forum_user 23.11.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Już jestem ,pralka naprawiona A wy co? Już drugie piwp pijecie O przepraszam - ja nic nie piję. Ja pracuję tera pracuyhesz??? żaba już nie pij, język ci się plącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Już jestem ,pralka naprawiona A wy co? Już drugie piwp pijecie O przepraszam - ja nic nie piję. Ja pracuję fajna praca Pracuję równolegle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Już jestem ,pralka naprawiona A wy co? Już drugie piwp pijecie O przepraszam - ja nic nie piję. Ja pracuję tera pracuyhesz??? Po węgiersku nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Już jestem ,pralka naprawiona A wy co? Już drugie piwp pijecie O przepraszam - ja nic nie piję. Ja pracuję fajna praca Pracuję równolegle opisz jak to wygląda, bo mnie zaciekawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Oddalam się na bezalkoholową kolację. Narka do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Już jestem ,pralka naprawiona A wy co? Już drugie piwp pijecie O przepraszam - ja nic nie piję. Ja pracuję fajna praca Pracuję równolegle opisz jak to wygląda, bo mnie zaciekawiłaś Mam otwartego netscape'a z muratorem a obok worda i excela, na których pracuję. I pocztę jeszcze I tak skaczę to tu, to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Oddalam się na bezalkoholową kolację. Narka do jutra. Papatki! I smacznego, głodomorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.11.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Już jestem ,pralka naprawiona A wy co? Już drugie piwp pijecie O przepraszam - ja nic nie piję. Ja pracuję tera pracuyhesz??? żaba już nie pij, język ci się plącze a jak we łnie sie kr eci ja k ja sobię zrobię makijaż francus=zki.. b o sex francyski bez problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.11.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Już jestem ,pralka naprawiona A wy co? Już drugie piwp pijecie O przepraszam - ja nic nie piję. Ja pracuję tera pracuyhesz??? żaba już nie pij, język ci się plącze a jak we łnie sie kr eci gzdie Mamoń??/ musiałęm wyjść na chwilę, ale wróciłem na chwileczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.11.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Już jestem ,pralka naprawiona A wy co? Już drugie piwp pijecie O przepraszam - ja nic nie piję. Ja pracuję tera pracuyhesz??? żaba już nie pij, język ci się plącze a jak we łnie sie kr eci ja k ja sobię zrobię makijaż francus=zki.. b o sex francyski bez problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Już jestem ,pralka naprawiona A wy co? Już drugie piwp pijecie O przepraszam - ja nic nie piję. Ja pracuję tera pracuyhesz??? żaba już nie pij, język ci się plącze a jak we łnie sie kr eci ja k ja sobię zrobię makijaż francus=zki.. b o sex francyski bez problemy U la la Ja też bym chciała, ale nie mam z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Już jestem ,pralka naprawiona A wy co? Już drugie piwp pijecie O przepraszam - ja nic nie piję. Ja pracuję tera pracuyhesz??? żaba już nie pij, język ci się plącze a jak we łnie sie kr eci ja k ja sobię zrobię makijaż francus=zki.. b o sex francyski bez problemy Żaba wali prosto z mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.11.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Już jestem ,pralka naprawiona A wy co? Już drugie piwp pijecie O przepraszam - ja nic nie piję. Ja pracuję tera pracuyhesz??? żaba już nie pij, język ci się plącze a jak we łnie sie kr eci ja k ja sobię zrobię makijaż francus=zki.. b o sex francyski bez problemy no co si e taak dziweisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Gdzie są wszyscy? Tu się tak fajnie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Mamoń zaniemówił Przez Żabę, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 I wlazł w krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Z Verunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Bo Olka to je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 A Żaba pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 A ja się zmęczyłam i idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts