SławekD-żonka 20.11.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 U nas na wsi rano było 8stC - to chyba ciepło jak na koniec listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 czesc jea chcesz kaffki ? nooo pewnooo nie lubisz wibracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 pewnie ,ze cieplo kasiu , taka zime to ja przetrzymam w zeszlym roku bylo gorzej , brrr... napijecie sie ze mna? http://www.gdziezjesc.info/artykuly/Images/zimowa_kawa.jpg uwazajcie zeby rozlac , u mnie trzesienie ziemi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.11.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Napiję się kawy bardzo chętnie ... i własnie mnie olsniło, że zapomniałam choć namoczyć moją jasną bluzeczkę, którą sobie wczoraj kawą załatwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 czesc jea chcesz kaffki ? nooo pewnooo nie lubisz wibracji? no wlasnie , lubie (ale czemu takie glosne wibratory teraz robia? ) to chyba jakas jednostka centralna dla wszystkich pan z pobliskich kamienic ( nie zamawialam jej pod moim oknem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Napiję się kawy bardzo chętnie ... i własnie mnie olsniło, że zapomniałam choć namoczyć moją jasną bluzeczkę, którą sobie wczoraj kawą załatwiłam wiec nie zwlekaj kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.11.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 W pracy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.11.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Będzie bluzeczka w kropeczki jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 aaaaaa , to zmienia postac rzeczy wyslij faxa do gosposi , niech zrobi to za ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Będzie bluzeczka w kropeczki jak nic daj malej brazowego markera , niech ci ladny wzorek domaluje do tych kropeczek ( czytalam , ze kropy i grochy sa teraz modne , wiec nie masz sie czym martwic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.11.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 aaaaaa , to zmienia postac rzeczy wyslij faxa do gosposi , niech zrobi to za ciebie Pagierem próbowałam ją dorwać, ale chyba nie zabrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kasiu , jesli bluzka jest biala potraktuj ja wybielaczem ja wzsystkie plamy przed praniem traktuje pianka do golenia (wiekszosc schodzi , czasem kawa tez ) odmaczam tez gazowana woda mineralna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 aaaaaa , to zmienia postac rzeczy wyslij faxa do gosposi , niech zrobi to za ciebie Pagierem próbowałam ją dorwać, ale chyba nie zabrała oglada telewizje i celowo nie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.11.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kasiu , jesli bluzka jest biala potraktuj ja wybielaczem ja wzsystkie plamy przed praniem traktuje pianka do golenia (wiekszosc schodzi , czasem kawa tez ) odmaczam tez gazowana woda mineralna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kasiu , jesli bluzka jest biala potraktuj ja wybielaczem ja wzsystkie plamy przed praniem traktuje pianka do golenia (wiekszosc schodzi , czasem kawa tez ) odmaczam tez gazowana woda mineralna no wieeesz .......stara juz jestem , wiec stare sposoby babuni podaje posiadam tez super zestaw odflekaczy , ale stosuje je w ostatecznosci ( mysle,ze niszcza tkaniny no i ich cena ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jesli po praniu zostanie jeszcze jakis slad a bluzka jest jasna , sprobuj wywabic ja cytryna ( albo spirytusem ) wiecej nie napisze , bo wykluczycie mnie z klubu Rw za przekroczenie regulaminowej granicy wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.11.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kasiu , jesli bluzka jest biala potraktuj ja wybielaczem ja wzsystkie plamy przed praniem traktuje pianka do golenia (wiekszosc schodzi , czasem kawa tez ) odmaczam tez gazowana woda mineralna no wieeesz .......stara juz jestem , wiec stare sposoby babuni podaje posiadam tez super zestaw odflekaczy , ale stosuje je w ostatecznosci ( mysle,ze niszcza tkaniny no i ich cena ) No i sprawa się rypła, babcia się goliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kasiu , jesli bluzka jest biala potraktuj ja wybielaczem ja wzsystkie plamy przed praniem traktuje pianka do golenia (wiekszosc schodzi , czasem kawa tez ) odmaczam tez gazowana woda mineralna no wieeesz .......stara juz jestem , wiec stare sposoby babuni podaje posiadam tez super zestaw odflekaczy , ale stosuje je w ostatecznosci ( mysle,ze niszcza tkaniny no i ich cena ) No i sprawa się rypła, babcia się goliła wydalo sie ja nowoczesna babka jestem wiec zamiast kremu , pianke stosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzieńdoberek Lecę do pracy , wpadłam tylko żeby się przywitać i miłego dnia Wam życzyć PS. froschka , Ty się tak swoim wiekiem nie przechwalaj Som tu starsi od Ciebie Taka ja na ten przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 witaj Nestorko , respekt pani babciu, respekt milego dnia na emeryturce zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts