frosch 20.11.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 trala lala pieklam wieczorem pierniczki na swieta z dzieciakami ( ) wycinali foremkami serduszka , choinki i............zajaczki (podobno niedowidze , bo to renifery czy jakies tam losie sa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć markus Z Polski jeszcze nadajesz ? Jeszcze, jeszcze. W piątek lecę na trzy dni. Zaczynam przygotowania do wymiany okien w tamtejszym domu No co? Dom w Polsce dawno zbudowany to w ramach nowego wyzwania teraz czas na dom na Wyspie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 trala lala pieklam wieczorem pierniczki na swieta z dzieciakami ( ) wycinali foremkami serduszka , choinki i............zajaczki (podobno niedowidze , bo to renifery czy jakies tam losie sa ) a królika wytnij...ino nie w pape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 trala lala pieklam wieczorem pierniczki na swieta z dzieciakami ( ) wycinali foremkami serduszka , choinki i............zajaczki (podobno niedowidze , bo to renifery czy jakies tam losie sa ) uszy czy rogi .... niewielka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć markus Z Polski jeszcze nadajesz ? Jeszcze, jeszcze. W piątek lecę na trzy dni. Zaczynam przygotowania do wymiany okien w tamtejszym domu No co? Dom w Polsce dawno zbudowany to w ramach nowego wyzwania teraz czas na dom na Wyspie nienasycony ? wpadles w trans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 trala lala pieklam wieczorem pierniczki na swieta z dzieciakami ( ) wycinali foremkami serduszka , choinki i............zajaczki (podobno niedowidze , bo to renifery czy jakies tam losie sa ) a królika wytnij...ino nie w pape a twoj avatar to Los? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ja nie - tylko moja lepsza połowa. Ja tylko fizycznym wykonawca jej koncepcji jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 trala lala pieklam wieczorem pierniczki na swieta z dzieciakami ( ) wycinali foremkami serduszka , choinki i............zajaczki (podobno niedowidze , bo to renifery czy jakies tam losie sa ) uszy czy rogi .... niewielka różnica to wlasnie uslyszalam u mnie nigdy nie moze byc normalnie oczywiscie tradycyjnie byla podzerka ciasta ( co niektorzy wiedza jak u mnie w domu wyglada bitwa o miske ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ja nie - tylko moja lepsza połowa. Ja tylko fizycznym wykonawca jej koncepcji jestem pomyslowa ta twoja polowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć markus Z Polski jeszcze nadajesz ? Jeszcze, jeszcze. W piątek lecę na trzy dni. Zaczynam przygotowania do wymiany okien w tamtejszym domu Po doświadczeniu jakim jest zbudowanie domu wymiana okien to mały pikuś I pewnie problemu z ekipą nie ma , bo prawie wszyscy nasi już tam są froschka ale u Ciebie ładnie pachnie , tak świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 markus_gdynia , bedziesz mieszkal w obydwu domach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Maxtorka , pachnie cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 markus_gdynia , bedziesz mieszkal w obydwu domach? Ideałem by było traktowac tamten jako weekendowy , ale tak na poważnie to za kilka miesięcy powinienem byc juz "tam". Maxtorka - żeby było ciekawiej to okna będą z Polski. Materiał+transport+przeloty+montaż = 1/2 ceny na miejscu, a jakością bijemy ich na głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 markus_gdynia , bedziesz mieszkal w obydwu domach? Ideałem by było traktowac tamten jako weekendowy , ale tak na poważnie to za kilka miesięcy powinienem byc juz "tam". Maxtorka - żeby było ciekawiej to okna będą z Polski. Materiał+transport+przeloty+montaż = 1/2 ceny na miejscu, a jakością bijemy ich na głowę. Co to się porobiło . Ale fajnie że wspomożesz polską firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Verunia Ja Ci jeno powiem, że Poznań to CUDNE miasto. Tam się urodziłam, studiowałam i co rok jeżdżę. To chyba ta szansa dana Ci przez los na zmianę. Tylko domu żal, ale przecież zawsze można wybudować drugi i ustrzec się wielu błędów. "Pierwszy dom wybuduj dla wroga, drugi dla przyjaciela, a trzeci dla siebie" Byle tylko internet w tym Poznaniu był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ta Europa się jakoś tak ... skurczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Verunia Ja Ci jeno powiem, że Poznań to CUDNE miasto. Tam się urodziłam, studiowałam i co rok jeżdżę. o kurka dlaczego ja się o tym dopiero teraz dowiaduję? Gadaj gdzie mieszkałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Maxtorka , pachnie cudownie A ozdabiacie jeszcze te pierniczki ? Ja w zeszłym roku po raz pierwszy samodzielnie piekłam pierniczki i ozdabiałam je potem lukrem , orzechami , migdałami i taką kolorową posypką . Były pyszne . I pięknie wyglądały , zwłaszcza na choince . A najlepsze jest to że piekłam je przede wszystkim dla naszego psiuna , który je uwielbia . Kiedyś u moich Rodziców zauważyliśmy , że Max kreci się cały czas przy choince , obwąchuje ją z wielkim zainteresowaniem i kiedy nikt nie patrzył ściągnął sobie właśnie takiego Babcinego pierniczka . Jednego , drugiego ......Trzeba go było bardzo pilnować bo zjadłby je wszystkie Na drugi rok moja Mama upiekła specjalną porcję tylko dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kto biegnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 ja się chętnie potoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts