Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Pepe

Mi w ciąży amol pomagał na wszystko :lol: Na ból główy także :lol:

I słaba kawa.

Ja, nałogowy kawosz, o dziwo, teraz na kawę patrzeć nie mogę :)

Chyba, że faktycznie słabiutka, co to się w filiżance przewraca, i mało, ok 2-3 łyki.

Poszłam na spacer, ale wzięłam pół apapu, bo nic nie pomagało. Żyję :)

I kompletuję menu na mamusiną 50-tkę ;)

mąż ma mozliwość zmiany pracy na lepiej płatną i bliżej domu. Sama plusy. Ale jak się dowiedzieli w jego firmie to teraz go mamią wysokim awansem i też podwyżką . No i ma tu juz wyrobiona pozycję i firma stabilniejsza. Jest tylko ten problem odległości. .Więc wymyslił ze mozemy się przenieść do Poznania bo tam ma możliwość kupienia nowego mieszkania po preferencyjnej cenie od firmy. I pyta co ja na to.

Ja tu mam dom, rodzinę i znajomych ipracę . Chociaż pracę mowi że by mi tam załatwił. W Poznaniu nikogo nie znam. Biję się z myślami

mąż ma mozliwość zmiany pracy na lepiej płatną i bliżej domu. Sama plusy. Ale jak się dowiedzieli w jego firmie to teraz go mamią wysokim awansem i też podwyżką . No i ma tu juz wyrobiona pozycję i firma stabilniejsza. Jest tylko ten problem odległości. .Więc wymyslił ze mozemy się przenieść do Poznania bo tam ma możliwość kupienia nowego mieszkania po preferencyjnej cenie od firmy. I pyta co ja na to.

Ja tu mam dom, rodzinę i znajomych ipracę . Chociaż pracę mowi że by mi tam załatwił. W Poznaniu nikogo nie znam. Biję się z myślami

Hmmm... Faktycznie, twardy orzech do zgryzienia :roll: