jea 20.11.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jak w tym chodzą, to nic dziwnego http://www.dobryhumor.pl/fun_images/s_3_3047.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jak w tym chodzą, to nic dziwnego http://www.dobryhumor.pl/fun_images/s_3_3047.jpg ja stara juz niedowidze , bo pod tym linkiem nic nie widze ( moze juz calkiem slepa jestem ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dziadzio z babuszka spedzali jak zwykle kolejny samotny weekend w domku na wiosce. W pewnym momencie babka wpadla na pomysl i mowi: - sluchaj dziadek. moze przyniesiesz jakies winko z piwnicy? dziadkowi dwa razy powtarzac nie trzeba bylo. w zakurzonej piwnicy dziadek maca butelke... wyciaga mocno zakurzona flaszke - przeciera palcem kurz i widzi napisane pisakiem: KONJAK... mysli sobie Tak tego nam trzeba wypijaja wspolnie z babcia cala flaszencje po czym dziadek nabiera ochoty. babcia mu sie nie sprzeciwia... ida do pokoju na gorze i zaczyna sie maraton! jeden raz, drugi, trzeci...... bez najmniejszego odpoczynku jada czwarty raz... w koncu poprzestali na 5. babka mowi: - idz ino dzidek zobacz co Ty przyniosles z tej piwnicy - co to za koniak? dziadek uradowany wstaje z lozka, idzie do kuchni obmywa cala butelke a tam napis KOŃ JAK NIE MOZE JEDNĄ KROPLĘ NA WIADRO WODY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jak w tym chodzą, to nic dziwnego http://www.dobryhumor.pl/fun_images/s_3_3047.jpg ja stara juz niedowidze , bo pod tym linkiem nic nie widze ( moze juz calkiem slepa jestem ? ) to najwęższe majtki dlatego nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jak w tym chodzą, to nic dziwnego http://www.dobryhumor.pl/fun_images/s_3_3047.jpg ja stara juz niedowidze , bo pod tym linkiem nic nie widze ( moze juz calkiem slepa jestem ? ) to najwęższe majtki dlatego nie widzisz aaaaaaa, czyli ja dobrze widze ,ze nie widze? ale one super plodne musza byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jak w tym chodzą, to nic dziwnego http://www.dobryhumor.pl/fun_images/s_3_3047.jpg ja stara juz niedowidze , bo pod tym linkiem nic nie widze ( moze juz calkiem slepa jestem ? ) to najwęższe majtki dlatego nie widzisz aaaaaaa, czyli ja dobrze widze ,ze nie widze? ale one super plodne musza byc dla mnie booooomba żonie kupie albo sam zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć wszystkim! Ale się wesolutko zrobiło Konjak... - dla mnie bomba Froschka - u mnie kopią i ryją przez całą wieś. Wszyscy uradowani, bo myśleliśmy, że TP SA (mieli się położyć do końca roku ), a tu się okazuje, że prąd wreszcie do ziemi wkopują. Niby fajnie, ale i tak wszystkim żal... Cóż, przynajmniej nie będzie przerw w dostawie prądu jak powieje, a to się często zdarzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć Teska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 cześć dziewczyny i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 no i co, nie ma nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.11.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzienobry! A mnie głowa boli. Poradźcie proszę, co można zrobić, zeby to przeszło, bez użycia leków Od wczoraj tak mnie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzienobry! A mnie głowa boli. Poradźcie proszę, co można zrobić, zeby to przeszło, bez użycia leków Od wczoraj tak mnie boli... skręć sobie kolano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A tak na poważnie to znam masaż głowy, ktory pomaga, jeśli bol nie jest zbyt silny. Ale na odległość ci nie wymasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 można jeszcze sprobowac wmasować amol w skronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.11.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzienobry! A mnie głowa boli. Poradźcie proszę, co można zrobić, zeby to przeszło, bez użycia leków Od wczoraj tak mnie boli... skręć sobie kolano Nie mogę skręcić kolana, gdyż jestem kierowcą spod znaku "L" i uczę się jeździć a poza tym pojutrze mojej mamy urodziny i będę Jej nadgorliwie pomagać przy ogarnianiu gości Ale amol zastosuję. Oby mi przeszło, bo już mam dosyć tej mojej głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzienobry! A mnie głowa boli. Poradźcie proszę, co można zrobić, zeby to przeszło, bez użycia leków Od wczoraj tak mnie boli... spróbuj sciągnąć głowę chustką na wysokości czoła (taka opaska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzienobry! A mnie głowa boli. Poradźcie proszę, co można zrobić, zeby to przeszło, bez użycia leków Od wczoraj tak mnie boli... spróbuj sciągnąć głowę chustką na wysokości czoła (taka opaska). sciagnac ? ty sadysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzienobry! A mnie głowa boli. Poradźcie proszę, co można zrobić, zeby to przeszło, bez użycia leków Od wczoraj tak mnie boli... spróbuj sciągnąć głowę chustką na wysokości czoła (taka opaska). sciagnac ? ty sadysto mnie pomaga, to nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzienobry! A mnie głowa boli. Poradźcie proszę, co można zrobić, zeby to przeszło, bez użycia leków Od wczoraj tak mnie boli... spróbuj sciągnąć głowę chustką na wysokości czoła (taka opaska). sciagnac ? ty sadysto mnie pomaga, to nie boli mowilam ,ze sadysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts