Anna Wiśniewska 20.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Aniu, ponawiam pytanie: Verunia Ja Ci jeno powiem, że Poznań to CUDNE miasto. Tam się urodziłam, studiowałam i co rok jeżdżę. o kurka dlaczego ja się o tym dopiero teraz dowiaduję? Gadaj gdzie mieszkałaś. Odpowiedź już jest wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Aniu,w którym roku kończyłaś studia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Olka Jak się urodziłam - to na Gwarnej, akurat nad tym pasażykiem Na pierwszym roku studiów- na Ratajach. Na drugim - na Wildze. Na trzecim, czwartym i piątym (piątego było raptem pół roku) - na Osiedlu Przyjaźni. Pestką w górę. Studiowałam na AE A co roku wyprawiam się po rogale W tym i ubiegłym roku miałam dostawę do domu. 20 sztuk Ja 20 lat na os.Zwycięstwa, potem do Skórzewa była przeprowadzka. To w sumie miałyśmy okazję minąć się na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Andre Witaj! Jeśli mogę zapytać - dlaczego masz taki smutny avatarek? 10 listopada zmarł mój ojciec. Miał 83 lata. Bardzo mi przykro. Nie wiedziałam... Wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojej rodziny. Trzymaj się. Taka jest niestety kolej rzeczy... Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Olka Jak się urodziłam - to na Gwarnej, akurat nad tym pasażykiem Na pierwszym roku studiów- na Ratajach. Na drugim - na Wildze. Na trzecim, czwartym i piątym (piątego było raptem pół roku) - na Osiedlu Przyjaźni. Pestką w górę. Studiowałam na AE A co roku wyprawiam się po rogale W tym i ubiegłym roku miałam dostawę do domu. 20 sztuk Ja 20 lat na os.Zwycięstwa, potem do Skórzewa była przeprowadzka. To w sumie miałyśmy okazję minąć się na ulicy i jechać razem tramwajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Aniu,w którym roku kończyłaś studia? Właśnie to sobie liczyłam Teraz mamy 2006, pracę zaczęłam w 2002, to i w tym roku musiałam skończyć studia. W lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ale Ty Olka to chyba na innej uczelnu byłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Olka Jak się urodziłam - to na Gwarnej, akurat nad tym pasażykiem Na pierwszym roku studiów- na Ratajach. Na drugim - na Wildze. Na trzecim, czwartym i piątym (piątego było raptem pół roku) - na Osiedlu Przyjaźni. Pestką w górę. Studiowałam na AE A co roku wyprawiam się po rogale W tym i ubiegłym roku miałam dostawę do domu. 20 sztuk Ja 20 lat na os.Zwycięstwa, potem do Skórzewa była przeprowadzka. To w sumie miałyśmy okazję minąć się na ulicy i jechać razem tramwajem Nie raz A Ty w którym roku kończyłaś studia? Domyślam się, ze na AWFie, koło Multikina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Aniu,w którym roku kończyłaś studia? Właśnie to sobie liczyłam Teraz mamy 2006, pracę zaczęłam w 2002, to i w tym roku musiałam skończyć studia. W lutym to tak samo jak ja wiem,że AE to duża uczelnia ale może miałaś okazję poznać moją przyjaciółką, nazwisko wyślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.11.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Wiecie dziewczyny...Kochałem się w jednej poznaniance... co prawda z Opalenicy, ale to przecież niedaleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Wiecie dziewczyny... Kochałem się w jednej poznaniance... co prawda z Opalenicy, ale to przecież niedaleko... To witaj w rodzinie, tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Aniu,w którym roku kończyłaś studia? Właśnie to sobie liczyłam Teraz mamy 2006, pracę zaczęłam w 2002, to i w tym roku musiałam skończyć studia. W lutym to tak samo jak ja wiem,że AE to duża uczelnia ale może miałaś okazję poznać moją przyjaciółką, nazwisko wyślę na priv Dawaj. Ja byłam na Wydziale Ekonomii. Jeśli ona też, to ją w pamiątkowym albumie znajdę Dawali nam takie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 w Poznaniu znam tylko dworzec wlasciwie tylko peron ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Kurde Ola, tak fajnie się gada, a ja muszę zmykać na dziś Mąż mi do kieliszka czerwone nalewa i uśmiecha sie znacząco. Muszę iść Ale będę jutro wieczorem - Bartek idzie na wiechę do sąsiada A w dzień sprawdzę tą Twoją przyjaciółkę No to pa! Poświntuszcie sobie tutaj też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 w Poznaniu znam tylko dworzec wlasciwie tylko peron ) Hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 w Poznaniu znam tylko dworzec wlasciwie tylko peron ) Hihi no co? myslisz , ze ja .....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Kurde Ola, tak fajnie się gada, a ja muszę zmykać na dziś Mąż mi do kieliszka czerwone nalewa i uśmiecha sie znacząco. Muszę iść Ale będę jutro wieczorem - Bartek idzie na wiechę do sąsiada A w dzień sprawdzę tą Twoją przyjaciółkę No to pa! Poświntuszcie sobie tutaj też papapaa, miłego zaglądania w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 w Poznaniu znam tylko dworzec wlasciwie tylko peron ) Hihi no co? myslisz , ze ja .....? Nieee, ale dlaczego tak się złościsz na ten peron? Pociąg uciekł? I tak 15 razy? Jejku, idę bo się obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 pa aniu upojnej nocy oswiadczam, ze nigdy nie spalam na Dworcu w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mi to w oczy pies zagląda obecnie i wina nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts