zaba_gonia 24.11.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jak już tak gadamy o tych dzieciach to domek mojego szkraba twardnieje dziś jak szalony . Olu, z tego co pamietam, to chyba nie powinien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A ja bym chciała być dobrą mamą Zobaczymy, co to będzie... Oczywiście, że będziesz dobrą mamą Najlepszą - bo kochaną mamusią swojego własnego dziecka Miałam okazję się ostatnio przekonać, co to znaczy "być kochaną mamusią własnego dziecka" na przykładzie mojej bratowej i jej rocznej córci. "mama mama mama mama mama mama" płacz Ponoć to normalny etap rozwoju człowieka Jeszcze przede mną A przede mną jeszcze więcej tych etapów Szczęściara zazdroszczę Ty je Tolusia już miałaś podójnie Ale i przed Tobą jeszcze wiele. Studia, wyprowadzki, śluby, wnuki... oj tak, ale to już nie to samo, taki ciepły policzek malutkiego dziecka...cieszcie się dziewczyny, dzieci tak strasznie szybko rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jak już tak gadamy o tych dzieciach to domek mojego szkraba twardnieje dziś jak szalony . Olu, z tego co pamietam, to chyba nie powinien... czytam właśnie o tym i są to tzw. skurcze Braxtona-Hicksa, są to skurcze fizjologiczne, ale i tak się martwię bo od 19-stej mam je co 30 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Właśni eprzyszedł z treningu Wrzasnął WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaba, nie zdążyłam, a chciałam swojej Kornelii pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Właśni eprzyszedł z treningu Wrzasnął WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaba, nie zdążyłam, a chciałam swojej Kornelii pokazać Żałuj, żałuj było na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ogląda Matrixa..zaraz wkleję na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Nie skopiuję zgodnie z prośbą. Czy u was słychać, jak wrzeszczę: - Nelka, choć szybko Hm...byłyby ładne wnuki, ładna ona, ładny on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jak już tak gadamy o tych dzieciach to domek mojego szkraba twardnieje dziś jak szalony . Olu, z tego co pamietam, to chyba nie powinien... czytam właśnie o tym i są to tzw. skurcze Braxtona-Hicksa, są to skurcze fizjologiczne, ale i tak się martwię bo od 19-stej mam je co 30 min a ile Wam zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Nie skopiuję zgodnie z prośbą. Czy u was słychać, jak wrzeszczę: - Nelka, choć szybko Hm...byłyby ładne wnuki, ładna ona, ładny on Tolu pokaż swoją córę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jak już tak gadamy o tych dzieciach to domek mojego szkraba twardnieje dziś jak szalony . Olu, z tego co pamietam, to chyba nie powinien... czytam właśnie o tym i są to tzw. skurcze Braxtona-Hicksa, są to skurcze fizjologiczne, ale i tak się martwię bo od 19-stej mam je co 30 min a ile Wam zostało? Kończymy 30tc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jak już tak gadamy o tych dzieciach to domek mojego szkraba twardnieje dziś jak szalony . Olu, z tego co pamietam, to chyba nie powinien... czytam właśnie o tym i są to tzw. skurcze Braxtona-Hicksa, są to skurcze fizjologiczne, ale i tak się martwię bo od 19-stej mam je co 30 min a ile Wam zostało? Kończymy 30tc Olcia, skoro sa to skurcze fizjologiczne, to nic się nie martw.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Żaba śliczne te Twoje chłopaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Żaba śliczne te Twoje chłopaczyska. a jakie wredne Dziękuje Olcia szkoda tylko że mają matkę alkoholiczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jak już tak gadamy o tych dzieciach to domek mojego szkraba twardnieje dziś jak szalony . Olu, z tego co pamietam, to chyba nie powinien... czytam właśnie o tym i są to tzw. skurcze Braxtona-Hicksa, są to skurcze fizjologiczne, ale i tak się martwię bo od 19-stej mam je co 30 min a ile Wam zostało? Kończymy 30tc Olcia, skoro sa to skurcze fizjologiczne, to nic się nie martw.. a to wszystko wina mojej gin. powiedziała,że to normalne, ale żeby mieć sytuacje pod kontrolą będziemy się częściej spotykać na ktg, bo niedawno w szpitalu miały miejsce 3 zgony nienarodzonych dzieci, a skurcze mogą powodować niedotlenienie u dziecka ja chyba zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jak już tak gadamy o tych dzieciach to domek mojego szkraba twardnieje dziś jak szalony . Olu, z tego co pamietam, to chyba nie powinien... czytam właśnie o tym i są to tzw. skurcze Braxtona-Hicksa, są to skurcze fizjologiczne, ale i tak się martwię bo od 19-stej mam je co 30 min a ile Wam zostało? Kończymy 30tc Olcia, skoro sa to skurcze fizjologiczne, to nic się nie martw.. a to wszystko wina mojej gin. powiedziała,że to normalne, ale żeby mieć sytuacje pod kontrolą będziemy się częściej spotykać na ktg, bo niedawno w szpitalu miały miejsce 3 zgony nienarodzonych dzieci, a skurcze mogą powodować niedotlenienie u dziecka ja chyba zwariuję Ola co Ty wypisujesz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Nie skopiuję zgodnie z prośbą. Czy u was słychać, jak wrzeszczę: - Nelka, choć szybko Hm...byłyby ładne wnuki, ładna ona, ładny on Tolu pokaż swoją córę ...wygląda poważnie, bo wiesz, ufryzowana na połowinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Będę sie powoli zbierać, ale że stronka zaraz się kończy to powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 dziewczyny gdzie takie ładne dzieci można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Tola, corka sliczna jak mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts