forum_user 24.11.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 jak nic wyrżnę się na schodach Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.11.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 jak nic wyrżnę się na schodach pozwól, że podam Ci pomocną dłoń, madame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.11.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 zmykam już, dobranoc Verunia dobranoc Tola cześć gaweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 zmykam już, dobranoc Verunia dobranoc Tola cześć gaweł. Dobranoc Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku Z Toba to pociemaku jeszcze przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.11.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 zmykam już, dobranoc Verunia dobranoc Tola cześć gaweł. Dobranoc Andre Papatki Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 zmykam już, dobranoc Verunia dobranoc Tola cześć gaweł. Dobranoc Andre Papatki Jack siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku bo światło zgasiłaś....i nie wiadomo, gdzie są drzwi. jeśli uda mi się znaleźć, to grzecznie mówię dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku Z Toba to pociemaku jeszcze przyjemniej Dobrze że ciemno, to nie widać jak się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku bo światło zgasiłaś....i nie wiadomo, gdzie są drzwi. jeśli uda mi się znaleźć, to grzecznie mówię dobranoc a moze sie nie uda i zostaniesz z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku bo światło zgasiłaś....i nie wiadomo, gdzie są drzwi. jeśli uda mi się znaleźć, to grzecznie mówię dobranoc a moze sie nie uda i zostaniesz z nami nie wykluczone, bo macam i klamki nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku bo światło zgasiłaś....i nie wiadomo, gdzie są drzwi. jeśli uda mi się znaleźć, to grzecznie mówię dobranoc zamknęłam drzwi na kluczyk i ten kluczyk gdzieś mi tu upadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku bo światło zgasiłaś....i nie wiadomo, gdzie są drzwi. jeśli uda mi się znaleźć, to grzecznie mówię dobranoc a moze sie nie uda i zostaniesz z nami nie wykluczone, bo macam i klamki nie czuję aaaaaaaaa, to ty mnie macasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku bo światło zgasiłaś....i nie wiadomo, gdzie są drzwi. jeśli uda mi się znaleźć, to grzecznie mówię dobranoc a moze sie nie uda i zostaniesz z nami nie wykluczone, bo macam i klamki nie czuję proboj proboj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku bo światło zgasiłaś....i nie wiadomo, gdzie są drzwi. jeśli uda mi się znaleźć, to grzecznie mówię dobranoc a moze sie nie uda i zostaniesz z nami nie wykluczone, bo macam i klamki nie czuję aaaaaaaaa, to ty mnie macasz? nie wiedzialam, że to Ty, ciemno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku bo światło zgasiłaś....i nie wiadomo, gdzie są drzwi. jeśli uda mi się znaleźć, to grzecznie mówię dobranoc a moze sie nie uda i zostaniesz z nami nie wykluczone, bo macam i klamki nie czuję aaaaaaaaa, to ty mnie macasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No ładnie, to was tyle tu siedzi po ciemaku bo światło zgasiłaś....i nie wiadomo, gdzie są drzwi. jeśli uda mi się znaleźć, to grzecznie mówię dobranoc a moze sie nie uda i zostaniesz z nami nie wykluczone, bo macam i klamki nie czuję aaaaaaaaa, to ty mnie macasz? nie wiedzialam, że to Ty, ciemno jest hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ooo, chyba natrafiłam na jakąś klamkę, sprobuje nacisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts