forum_user 23.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Verunia Mnie to wcale na węże nie wygląda, tylko na makaron taaaaak? No to zaraz wam jeszcze coś pokażę A to wyglada na makaron? http://images1.fotosik.pl/269/586c1bcdeb0b3d6am.jpg A Ty pytona królewskiego masz na sobie? tyle ich miałam na szyi że juz mi się nazwy poplątały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 No co tam u Was opowiadajcie . a ja dzisiaj butem w głowe dostałam Żaba wita Żaba - dlaczego się nie odzywasz? Pijesz już? No pewnie Dzisiaj planuje wypić 2 Tatry A Ty co popijasz? Tatrę oczywiście, a miałem do wyboru jeszcze Żubra i Żywca Ale wybrałem Tatrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 No co tam u Was opowiadajcie . a ja dzisiaj butem w głowe dostałam Żaba wita no bo jak się wchodzi do męskiej szatni bez pukania to takie są skutki Zawsze tam wchodzę, żeby popatrzeć, a tym razem wkurzyli się ach ta dzisiejsza młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 No co tam u Was opowiadajcie . a ja dzisiaj butem w głowe dostałam Żaba wita no bo jak się wchodzi do męskiej szatni bez pukania to takie są skutki Zawsze tam wchodzę, żeby popatrzeć, a tym razem wkurzyli się jaki nr buta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA To w okolicy Poznania wszystkie drzewa wycięli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 No co tam u Was opowiadajcie . a ja dzisiaj butem w głowe dostałam Żaba wita no bo jak się wchodzi do męskiej szatni bez pukania to takie są skutki Zawsze tam wchodzę, żeby popatrzeć, a tym razem wkurzyli się Może szykowali jakąś niespodziankę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA i bardzo dobrze, chronisz wielkopolskie drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Verunia Mnie to wcale na węże nie wygląda, tylko na makaron taaaaak? No to zaraz wam jeszcze coś pokażę A to wyglada na makaron? http://images1.fotosik.pl/269/586c1bcdeb0b3d6am.jpg A Ty pytona królewskiego masz na sobie? tyle ich miałam na szyi że juz mi się nazwy poplątały Byłaś w jakiejś przymierzalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA i bardzo dobrze, chronisz wielkopolskie drzewa O to właśnie mi chodziło. Drzewa pochodzą z podkoszalińskiej miejscowości - Pferdefelde czy jakoś podobnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA Okolica u nas lasiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Verunia Mnie to wcale na węże nie wygląda, tylko na makaron taaaaak? No to zaraz wam jeszcze coś pokażę A to wyglada na makaron? http://images1.fotosik.pl/269/586c1bcdeb0b3d6am.jpg A Ty pytona królewskiego masz na sobie? tyle ich miałam na szyi że juz mi się nazwy poplątały Byłaś w jakiejś przymierzalni? No mozna to tak nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA i bardzo dobrze, chronisz wielkopolskie drzewa O to właśnie mi chodziło. Drzewa pochodzą z podkoszalińskiej miejscowości - Pferdefelde czy jakoś podobnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA i bardzo dobrze, chronisz wielkopolskie drzewa O to właśnie mi chodziło. Drzewa pochodzą z podkoszalińskiej miejscowości - Pferdefelde czy jakoś podobnie ... Pudło W moim zakątku nie ma lasu. Ale już dwie wioski dalej... Faktem jest, że okolice Koszalina obfitują w lasy wszelkiego rodzaju. Przynajmniej czasem o mnie pomyślisz, jak zapalisz w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Olka - a swojemu mężowi też dałabyś 12 miesięcy na przybicie dwóch listew? Jęśli tak to znaczy jesteś wspaniałą żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Olka - a swojemu mężowi też dałabyś 12 miesięcy na przybicie dwóch listew? Jęśli tak to znaczy jesteś wspaniałą żoną u nas właśnie tyle to trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Olka - a swojemu mężowi też dałabyś 12 miesięcy na przybicie dwóch listew? Jęśli tak to znaczy jesteś wspaniałą żoną Ja to dopiero wspaniała jestem, bo sama przybijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA i bardzo dobrze, chronisz wielkopolskie drzewa O to właśnie mi chodziło. Drzewa pochodzą z podkoszalińskiej miejscowości - Pferdefelde czy jakoś podobnie ... Pudło W moim zakątku nie ma lasu. Ale już dwie wioski dalej... Faktem jest, że okolice Koszalina obfitują w lasy wszelkiego rodzaju. Przynajmniej czasem o mnie pomyślisz, jak zapalisz w kominku Pudło Nawet nie spróbuję o Tobie pomyśleć. Kręcą się wokół mnie zazdrosne kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Olka - a swojemu mężowi też dałabyś 12 miesięcy na przybicie dwóch listew? Jęśli tak to znaczy jesteś wspaniałą żoną u nas właśnie tyle to trwało O matko, plaga jakaś. U nas też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA i bardzo dobrze, chronisz wielkopolskie drzewa O to właśnie mi chodziło. Drzewa pochodzą z podkoszalińskiej miejscowości - Pferdefelde czy jakoś podobnie ... Pudło W moim zakątku nie ma lasu. Ale już dwie wioski dalej... Faktem jest, że okolice Koszalina obfitują w lasy wszelkiego rodzaju. Przynajmniej czasem o mnie pomyślisz, jak zapalisz w kominku Pudło Nawet nie spróbuję o Tobie pomyśleć. Kręcą się wokół mnie zazdrosne kobiety Phi, to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts