Olkalybowa 18.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 witanko z ranka na dobry początek dnia ....dowcip Kierownik zoo przychodzi do weterynarza. - Panie doktorze, mam problem. Jest u nas hipopotamica, która ani rusz nie chce się parzyć. - W ogóle? - W ogóle. - A czy ona przypadkiem nie jest z Ełku? - Nie, a dlaczego? - Bo moja żona jest z Ełku. miłej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Kierownik zoo przychodzi do weterynarza. - Panie doktorze, mam problem. Jest u nas hipopotamica, która ani rusz nie chce się parzyć. - W ogóle? - W ogóle. - A czy ona przypadkiem nie jest z Ełku? - Nie, a dlaczego? - Bo moja żona jest z Ełku. Olka Nie znam, niestety, ja kosiłam zawsze sama. Przepraszam - oszukałabym Cię niechcący. Gdy mi było naprawdę ciężko, prosiłąm męża i wtedy on kosił. Ale to były sporadyczne przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Mamy dziś małą imprezkę więc zaraz wyruszamy na zakupy, potem sprzątanie i zabawa do białego rana . Fiu, fiu No to szalej! My dziś jedziemy (chyba ) po pierwsze kapcie dla małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 a ja jestem w pracy i wyskoczyłam na moment do sklepu bławatnego a tam moje zasłony !!!!!!!! po 9,90 zł/m bordowa tafta kupie ok 20m i całą sobotę szyje i upinam zasłony ale wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 a ja jestem w pracy i wyskoczyłam na moment do sklepu bławatnego a tam moje zasłony !!!!!!!! po 9,90 zł/m bordowa tafta kupie ok 20m i całą sobotę szyje i upinam zasłony ale wypas Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 a ja jestem w pracy i wyskoczyłam na moment do sklepu bławatnego a tam moje zasłony !!!!!!!! po 9,90 zł/m bordowa tafta kupie ok 20m i całą sobotę szyje i upinam zasłony ale wypas Szczęściara a zebyś wiedziała już moi wszyscy klienci wiedzą ,że mam nowe zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.11.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 ahoy ...a to tak można, wprost z ulicy ? pewnie ,że mozna i nie trzeba czytać stron poprzednich tylko dopisywać nowe ...w końcu to rekord wpisów i w ogóle fajnie, że wreszcie ktoś docenił niepowtarzalną urodę kobiet dojrzałych [emocjonalnie też ] też sie cieszę ,że kobiety dojrzałe są piękniejsze od niedojrzałych ....hmmm......emocjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witaski wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Ew-ka Nie piękniejsze tylko piękne inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witaski wszystkim Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 witanko z ranka na dobry początek dnia ....dowcip Kierownik zoo przychodzi do weterynarza. - Panie doktorze, mam problem. Jest u nas hipopotamica, która ani rusz nie chce się parzyć. - W ogóle? - W ogóle. - A czy ona przypadkiem nie jest z Ełku? - Nie, a dlaczego? - Bo moja żona jest z Ełku. miłej soboty coś sobie przypominam, ze Joanna i Janusz są chyba z Ełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Verunia? A co ty tu robisz o takiej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Verunia? A co ty tu robisz o takiej porze? odpoczywam między myciami okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Verunia? A co ty tu robisz o takiej porze? odpoczywam między myciami okien Zazdroszczę silnej woli A moze wpadniesz do mnie i mi też umyjesz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.11.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 miałam iść na konie ale to cholerne kolano mnie boli myć okien nie lubię ale pogodę trzeba wykorzystać. Do ciebie moge wpaść co najwyżej na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dobra, to wpadaj na kawę Ja okien dziś nie myję, bo u mnie mży i jest ogólnie bleeee. Choć 13 stopni za oknem. A co, wytłumaczenie trzeba mieć. Wytrzymaj jeszcze trochę z tym kolanem. W końcu przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.11.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 verunia ja mam takiego konia...na biegunach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 A gdzie się wszyscy podziali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Nie do wiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Verunia wyłaź z tych krzaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts