Aga J.G 19.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Aniu pewnei myslą sobie " Wiedzieliśmy że tak będzie " to Ci co mają dzieci A Ci co maja takie same poglądy jak Ty miałaś to pewnie sobie myślą że im tak nie odbije raczej się mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Trzymam Cię za słowo No teraz już wiem... I robię się taka , jak sobie pomyślę co myślą o mnie Ci, którzy znają mnie i bez i z Pafciem Bartek Ciebie też! A Ty Agnieszkę! zupelnie niepotrzebnie sie czerwienisz.... to akurat zmiana w bardzo dobrym kierunku, kazdy Ci to powie.... Agnieszka dziekuje za pozdrowienia.... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Aniu pewnei myslą sobie " Wiedzieliśmy że tak będzie " to Ci co mają dzieci A Ci co maja takie same poglądy jak Ty miałaś to pewnie sobie myślą że im tak nie odbije raczej się mylą świete slowa :D zeby 'nie odbilo' musieli by chyba nie miec ludzkich odruchow :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Aniu pewnei myslą sobie " Wiedzieliśmy że tak będzie " to Ci co mają dzieci A Ci co maja takie same poglądy jak Ty miałaś to pewnie sobie myślą że im tak nie odbije raczej się mylą A dziekuję, dziękuję, zrozumiałam Odbiło mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 to akurat zmiana w bardzo dobrym kierunku, kazdy Ci to powie.... Nie mam wyjścia, muszę w to wierzyć Ale i tak najcudowniejsze chwile w ciągu całego dnia to te parę godzin po 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 odmelduje sie na jakis czas, pora polozyc spac malgosie... wlasnie konczy ogladac bajke... zajrze jeszcze pozniej... jak nie zasne przy usypianiu mojego aniolka :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Aniu pewnei myslą sobie " Wiedzieliśmy że tak będzie " to Ci co mają dzieci A Ci co maja takie same poglądy jak Ty miałaś to pewnie sobie myślą że im tak nie odbije raczej się mylą świete slowa :D zeby 'nie odbilo' musieli by chyba nie miec ludzkich odruchow :D pozdrawiam m. Maksiu niestety ja znam takich co im nie odbiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 odmelduje sie na jakis czas, pora polozyc spac malgosie... wlasnie konczy ogladac bajke... zajrze jeszcze pozniej... jak nie zasne przy usypianiu mojego aniolka :D pozdrawiam m. Spokojnej nocy życze Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 odmelduje sie na jakis czas, pora polozyc spac malgosie... wlasnie konczy ogladac bajke... zajrze jeszcze pozniej... jak nie zasne przy usypianiu mojego aniolka :D pozdrawiam m. Był Królik? Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Wieczorowo witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiktor Schmidt 19.11.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 zeby nie bylo ze zasnalem no moze troszke... widze ze tutaj tez towarzystwo poszlo spac... dobranoc wszystkim m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.11.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć Froschku i reszta ekipy, która zapewne niebawem dołączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 witaj kasiu u mnie cieplo na dworze ,a u ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Matko Boska!!!! ja oglupne jakies czolgi i armaty pod okno mi zajechaly , chalas nie do zniesienia (czy u was na budowie tez tak glosno bylo?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 frosch i Kasia witaski U mnie ciepło...w Niu Wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 nie wiedzialam , ze mam krzeselko przy biurku z wibratorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 czesc jea chcesz kaffki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts