie zyciowe tematy się przewijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Cześć andrzejko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.11.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Heloł . Aniu tak jeszcze wczoraj rozmyślałam nad tym trawnikiem jest mi coraz trudniej samej go kosić znasz może jakiegoś ogrodnika wartego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.11.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Mamy dziś małą imprezkę więc zaraz wyruszamy na zakupy, potem sprzątanie i zabawa do białego rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 witanko z ranka na dobry początek dnia ....dowcip Kierownik zoo przychodzi do weterynarza. - Panie doktorze, mam problem. Jest u nas hipopotamica, która ani rusz nie chce się parzyć. - W ogóle? - W ogóle. - A czy ona przypadkiem nie jest z Ełku? - Nie, a dlaczego? - Bo moja żona jest z Ełku. miłej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts