Anna Wiśniewska 24.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 To ja się puszczam i na pałę lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 To ja się puszczam i na pałę lecę! Gatulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 gratki Ania, pała to jet to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Zatęskniłam Gatki Anusia Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Cześć Aniu Heloł mamuśka! Co tam słychać w wielkim świecie? Zafundowaliśmy sobie dziś karnety abonamentowe na koncerty karnawałowe w filharmonii. Trzeba się ukurturarniać To tak a propos wielkiego świata No proszę proszę. A mnie jakoś poziom inteligencji spada. Chyba dziecko mi wiedzę wysysa Jak już się urodzi to będzie gorzej Mi mąż do dziś zwraca uwagę, że mam macicę zamiast mózgu I tak go kocham Bo w sumie ma rację - niestety świat się przewartosciował i w niektórych sprawach nie jestem już tak precyzyjna, dokładna i pedantyczna jak kiedyś. Choć bardzo się staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Verunia, Olka - wyłazić z tych chaszczy! A to już pora na chaszcze ? Wczoraj były wiedźmy, czarownice i gnomy, a dziś chaszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dzięki za gatki RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 297 2. inż. Mamoń - 257 3. SławekD-żonka - 189 4. verunia- 140 5. Joanna i Janusz - 139 6. kze - 133 7. Whisper -119 8. Olkalybowa - 112 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 80 13. Teska - 64 14. Sonika - 51 15. Ania Wiśniewska - 48 16. monka, badi - 43 18. Aga J.G - 40 19. andrzejka - 39 20. Moniś - 36 21. facio - 35 22. zaba_gonia - 31 23. markus_gdynia, andre59 - 29 25. Jezier - 28 26. Nefer, Ew-ka - 26 28. marcel2000, Witos - 23 30. Trini - 20 31. Funia ,frosch - 18 33. Tola, Sylvia1 - 16 35. Agniesia - 14 36. joola, Karolka - 13 38. gawel - 11 39. Jane, Wojty, Maxtorka, prymasek - 10 43. kasia64, duende - 9 45. kolia, Zielonooka - 7 47. Januszz, tabaluga1 - 6 49. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles - 5 54. Ewuś, Pawson - 4 56. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 60. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, pp, ave! - 2 65. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, jea - 1 STRESZCZENIE Były uściski dla Kaśki, gratulacje dla przebranej Funi i urodzinowe życzenia dla Jamlesa. Na koniec Olka pokazała co potrafi ulepić z modeliny, a Verunia jak zwykle gadała o ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Takie mogą być? http://www.freewebs.com/nolug/bielizna-damska/bielizna-meska-bokserki.jpg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Cześć Aniu Heloł mamuśka! Co tam słychać w wielkim świecie? Zafundowaliśmy sobie dziś karnety abonamentowe na koncerty karnawałowe w filharmonii. Trzeba się ukurturarniać To tak a propos wielkiego świata No proszę proszę. A mnie jakoś poziom inteligencji spada. Chyba dziecko mi wiedzę wysysa Jak już się urodzi to będzie gorzej Mi mąż do dziś zwraca uwagę, że mam macicę zamiast mózgu I tak go kocham Bo w sumie ma rację - niestety świat się przewartosciował i w niektórych sprawach nie jestem już tak precyzyjna, dokładna i pedantyczna jak kiedyś. Choć bardzo się staram Moim największym problem jak miałam małe dziecko było to, że tak bardzo się starałam być doskonałą mamą - taką perfekt. Niewiele brakowało a skończyłoby się na nerwicy. Jak odpuściłam sobie to wszystko zaczęło się układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Takie mogą być? http://www.freewebs.com/nolug/bielizna-damska/bielizna-meska-bokserki.jpg :) Yhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Takie mogą być? http://www.freewebs.com/nolug/bielizna-damska/bielizna-meska-bokserki.jpg :) Yhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... gatki ładniejsze od tego mięśniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Cześć Aniu Heloł mamuśka! Co tam słychać w wielkim świecie? Zafundowaliśmy sobie dziś karnety abonamentowe na koncerty karnawałowe w filharmonii. Trzeba się ukurturarniać To tak a propos wielkiego świata No proszę proszę. A mnie jakoś poziom inteligencji spada. Chyba dziecko mi wiedzę wysysa Jak już się urodzi to będzie gorzej Mi mąż do dziś zwraca uwagę, że mam macicę zamiast mózgu I tak go kocham Bo w sumie ma rację - niestety świat się przewartosciował i w niektórych sprawach nie jestem już tak precyzyjna, dokładna i pedantyczna jak kiedyś. Choć bardzo się staram Moim największym problem jak miałam małe dziecko było to, że tak bardzo się starałam być doskonałą mamą - taką perfekt. Niewiele brakowało a skończyłoby się na nerwicy. Jak odpuściłam sobie to wszystko zaczęło się układać A ja bym chciała być dobrą mamą Zobaczymy, co to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Mycha jest bombowa! Ale misiek też fantastyczny! I ślimor też! Olka - ponawiam pytanie - chętnie od Ciebie cosik takiego kupię serio, serio?, fajnie To może ja jutro jeszcze dorobię parę innych, zrobię zdjęcia i sobie coś wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Takie mogą być? http://www.freewebs.com/nolug/bielizna-damska/bielizna-meska-bokserki.jpg :) Yhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... gatki ładniejsze od tego mięśniaka Nie lubisz mięśni u facetow Jak dla może być, tylko uśmiech ma taki mało męski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Moim największym problem jak miałam małe dziecko było to, że tak bardzo się starałam być doskonałą mamą - taką perfekt. Niewiele brakowało a skończyłoby się na nerwicy. Jak odpuściłam sobie to wszystko zaczęło się układać Ja jestem mamą na urlopie wychowawczym, więc dziecko stało się moją codzienną pracą. Tu nie ma problemu, choć tak męczącego zajęcia to zawodowo nigdy nie miałam Mam problem z terminami, realizacją innych zobowiązań, znajdowaniem czasu na sprawy tzw. papierkowe. W tych tematach czasem odpuszczam, a wcześniej nigdy mi się to nie zdarzało W sumie - nie lubię tego w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Takie mogą być? http://www.freewebs.com/nolug/bielizna-damska/bielizna-meska-bokserki.jpg :) Yhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... gatki ładniejsze od tego mięśniaka Nie lubisz mięśni u facetow Jak dla może być, tylko uśmiech ma taki mało męski Niby, że na uśmiech u niego zwracasz uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A ja bym chciała być dobrą mamą Zobaczymy, co to będzie... Oczywiście, że będziesz dobrą mamą Najlepszą - bo kochaną mamusią swojego własnego dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witam wieczornie Zacznę może od solenizanta jamlesik , wszystkiego co tylko sobie zamarzysz http://www.amclub.com.au/files/F7ZMIIRNWB/Hennessy%20VSOP%202%20glass%20pack%20-%20Caucasian.jpg Aniu gaciorki http://www.optymal.com.pl/katalog/chantal-halka2-m.jpeg I dla Funi gratulki ( bo widziałam że tu obecnie przebywa ) Pozostałych serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Nie lubisz mięśni u facetow Jak dla może być, tylko uśmiech ma taki mało męski ...nie lubię facetów, po których widać, że ich własne mięśnie są dla nich sprawą najważniejszą, najczęściej jedyną ich wizytówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts