gawel 24.11.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.11.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dobry wieczór a ja właśnie miałem powiedzieć DOBRANOC... cześć gaweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 wpadłeś zgasić światło? wszyscy już poszli, ja zamiatam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.11.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 wpadłeś zgasić światło? wszyscy już poszli, ja zamiatam to ja zetrę na mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 wpadłeś zgasić światło? wszyscy już poszli, ja zamiatam to ja zetrę na mokro i kubki trzeba umyć, bo poranna kawa w niemytej porcelanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.11.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czesc Andy i Tola co tam u was bo mnie ostatni tydzien wykonczył, zeby porównac buł jak zadek słonia który na mnie usiadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.11.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 wpadłeś zgasić światło? wszyscy już poszli, ja zamiatam to ja zetrę na mokro i kubki trzeba umyć, bo poranna kawa w niemytej porcelanie i talerzyki po ciasteczkach trzeba pozmywać żeby po potarciu paluszkiem ładnie zapiszczały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.11.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czesc Andy i Tola co tam u was bo mnie ostatni tydzien wykonczył, zeby porównac buł jak zadek słonia który na mnie usiadł Wreszcie dotarli fachowcy od sufitów. Pył roznosi się po całym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ...a moja zmiana zaraz się kończy, ale jeśli pomożesz, to skończymy i zostawimy porządek dla rannej zmiany Gaweł, a komu jest lekko, daj mi tu takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.11.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czesc Andy i Tola co tam u was bo mnie ostatni tydzien wykonczył, zeby porównac buł jak zadek słonia który na mnie usiadł Wreszcie dotarli fachowcy od sufitów. Pył roznosi się po całym domu... To fajnie a kiedy przewidujesz wielki finał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.11.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ...a moja zmiana zaraz się kończy, ale jeśli pomożesz, to skończymy i zostawimy porządek dla rannej zmiany Gaweł, a komu jest lekko, daj mi tu takiego Jak człowiek troche pobiadoli to mu troche lzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.11.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 podłoga zamieciona i starta na morko... kubki i talerzyki umyte i wytarte do sucha... krzesełka na stoliczkach... rączki i buźki umyte... jeszcze paciorek, siusiu i spać kto gasi światło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 podłoga zamieciona i starta na morko... kubki i talerzyki umyte i wytarte do sucha... krzesełka na stoliczkach... rączki i buźki umyte... jeszcze paciorek, siusiu i spać kto gasi światło??? ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.11.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czesc Andy i Tola co tam u was bo mnie ostatni tydzien wykonczył, zeby porównac buł jak zadek słonia który na mnie usiadł Wreszcie dotarli fachowcy od sufitów. Pył roznosi się po całym domu... To fajnie a kiedy przewidujesz wielki finał?? nie przewiduję, kiedyś skończę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.11.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czesc Andy i Tola co tam u was bo mnie ostatni tydzien wykonczył, zeby porównac buł jak zadek słonia który na mnie usiadł Wreszcie dotarli fachowcy od sufitów. Pył roznosi się po całym domu... To fajnie a kiedy przewidujesz wielki finał?? nie przewiduję, kiedyś skończę... andre zmykaj, ciemno juz , zgasiłam światło. Jeszcze kto sobie co pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 http://www.zsp.szczecin.pl/galeria/jask/jask10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.11.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czesc Andy i Tola co tam u was bo mnie ostatni tydzien wykonczył, zeby porównac buł jak zadek słonia który na mnie usiadł Wreszcie dotarli fachowcy od sufitów. Pył roznosi się po całym domu... To fajnie a kiedy przewidujesz wielki finał?? nie przewiduję, kiedyś skończę... andre zmykaj, ciemno juz , zgasiłam światło. Jeszcze kto sobie co pomyśli facet to ma przechlapane... po ciemku musi trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.11.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 czesc Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 jak nic wyrżnę się na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts