jea 20.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Strasznie ciężko coś ładnego dla wymagającej Kobietki znaleźć ładna ???? bardzo ładna ...właśnie Heniuś skwitował ,że może być dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 verunie ......taki ładny domek ....tak blisko Kazimierza szkoda by było No własnie, gdyby nie ten dom to pewnie zbyt długo bym się nie zastanawiała. Trochę serca w to wlozyłam No i corka na razie protestuje. Z drugiej strony to szansa na mieszkanie razem, lepsze perspektywy zawodowe męża i czuję że potrzebuję jakiś radykalnych zmian w życiu. Nie wiem, nie wiem...[/quote] Oj wiesz verka , wiesz , tylko boisz się głośno powiedzieć A to jest jak najbardziej radykalna zmiana . Czyli okazja sama jakby z nieba spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć co słychać? Cześć U mnie się wiadomości skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć co słychać? Cześć U mnie się wiadomości skończyły pewnie...(M) miłość się zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pozdrówka dla wszystkich Całe wieki już mnie tu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 halo mnie chwile nie bylo a tutaj taaaakie buuuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pozdrówka dla wszystkich Całe wieki już mnie tu nie było. nooo, chyba dlugo , bo cie nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć co słychać? Cześć U mnie się wiadomości skończyły pewnie...(M) miłość się zaczęła znowu marzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kurdelebele dwutysiecznika przegapilam sierota jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pozdrówka dla wszystkich Całe wieki już mnie tu nie było. nooo, chyba dlugo , bo cie nie widzialam To były czasy gdy Jajcek był jeszcze za mna w rankngu czyli prehistoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pozdrówka dla wszystkich Całe wieki już mnie tu nie było. nooo, chyba dlugo , bo cie nie widzialam To były czasy gdy Jajcek był jeszcze za mna w rankngu czyli prehistoria zawsze mozesz to zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kurdelebele dwutysiecznika przegapilam sierota jedna No to stawiaj froschka , stawiaj Cześć markus Z Polski jeszcze nadajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć co słychać? Cześć U mnie się wiadomości skończyły pewnie...(M) miłość się zaczęła znowu marzysz? nie pozwalam żeby marzenia zarosły chwastami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Tiaaaa. 24/7 w klawiaturę stukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć co słychać? Cześć U mnie się wiadomości skończyły pewnie...(M) miłość się zaczęła A co to jest (M) coś tam...? Aktualnie obecnie "Nie lubię poniedziałku " u mnie się produkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kurdelebele dwutysiecznika przegapilam sierota jedna No to stawiaj froschka , stawiaj Cześć markus Z Polski jeszcze nadajesz ? juz sie robi http://krasnall.firmadelta.pl/wp-content/photo/strona/zywiec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć markus Z Polski jeszcze nadajesz ? Jeszcze, jeszcze. W piątek lecę na trzy dni. Zaczynam przygotowania do wymiany okien w tamtejszym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć co słychać? Cześć U mnie się wiadomości skończyły pewnie...(M) miłość się zaczęła znowu marzysz? nie pozwalam żeby marzenia zarosły chwastami i tak trzymaj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć markus Z Polski jeszcze nadajesz ? Jeszcze, jeszcze. W piątek lecę na trzy dni. Zaczynam przygotowania do wymiany okien w tamtejszym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts