Anna Wiśniewska 20.11.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pepe Mi w ciąży amol pomagał na wszystko Na ból główy także I słaba kawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.11.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kaziu dlaczego nie widze obrazka przy twoim imieniu? czesc aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.11.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ja go widzę ale przez moment nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Heloł dziewczynki Wróciłam froschka , ja tam widzę Kas(z)inego kfiatuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.11.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Maxi a muchę widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 hejka maxi ja kffiatuszka widzialam , ale nie bylo offata i myslalam ,ze sie w cos innego przepoczwarzyl ....chyba z moimi galami cos jest nie tak ( nie pojde do okologa i koniec !!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jestem lekko poddenerwowana , wiec robie wypad na miasto z coreczka , ktora nie ma co na siebie wlozyc narqa bede wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.11.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Okolog poczeka mucha faktycznie na jakiś czas sobie gdzieś poleciała pewno się puszcza na boki małpa jedna A teraz czas się zbierać, znowu w domu wyląduję około 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A czemu tak późno Kasiu No tak ale pewnei Cię już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Maxi a muchę widzisz? I muchę , i kfiatka , i KAS(Z)IĘ Cześć Teska Ja tu trzymam rękę na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Maxi a muchę widzisz? I muchę , i kfiatka , i KAZIĘ Cześć Teska Ja tu trzymam rękę na pulsie Też czasem tu przykuśtykam Ale mąż mi ćwieka dzisiaj zabił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 [Też czasem tu przykuśtykam Ale mąż mi ćwieka dzisiaj zabił Ale chyba nie w to chore kolano ? Cześć verunia W czym masz problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.11.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pepe Mi w ciąży amol pomagał na wszystko Na ból główy także I słaba kawa. Ja, nałogowy kawosz, o dziwo, teraz na kawę patrzeć nie mogę Chyba, że faktycznie słabiutka, co to się w filiżance przewraca, i mało, ok 2-3 łyki. Poszłam na spacer, ale wzięłam pół apapu, bo nic nie pomagało. Żyję I kompletuję menu na mamusiną 50-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.11.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ale mąż mi ćwieka dzisiaj zabił A cóż to za ćwiek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 mąż ma mozliwość zmiany pracy na lepiej płatną i bliżej domu. Sama plusy. Ale jak się dowiedzieli w jego firmie to teraz go mamią wysokim awansem i też podwyżką . No i ma tu juz wyrobiona pozycję i firma stabilniejsza. Jest tylko ten problem odległości. .Więc wymyslił ze mozemy się przenieść do Poznania bo tam ma możliwość kupienia nowego mieszkania po preferencyjnej cenie od firmy. I pyta co ja na to. Ja tu mam dom, rodzinę i znajomych ipracę . Chociaż pracę mowi że by mi tam załatwił. W Poznaniu nikogo nie znam. Biję się z myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.11.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 mąż ma mozliwość zmiany pracy na lepiej płatną i bliżej domu. Sama plusy. Ale jak się dowiedzieli w jego firmie to teraz go mamią wysokim awansem i też podwyżką . No i ma tu juz wyrobiona pozycję i firma stabilniejsza. Jest tylko ten problem odległości. .Więc wymyslił ze mozemy się przenieść do Poznania bo tam ma możliwość kupienia nowego mieszkania po preferencyjnej cenie od firmy. I pyta co ja na to. Ja tu mam dom, rodzinę i znajomych ipracę . Chociaż pracę mowi że by mi tam załatwił. W Poznaniu nikogo nie znam. Biję się z myślami Hmmm... Faktycznie, twardy orzech do zgryzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 W Poznaniu nikogo nie znam. jak to znasz mnie, Mamonia i Kasię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts