forum_user 21.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 chciałam cos tu pokazać ale nie wyszło ładna,....ale ta beżowo brązowa ladniejsza masz na myśli tą?http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/14/1425/142563/14256302/142563024 jest super , ale do ścian mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 No ja akurat szukam wibratora do betonu, zagęszczarki do gruntu, giętarki do pretów, dozownika do spoin cienkich. See you http://www.allegro.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 co żaba pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.11.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Frosch-sorki oczywiście, że - ałaś! Witos- u mienia takich niet!, ale u sąsiada widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 no i tera se w koncu pogodomy dzolchy , kaj chowocie piyrniki, coby je bajtle niy znolezli do swiont? do biksy a kaj ta biksa chowosz w szranku znojdom od razu nie znajdom -najduchy jedne .....bo po pierwsze....nie śnupiom po drugie .....nie śnupiom bo nie piekę piernikow ( już nie ) moze jo tyz juz nie byda piykla , bo te gizdy pieronskie wszyndzie wysznupiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 No ja akurat szukam wibratora do betonu, zagęszczarki do gruntu, giętarki do pretów, dozownika do spoin cienkich. See you http://www.allegro.pl/ miłego szukania http://www.allegro.pl/search.php?string=wibrator&buy=0&new=0&pay=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Frosch-sorki oczywiście, że - ałaś! Witos- u mienia takich niet!, ale u sąsiada widziałam a sasiad tez z bliska ? zalatw mi taki zestaw , prosze ma cos jeszcze ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 no i tera se w koncu pogodomy dzolchy , kaj chowocie piyrniki, coby je bajtle niy znolezli do swiont? do biksy a kaj ta biksa chowosz w szranku znojdom od razu nie znajdom -najduchy jedne .....bo po pierwsze....nie śnupiom po drugie .....nie śnupiom bo nie piekę piernikow ( już nie ) moze jo tyz juz nie byda piykla , bo te gizdy pieronskie wszyndzie wysznupiom nawet zrozumiałam: moze ja tez już nie będę piekła bo te skubańce wszędzie znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.11.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 najlepszy sposób- to wsadzić do biblioteczki za książki; teraz są książki insze- po te czytane nikt nie sięga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 21.11.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 No ja akurat szukam wibratora do betonu, zagęszczarki do gruntu, giętarki do pretów, dozownika do spoin cienkich. See you http://www.allegro.pl/ a teraz to akurat poważnie mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 no i tera se w koncu pogodomy dzolchy , kaj chowocie piyrniki, coby je bajtle niy znolezli do swiont? do biksy a kaj ta biksa chowosz w szranku znojdom od razu nie znajdom -najduchy jedne .....bo po pierwsze....nie śnupiom po drugie .....nie śnupiom bo nie piekę piernikow ( już nie ) moze jo tyz juz nie byda piykla , bo te gizdy pieronskie wszyndzie wysznupiom nawet zrozumiałam: Moze ja tez nie będę piekła bo te skubańce wszędzie znajdą brawo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Frosch-sorki oczywiście, że - ałaś! Witos- u mienia takich niet!, ale u sąsiada widziałam a sasiad tez z bliska ? zalatw mi taki zestaw , prosze ma cos jeszcze ciekawego? ja też poproszę ino z sąsiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 co żaba pijemy? nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.11.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Dzisiaj już ciemno- jutro zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 najlepszy sposób- to wsadzić do biblioteczki za książki; teraz są książki insze- po te czytane nikt nie sięga nie czytali po obiedzie , ale juz tam siegali poza tym ta biksa spora jest (dla niepoznaki zmienilam na nowa) moze w tym kofrze nie znajdom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Frosch-sorki oczywiście, że - ałaś! Witos- u mienia takich niet!, ale u sąsiada widziałam a sasiad tez z bliska ? zalatw mi taki zestaw , prosze ma cos jeszcze ciekawego? ja też poproszę ino z sąsiadem po co ci sasaiad? nie lepsza sasiadka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 najlepszy sposób- to wsadzić do biblioteczki za książki; teraz są książki insze- po te czytane nikt nie sięga nie czytali po obiedzie , ale juz tam siegali poza tym ta biksa spora jest (dla niepoznaki zmienilam na nowa) moze w tym kofrze nie znajdom? trzeba było upiec parę z chilii i zostawic na wierzchu a i jeszcze zakręcić wodę i zabrać wszystkie napoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 co żaba pijemy? nic... Żaba człek nie wielbłąd napić się musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 No ja akurat szukam wibratora do betonu, zagęszczarki do gruntu, giętarki do pretów, dozownika do spoin cienkich. See you http://www.allegro.pl/ a teraz to akurat poważnie mówie powaznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 zdecydowanie szrank lepszy aleś Ty nerwowo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts