Ew-ka 21.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 no to jak? mam lac czy nie? lej i patrz czy równo puchnie nie moge na takie cos patrzec taki jupiter znaczy sie? zamkne oczy i bedzie po bolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC papa ew-cia rzykac juz idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC a śnij ino pienkne sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC papa ew-cia rzykac juz idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 no to jak? mam lac czy nie? lej i patrz czy równo puchnie nie moge na takie cos patrzec taki jupiter znaczy sie? zamkne oczy i bedzie po bolu pożycz maske od spawacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC a śnij ino pienkne sny DZIEKI ps...dzisiaj śniło mi sie ,że umarłam .....udusiłam sie ...takie mam sny ...chyba przez ten corhydron -wciaz o nim gadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC papa ew-cia rzykac juz idziesz? brykać chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 no to jak? mam lac czy nie? lej i patrz czy równo puchnie nie moge na takie cos patrzec taki jupiter znaczy sie? zamkne oczy i bedzie po bolu pożycz maske od spawacza a jak mi ja zabierze to co oddam spawaczowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC papa ew-cia rzykac juz idziesz? brykać chiba nie wnikaj w szczegoly obowiazek rzecz swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC a śnij ino pienkne sny DZIEKI ps...dzisiaj śniło mi sie ,że umarłam .....udusiłam sie ...takie mam sny ...chyba przez ten corhydron -wciaz o nim gadają ja jak zasypiam myślę o TOTO a rano to mi LOTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC a śnij ino pienkne sny DZIEKI ps...dzisiaj śniło mi sie ,że umarłam .....udusiłam sie ...takie mam sny ...chyba przez ten corhydron -wciaz o nim gadają a moze ze smiechu umarlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC a śnij ino pienkne sny DZIEKI ps...dzisiaj śniło mi sie ,że umarłam .....udusiłam sie ...takie mam sny ...chyba przez ten corhydron -wciaz o nim gadają ja jak zasypiam myślę o TOTO a rano to mi LOTO LOTO ci TOTO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC a śnij ino pienkne sny DZIEKI ps...dzisiaj śniło mi sie ,że umarłam .....udusiłam sie ...takie mam sny ...chyba przez ten corhydron -wciaz o nim gadają ja jak zasypiam myślę o TOTO a rano to mi LOTO LOTO ci TOTO? i to jeszcze jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC a śnij ino pienkne sny DZIEKI ps...dzisiaj śniło mi sie ,że umarłam .....udusiłam sie ...takie mam sny ...chyba przez ten corhydron -wciaz o nim gadają ja jak zasypiam myślę o TOTO a rano to mi LOTO LOTO ci TOTO? i to jeszcze jak nic ino lac po golej ...wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC a śnij ino pienkne sny DZIEKI ps...dzisiaj śniło mi sie ,że umarłam .....udusiłam sie ...takie mam sny ...chyba przez ten corhydron -wciaz o nim gadają ja jak zasypiam myślę o TOTO a rano to mi LOTO LOTO ci TOTO? i to jeszcze jak nic ino lac po golej ...wiesz ino czyjej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 zaraz ide myc sie, rzykac i chrapac rano trzeba wstac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pożegnam miłe towarzystwo DOBRANOC a śnij ino pienkne sny DZIEKI ps...dzisiaj śniło mi sie ,że umarłam .....udusiłam sie ...takie mam sny ...chyba przez ten corhydron -wciaz o nim gadają ja jak zasypiam myślę o TOTO a rano to mi LOTO LOTO ci TOTO? i to jeszcze jak nic ino lac po golej ...wiesz ino czyjej? temu co mu TOTO LOTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 pa jea , wpadnij na kawe rano 6.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 21.11.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts