Anna Wiśniewska 24.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Mycha jest bombowa! Ale misiek też fantastyczny! I ślimor też! Olka - ponawiam pytanie - chętnie od Ciebie cosik takiego kupię serio, serio?, fajnie To może ja jutro jeszcze dorobię parę innych, zrobię zdjęcia i sobie coś wybierzesz. SERIO, SERIO! To czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.11.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A ja bym chciała być dobrą mamą Zobaczymy, co to będzie... Oczywiście, że będziesz dobrą mamą Najlepszą - bo kochaną mamusią swojego własnego dziecka Miałam okazję się ostatnio przekonać, co to znaczy "być kochaną mamusią własnego dziecka" na przykładzie mojej bratowej i jej rocznej córci. "mama mama mama mama mama mama" płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A ja bym chciała być dobrą mamą Zobaczymy, co to będzie... Oczywiście, że będziesz dobrą mamą Najlepszą - bo kochaną mamusią swojego własnego dziecka Miałam okazję się ostatnio przekonać, co to znaczy "być kochaną mamusią własnego dziecka" na przykładzie mojej bratowej i jej rocznej córci. "mama mama mama mama mama mama" płacz Ponoć to normalny etap rozwoju człowieka Jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Mycha jest bombowa! Ale misiek też fantastyczny! I ślimor też! Olka - ponawiam pytanie - chętnie od Ciebie cosik takiego kupię serio, serio?, fajnie To może ja jutro jeszcze dorobię parę innych, zrobię zdjęcia i sobie coś wybierzesz. SERIO, SERIO! To czekam ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Cześć Aniu Heloł mamuśka! Co tam słychać w wielkim świecie? Zafundowaliśmy sobie dziś karnety abonamentowe na koncerty karnawałowe w filharmonii. Trzeba się ukurturarniać To tak a propos wielkiego świata No proszę proszę. A mnie jakoś poziom inteligencji spada. Chyba dziecko mi wiedzę wysysa Jak już się urodzi to będzie gorzej Mi mąż do dziś zwraca uwagę, że mam macicę zamiast mózgu I tak go kocham Bo w sumie ma rację - niestety świat się przewartosciował i w niektórych sprawach nie jestem już tak precyzyjna, dokładna i pedantyczna jak kiedyś. Choć bardzo się staram Moim największym problem jak miałam małe dziecko było to, że tak bardzo się starałam być doskonałą mamą - taką perfekt. Niewiele brakowało a skończyłoby się na nerwicy. Jak odpuściłam sobie to wszystko zaczęło się układać Jest takie porównanie matek: przypierwszym dziecku gdy połknie pieniążek - to od razu rentgen, płukanie żołądka i w ogóle ogólna panika, przy drugim - tylko pilnowanie czy w nocniku się znajdzie a przy trzecim? ..... potrącamy z kieszonkowego ja chyba należe do tych trzecio - matek Dobry wieczór BTW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A ja bym chciała być dobrą mamą Zobaczymy, co to będzie... Oczywiście, że będziesz dobrą mamą Najlepszą - bo kochaną mamusią swojego własnego dziecka Miałam okazję się ostatnio przekonać, co to znaczy "być kochaną mamusią własnego dziecka" na przykładzie mojej bratowej i jej rocznej córci. "mama mama mama mama mama mama" płacz Ponoć to normalny etap rozwoju człowieka Jeszcze przede mną A przede mną jeszcze więcej tych etapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A ja bym chciała być dobrą mamą Zobaczymy, co to będzie... Oczywiście, że będziesz dobrą mamą Najlepszą - bo kochaną mamusią swojego własnego dziecka Miałam okazję się ostatnio przekonać, co to znaczy "być kochaną mamusią własnego dziecka" na przykładzie mojej bratowej i jej rocznej córci. "mama mama mama mama mama mama" płacz Ponoć to normalny etap rozwoju człowieka Jeszcze przede mną A przede mną jeszcze więcej tych etapów Szczęściara zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Cześć Aniu Heloł mamuśka! Co tam słychać w wielkim świecie? Zafundowaliśmy sobie dziś karnety abonamentowe na koncerty karnawałowe w filharmonii. Trzeba się ukurturarniać To tak a propos wielkiego świata No proszę proszę. A mnie jakoś poziom inteligencji spada. Chyba dziecko mi wiedzę wysysa Jak już się urodzi to będzie gorzej Mi mąż do dziś zwraca uwagę, że mam macicę zamiast mózgu I tak go kocham Bo w sumie ma rację - niestety świat się przewartosciował i w niektórych sprawach nie jestem już tak precyzyjna, dokładna i pedantyczna jak kiedyś. Choć bardzo się staram Moim największym problem jak miałam małe dziecko było to, że tak bardzo się starałam być doskonałą mamą - taką perfekt. Niewiele brakowało a skończyłoby się na nerwicy. Jak odpuściłam sobie to wszystko zaczęło się układać Jest takie porównanie matek: przypierwszym dziecku gdy połknie pieniążek - to od razu rentgen, płukanie żołądka i w ogóle ogólna panika, przy drugim - tylko pilnowanie czy w nocniku się znajdzie a przy trzecim? ..... potrącamy z kieszonkowego ja chyba należe do tych trzecio - matek Dobry wieczór BTW To ja jestem z tych drugich Cześć Funia, tak w ogóle! BTW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A to moja dzidzia Kuba mnie zabije jak to zobaczy Żaba wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A ja bym chciała być dobrą mamą Zobaczymy, co to będzie... Oczywiście, że będziesz dobrą mamą Najlepszą - bo kochaną mamusią swojego własnego dziecka Miałam okazję się ostatnio przekonać, co to znaczy "być kochaną mamusią własnego dziecka" na przykładzie mojej bratowej i jej rocznej córci. "mama mama mama mama mama mama" płacz Ponoć to normalny etap rozwoju człowieka Jeszcze przede mną A przede mną jeszcze więcej tych etapów Szczęściara zazdroszczę Ty je Tolusia już miałaś podójnie Ale i przed Tobą jeszcze wiele. Studia, wyprowadzki, śluby, wnuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A to moja dzidzia Kuba mnie zabije jak to zobaczy Żaba wita Że tak powiem - ciacho z kremem ta Twoja dzidzia Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 BTW? by the way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A to moja dzidzia Kuba mnie zabije jak to zobaczy Żaba wita No coś Ty Wszystkie Kuby to fajne chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A to moja dzidzia Kuba mnie zabije jak to zobaczy Żaba wita to pewnie wydatki na pampersy masz już za sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A to moja dzidzia Kuba mnie zabije jak to zobaczy Żaba wita Że tak powiem - ciacho z kremem ta Twoja dzidzia Witaj! Pokażę mu co napisałaś Wiem co powie, jak zobaczy że wkleiłam jego zdjęcie Mamo, weź to wykasuj!!!! Nie rób siary!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Właśni eprzyszedł z treningu Wrzasnął WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Właśni eprzyszedł z treningu Wrzasnął WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale Mu siary narobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Właśni eprzyszedł z treningu Wrzasnął WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jak już tak gadamy o tych dzieciach to domek mojego szkraba twardnieje dziś jak szalony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts