Ew-ka 22.11.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 acha ...mam nowy patent na kominek palimy w nim tylko w weekendy ....ale żeby nie straszył swoją ciemnością -wstawiłam do środka dużą -grubą świecę ,którą zapalamy wieczorami ( świeca obłożona jest drewnem ) ....najpierw Heniek mnie wyśmiał .....ale potem nawet mu sie to spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.11.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 verunia -a co z Twoim kolanem ? bylas u lekarza? Byłam. Jest skręcone i mam 2 tygodnie zwolnienia. Ale mam duzo czasu na RW a czym obkladasz ? masz maści ? jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.11.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Domku nie stroję jeszcze, na razie się rozglądam co ewentualnie da sie stąd wywieźć Zastanawiałam sie wczoraj jaki byłby moj drugo dom i doszłam do wniosku ze byłby bardzo podobny do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.11.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 dzien doberek kawa podana http://www.800xe.net/bilder/tumb-kaffee-smile.jpg nooo witaski wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.11.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 verunia -a co z Twoim kolanem ? bylas u lekarza? Byłam. Jest skręcone i mam 2 tygodnie zwolnienia. Ale mam duzo czasu na RW Gdzie skręciłaś... bardzo boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.11.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 verunia -a co z Twoim kolanem ? bylas u lekarza? Byłam. Jest skręcone i mam 2 tygodnie zwolnienia. Ale mam duzo czasu na RW a czym obkladasz ? masz maści ? jakie ? maść Liotion 1000 i łykam na noc tabletki Dicloberl i kolano jest w stabilizatorze w ciągu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.11.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Verunia, a gdzie myślicie się przeprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.11.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Domku nie stroję jeszcze, na razie się rozglądam co ewentualnie da sie stąd wywieźć Zastanawiałam sie wczoraj jaki byłby moj drugo dom i doszłam do wniosku ze byłby bardzo podobny do tego a jednak chyba decyzja bliska podjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.11.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Verunia, a gdzie myślicie się przeprowadzić? Poznań- dla mnie to drugi koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.11.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Domku nie stroję jeszcze, na razie się rozglądam co ewentualnie da sie stąd wywieźć Zastanawiałam sie wczoraj jaki byłby moj drugo dom i doszłam do wniosku ze byłby bardzo podobny do tego a jednak chyba decyzja bliska podjęcia sama nie wiem, wczoraj corcia mi ryczała- ona nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.11.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Verunia, a gdzie myślicie się przeprowadzić? Poznań- dla mnie to drugi koniec świata O... to bliżej mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.11.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Domku nie stroję jeszcze, na razie się rozglądam co ewentualnie da sie stąd wywieźć Zastanawiałam sie wczoraj jaki byłby moj drugo dom i doszłam do wniosku ze byłby bardzo podobny do tego a jednak chyba decyzja bliska podjęcia sama nie wiem, wczoraj corcia mi ryczała- ona nie chce wcale jej się nie dziwię, to całkowita zmiana środowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.11.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Domku nie stroję jeszcze, na razie się rozglądam co ewentualnie da sie stąd wywieźć Zastanawiałam sie wczoraj jaki byłby moj drugo dom i doszłam do wniosku ze byłby bardzo podobny do tego a jednak chyba decyzja bliska podjęcia sama nie wiem, wczoraj corcia mi ryczała- ona nie chce sela vi .....takie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.11.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 GRATULACJE dla jea Załapałeś się na listę wariatow cięszę się, dzięki, ino napisz mi na priv jak sie te liste robi i co sie liczy, bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.11.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam deszczowo. Verunia, a gdzie myślicie się przeprowadzić? Poznań- dla mnie to drugi koniec świata E no nie jest tak źle, Poznań to jakby nie patrzeć Zachód i w ogóle mamy rogale i wiele innych fajnych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.11.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 GRATULACJE dla jea Załapałeś się na listę wariatow cięszę się, dzięki, ino napisz mi na priv jak sie te liste robi i co sie liczy, bo nie wiem Jak otworzysz nową stronkę -> masz punkt, wpisujesz się do rankingu i piszesz streszczenie poprzedniej stronki (niekonieczne gdy tę stronkę zakończyłeś). Ilość punktów w rankingu to ilość otworzonych stron. Ranking przenosisz z poprzedniej stronki. W końcu to rekord i zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.11.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Cześć Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.11.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam deszczowo. Verunia, a gdzie myślicie się przeprowadzić? Poznań- dla mnie to drugi koniec świata E no nie jest tak źle, Poznań to jakby nie patrzeć Zachód i w ogóle mamy rogale i wiele innych fajnych rzeczy i pyry majom, z białom Damom można se zagadać jak sie jom spotka Verunia moze nie będzie tak źle a może plany jeszcze się zmienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.11.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 i pyry majom Pyry z gzikiem, szneka z glancem - verunia same pozytywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.11.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Zmykam, spokojnego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts