Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Dziadzio z babuszka spedzali jak zwykle kolejny samotny weekend w domku na wiosce. W pewnym momencie babka wpadla na pomysl i mowi:

- sluchaj dziadek. moze przyniesiesz jakies winko z piwnicy?

dziadkowi dwa razy powtarzac nie trzeba bylo. w zakurzonej piwnicy dziadek maca butelke... wyciaga mocno zakurzona flaszke - przeciera palcem kurz i widzi napisane pisakiem: KONJAK... mysli sobie Tak tego nam trzeba

wypijaja wspolnie z babcia cala flaszencje po czym dziadek nabiera ochoty. babcia mu sie nie sprzeciwia... ida do pokoju na gorze i zaczyna sie maraton! jeden raz, drugi, trzeci...... bez najmniejszego odpoczynku jada czwarty raz... w koncu poprzestali na 5. babka mowi:

- idz ino dzidek zobacz co Ty przyniosles z tej piwnicy - co to za koniak?

dziadek uradowany wstaje z lozka, idzie do kuchni obmywa cala butelke a tam napis KOŃ JAK NIE MOZE JEDNĄ KROPLĘ NA WIADRO WODY

:p :p :p

jak w tym chodzą, to nic dziwnego :lol:

http://www.dobryhumor.pl/fun_images/s_3_3047.jpg

ja stara juz niedowidze , bo pod tym linkiem nic nie widze :-? ( moze juz calkiem slepa jestem ? :roll: )

to najwęższe majtki :o

dlatego nie widzisz :wink:

aaaaaaa, czyli ja dobrze widze ,ze nie widze? :roll:

ale one super plodne musza byc :o :o :o

jak w tym chodzą, to nic dziwnego :lol:

http://www.dobryhumor.pl/fun_images/s_3_3047.jpg

ja stara juz niedowidze , bo pod tym linkiem nic nie widze :-? ( moze juz calkiem slepa jestem ? :roll: )

to najwęższe majtki :o

dlatego nie widzisz :wink:

aaaaaaa, czyli ja dobrze widze ,ze nie widze? :roll:

ale one super plodne musza byc :o :o :o

dla mnie booooomba żonie kupie :wink:

albo sam zrobię :o :wink:

Cześć wszystkim! :lol:

Ale się wesolutko zrobiło :lol: :lol: :lol:

Konjak... - dla mnie bomba :lol: :lol: :lol: :lol:

Froschka - u mnie kopią i ryją przez całą wieś. Wszyscy uradowani, bo myśleliśmy, że TP SA (mieli się położyć do końca roku :roll: ), a tu się okazuje, że prąd wreszcie do ziemi wkopują. Niby fajnie, ale i tak wszystkim żal... :roll: Cóż, przynajmniej nie będzie przerw w dostawie prądu jak powieje, a to się często zdarzało :roll:

Dzienobry!

A mnie głowa boli. Poradźcie proszę, co można zrobić, zeby to przeszło, bez użycia leków :x Od wczoraj tak mnie boli...

skręć sobie kolano :wink:

Nie mogę skręcić kolana, gdyż jestem kierowcą spod znaku "L" i uczę się jeździć :) a poza tym pojutrze mojej mamy urodziny i będę Jej nadgorliwie pomagać przy ogarnianiu gości ;)

Ale amol zastosuję. Oby mi przeszło, bo już mam dosyć tej mojej głowy... ;)

Dzienobry!

A mnie głowa boli. Poradźcie proszę, co można zrobić, zeby to przeszło, bez użycia leków :x Od wczoraj tak mnie boli...

spróbuj sciągnąć głowę chustką na wysokości czoła (taka opaska).

sciagnac ? :o :o :o

ty sadysto :evil:

mnie pomaga, to nie boli :lol: