Olkalybowa 21.11.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? Pewnie, zabierzcie ze sobą coś do jedzenia i picia a zabawa będzie przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.11.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? to ja chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 [To pewnikiem o piplute chodzi A co to pipluta ? smażone ziemniaki + smażona cebulka+ smażone mięsko (moze byc kiełbasa)+ majeranek (inne zioła co kto lubi)+sól, pieprz na koniec 1-2 jajka, w zależności od ilości, lekko ścięte, wymiesazane. musi byc dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.11.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 brzmi nieapetycznie , to fakt , ale w smaku pycha gotuje ziemniaki i kapuste (u mnie wola kiszona) w osobnych garnkach, odcedzam , mieszam, dodaje podsmazony boczek i cebulke (pokrojone w kostke), sol , pieprz, vegette, maggi i gniote to wszystko sztampferem (hmm..takie metalowe narzedzie do ugniatania ziemniakow, tluczek chyba po polsku sie nazywa ) , troche jeszcze mieszam warzecha (lyzka drewniana), probuje, dobre, probuje jeszcze raz , znowu dobre, strofuje sama siebie , ze podzeram z garnka, wykladam na talerz, robie duzy kopiec, wsrodku formuje dolek, oblizuje lyzke (nie moge sie oprzec) , do dolka wlewam sos , obok klade chrupiace zeberka i nie musze wolac dzieci na obiad , bo one juz dawno siedza i czekaja to ja takie cos jadłam dziecinstwie..moja babcia cos takiego robiła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? Pewnie, zabierzcie ze sobą coś do jedzenia i picia a zabawa będzie przednia mozna przyjechac z osobami i psami towarzyszacymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ludziska, macie jakieś plany na Sylwestra? a co? Zapraszasz nas ? to ja chetnie i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.11.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 a tak na powaznie.... swieta znow bede spedzac sama rece opadają..... a sylwka....narazie nie wiem co robic, moja polowa wraca 28.....chce gdzies jechac, najchetniej nad morze...ale co dzwonie to juz miejsc nie ma podobno ludziska w tych fajnychmiejscach rezerwacje robia w lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.11.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Froschka - muszę spróbować zrobić taką ciapatę. Spodobała mi się Jea - dla mnie omlet, tylko jajek więcej i roztrzepane wlewam na to wszystko na patelni i czekam aż się zetną Olka - ja pracuję nad mężem w sprawie sylwestra, ale na razie szykuje się dwuosobowa impreza w najbardziej popularnym lokalu w Polsce - w dużym pokoju Dobra, to nie szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 [To pewnikiem o piplute chodzi A co to pipluta ? smażone ziemniaki + smażona cebulka+ smażone mięsko (moze byc kiełbasa)+ majeranek (inne zioła co kto lubi)+sól, pieprz na koniec 1-2 jajka, w zależności od ilości, lekko ścięte, wymiesazane. musi byc dobre ja robie coś podobnego: Na jednej patelni smażone ziemniaki z cebulką, papryka pokrojona w kosteczke , na koniec makrerela. Pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 brzmi nieapetycznie , to fakt , ale w smaku pycha gotuje ziemniaki i kapuste (u mnie wola kiszona) w osobnych garnkach, odcedzam , mieszam, dodaje podsmazony boczek i cebulke (pokrojone w kostke), sol , pieprz, vegette, maggi i gniote to wszystko sztampferem (hmm..takie metalowe narzedzie do ugniatania ziemniakow, tluczek chyba po polsku sie nazywa ) , troche jeszcze mieszam warzecha (lyzka drewniana), probuje, dobre, probuje jeszcze raz , znowu dobre, strofuje sama siebie , ze podzeram z garnka, wykladam na talerz, robie duzy kopiec, wsrodku formuje dolek, oblizuje lyzke (nie moge sie oprzec) , do dolka wlewam sos , obok klade chrupiace zeberka i nie musze wolac dzieci na obiad , bo one juz dawno siedza i czekaja To jest pyszne Ale zrobię moim chłopakom niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Halooo, jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.11.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pare osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 a tak na powaznie.... swieta znow bede spedzac sama rece opadają..... a sylwka....narazie nie wiem co robic, moja polowa wraca 28.....chce gdzies jechac, najchetniej nad morze...ale co dzwonie to juz miejsc nie ma podobno ludziska w tych fajnychmiejscach rezerwacje robia w lato to on juz nie ma dosyć tego morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Froschka - muszę spróbować zrobić taką ciapatę. Spodobała mi się Jea - dla mnie omlet, tylko jajek więcej i roztrzepane wlewam na to wszystko na patelni i czekam aż się zetną Olka - ja pracuję nad mężem w sprawie sylwestra, ale na razie szykuje się dwuosobowa impreza w najbardziej popularnym lokalu w Polsce - w dużym pokoju Dobra, to nie szukam. 1 góra 2 jajka, nieroztrzepane i konsystencja płynna a nie ścięte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.11.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Froschka - muszę spróbować zrobić taką ciapatę. Spodobała mi się Jea - dla mnie omlet, tylko jajek więcej i roztrzepane wlewam na to wszystko na patelni i czekam aż się zetną Olka - ja pracuję nad mężem w sprawie sylwestra, ale na razie szykuje się dwuosobowa impreza w najbardziej popularnym lokalu w Polsce - w dużym pokoju Dobra, to nie szukam. 1 góra 2 jajka, nieroztrzepane i konsystencja płynna a nie ścięte... Takie gluty do jedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.11.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 a tak na powaznie.... swieta znow bede spedzac sama rece opadają..... a sylwka....narazie nie wiem co robic, moja polowa wraca 28.....chce gdzies jechac, najchetniej nad morze...ale co dzwonie to juz miejsc nie ma podobno ludziska w tych fajnychmiejscach rezerwacje robia w lato to on juz nie ma dosyć tego morza Morza nigdy dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Froschka - muszę spróbować zrobić taką ciapatę. Spodobała mi się Jea - dla mnie omlet, tylko jajek więcej i roztrzepane wlewam na to wszystko na patelni i czekam aż się zetną Olka - ja pracuję nad mężem w sprawie sylwestra, ale na razie szykuje się dwuosobowa impreza w najbardziej popularnym lokalu w Polsce - w dużym pokoju Dobra, to nie szukam. 1 góra 2 jajka, nieroztrzepane i konsystencja płynna a nie ścięte... Takie gluty do jedzenia? mię smakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.11.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Froschka - muszę spróbować zrobić taką ciapatę. Spodobała mi się Jea - dla mnie omlet, tylko jajek więcej i roztrzepane wlewam na to wszystko na patelni i czekam aż się zetną Olka - ja pracuję nad mężem w sprawie sylwestra, ale na razie szykuje się dwuosobowa impreza w najbardziej popularnym lokalu w Polsce - w dużym pokoju Dobra, to nie szukam. 1 góra 2 jajka, nieroztrzepane i konsystencja płynna a nie ścięte... Takie gluty do jedzenia? mię smakują To może i ja spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Jestem już, na śniadaniu byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 U mnie dziś na obiad pizza z kurczakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts