inż. Mamoń 23.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Olka - ale ja myślę tylko o dwóch listwach, a nie o całym domu Verunia - a gotować też potrafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 I kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.11.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA i bardzo dobrze, chronisz wielkopolskie drzewa O to właśnie mi chodziło. Drzewa pochodzą z podkoszalińskiej miejscowości - Pferdefelde czy jakoś podobnie ... Pudło W moim zakątku nie ma lasu. Ale już dwie wioski dalej... Faktem jest, że okolice Koszalina obfitują w lasy wszelkiego rodzaju. Przynajmniej czasem o mnie pomyślisz, jak zapalisz w kominku Pudło Nawet nie spróbuję o Tobie pomyśleć. Kręcą się wokół mnie zazdrosne kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Olka - a swojemu mężowi też dałabyś 12 miesięcy na przybicie dwóch listew? Jęśli tak to znaczy jesteś wspaniałą żoną u nas właśnie tyle to trwało O matko, plaga jakaś. U nas też w gabinecie to u nas jeszcze trwa w grudniu minie rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA i bardzo dobrze, chronisz wielkopolskie drzewa O to właśnie mi chodziło. Drzewa pochodzą z podkoszalińskiej miejscowości - Pferdefelde czy jakoś podobnie ... Pudło W moim zakątku nie ma lasu. Ale już dwie wioski dalej... Faktem jest, że okolice Koszalina obfitują w lasy wszelkiego rodzaju. Przynajmniej czasem o mnie pomyślisz, jak zapalisz w kominku Pudło Nawet nie spróbuję o Tobie pomyśleć. Kręcą się wokół mnie zazdrosne kobiety A na panią Fernandez to już wogóle nie spoglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Olka - ale ja myślę tylko o dwóch listwach, a nie o całym domu Verunia - a gotować też potrafisz? a potrafię- tylko mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 No co tam u Was opowiadajcie . a ja dzisiaj butem w głowe dostałam Żaba wita no bo jak się wchodzi do męskiej szatni bez pukania to takie są skutki Zawsze tam wchodzę, żeby popatrzeć, a tym razem wkurzyli się Może szykowali jakąś niespodziankę.... co masz na myśli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Olka - ale ja myślę tylko o dwóch listwach, a nie o całym domu Verunia - a gotować też potrafisz? ale ja też nie myślę o całym domu w salonie np.brakuje jednej listwy nie pamiętam co stanęło na przeszkodzie, pewnie jakiś ważny telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Gratki Mamoniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Zamówiłem sobie 3 metry drewna do kominka. Kierowca nie dotarł. Będzie dopiero jutro. Dowiedziałem się, że jedzie do mnie z KOSZALINA i bardzo dobrze, chronisz wielkopolskie drzewa O to właśnie mi chodziło. Drzewa pochodzą z podkoszalińskiej miejscowości - Pferdefelde czy jakoś podobnie ... Pudło W moim zakątku nie ma lasu. Ale już dwie wioski dalej... Faktem jest, że okolice Koszalina obfitują w lasy wszelkiego rodzaju. Przynajmniej czasem o mnie pomyślisz, jak zapalisz w kominku Pudło Nawet nie spróbuję o Tobie pomyśleć. Kręcą się wokół mnie zazdrosne kobiety A na panią Fernandez to już wogóle nie spoglądam prawidłowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Olka - ale ja myślę tylko o dwóch listwach, a nie o całym domu Verunia - a gotować też potrafisz? ale ja też nie myślę o całym domu w salonie np.brakuje jednej listwy nie pamiętam co stanęło na przeszkodzie, pewnie jakiś ważny telefon My nadal nie mamy w klatce schodowej A na wykończenia przy kuchni i korytarzu czekałam chyba nawet ponad rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 A właśnie - gatki, gatki Inżyniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Olka - ale ja myślę tylko o dwóch listwach, a nie o całym domu Verunia - a gotować też potrafisz? ale ja też nie myślę o całym domu w salonie np.brakuje jednej listwy nie pamiętam co stanęło na przeszkodzie, pewnie jakiś ważny telefon My nadal nie mamy w klatce schodowej A na wykończenia przy kuchni i korytarzu czekałam chyba nawet ponad rok ale z nas cierpliwe żony, ciekawe czy nasze połowy to doceniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Dzięki za gatki Dziewczyny - to nieźle mnie pocieszyłyście z tymi listwami. Zaraz zreferuję sprawę Małżonce. Jak jej obiecam jakieś 15 miesięcy to będzie szczęśliwa No chyba, że jak Verunia weźmie sprawy w swoje ręce - ale to tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 No to na razie , idę naprawić pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Inżyniero zamilkł, ale nas czeka wyśmienite streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Inżyniero zamilkł, ale nas czeka wyśmienite streszczenie kulą w płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 No to na razie , idę naprawić pralkę a ja jutro się zabieram za lepienie modelinowych ludków dla chrześniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 No to na razie , idę naprawić pralkę a ja jutro się zabieram za lepienie modelinowych ludków dla chrześniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts