Olkalybowa 20.11.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 oswiadczam, ze nigdy nie spalam na Dworcu w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 w Poznaniu znam tylko dworzec wlasciwie tylko peron ) Hihi no co? myslisz , ze ja .....? Nieee, ale dlaczego tak się złościsz na ten peron? Pociąg uciekł? I tak 15 razy? Jejku, idę bo się obrazi ciezko mnie obrazic przejezdzalam kieeeeeeeedys przez Poznan kilka razy w roku , jadac pociagiem do babci do Szczecina i zdaje sie , ze tam wlasnie dosc dlugo odczepiali albo doczepiali wagony i lazilam po tym peronie , mowiac sobie ze wlasnie zdwiedzam Poznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mi to w oczy pies zagląda obecnie i wina nie ma Mój za to śpi ale muszę go na małą przebieżkę do WC obudzić I jak ja mu w oczy spojrzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mi to w oczy pies zagląda Ale tak bezinteresownie? Mnie Bezan w oczy zagląda gdy chce siku i jeść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mi to w oczy pies zagląda obecnie i wina nie ma jak to nie ma jak jest http://waterintowino.typepad.com/water_into_wino/images/vny_peconic_franc_2002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mi to w oczy pies zagląda Ale tak bezinteresownie? Mnie Bezan w oczy zagląda gdy chce siku i jeść . mnie zaglada jak chce jesc , pic albo masazyku sobie zyczy pies znaczy sie pies tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jakie bezinteresownie on w ten sposób wymusza głaskanie i mizianie a że jest wielki to trące łbem i pisać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mi to w oczy pies zagląda Ale tak bezinteresownie? Mnie Bezan w oczy zagląda gdy chce siku i jeść . mnie zaglada jak chce jesc , pic albo masazyku sobie zyczy pies znaczy sie pies tez Ty masz chyba inny model psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mi to w oczy pies zagląda Ale tak bezinteresownie? Mnie Bezan w oczy zagląda gdy chce siku i jeść . mnie zaglada jak chce jesc , pic albo masazyku sobie zyczy mój jeszcze w sytuacji,gdy aport trzyma w pysku, nie może wtedy mówić i w oczach widzę no rzuć mi , rzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jakie bezinteresownie on w ten sposób wymusza głaskanie i mizianie a że jest wielki to trące łbem i pisać nie mogę mamy tego samego psa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ja spadam bo trzeba trochę ogarnąć domek po wyczynach mojego mężą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 jakie bezinteresownie on w ten sposób wymusza głaskanie i mizianie a że jest wielki to trące łbem i pisać nie mogę mamy tego samego psa ? Może i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mi to w oczy pies zagląda Ale tak bezinteresownie? Mnie Bezan w oczy zagląda gdy chce siku i jeść . mnie zaglada jak chce jesc , pic albo masazyku sobie zyczy mój jeszcze w sytuacji,gdy aport trzyma w pysku, nie może wtedy mówić i w oczach widzę no rzuć mi , rzuć moj mowi tylko w Wigilie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 oooo a mój pies za pieszczotami i głaskaniem nie przepada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ja spadam bo trzeba trochę ogarnąć domek po wyczynach mojego mężą wyczynach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 oooo a mój pies za pieszczotami i głaskaniem nie przepada moj jest uzalezniony od glaskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.11.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 tzn. nie domaga się pieszczot, choć gdy ja mam na nie ochotę jest bardzo cierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 nasza budowa się ślamazarzy, ale na szczęście cieśle skończą w tym tygodniu więźbę , deski i folię, to może jakoś dotrzyma do dekarza, który jako kolejny budowlaniec opóźnia swoje wejście na naszą budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 tzn. nie domaga się pieszczot, choć gdy ja mam na nie ochotę jest bardzo cierpliwy ciezarnej sie nie odmawia przeciez Joanna i Janusz , witaj(cie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts