Olkalybowa 26.11.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Heloł Ola, masz wiadomość Heloł . Verunia masz maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Zobaczcie co przeczytałam na jednym forum w wątku dla ciężarnych Wczoraj pojechałam z rodzina na wieś do rodziny, stojąc na dworze przetraszyłam się kota, pomyślałam o dziecku i ...dotknęłam brzuszka, tak się przejęłam tym zajściem że się rozpłakała, wszyscy mnie ostrzegają, e jak się przestraszę i dotknę to w tym miejscu dzidzia będzie maiła znak, sama ie wiem co myśleć, trochę się tym przejełam.... nie wiem czy słusznie dalej powaznie pytam, moja tesciowa powiedziała że jak była w ciązy z córka to się prestrzaszyła i specjalnie dotknęła się z boku na wysokościa stanika (bo słyszała o tym) i jej córka ma w tym miejscu slad. opowiedziała mijeszcze historię kuzynki, która jak była w ciąży mrużyała oczy przy malowaniu i teraz jej syn ma małe oczy i ma wade wzroku, Sama nie wiem mam nadzieję że to głupi przesąd, chyba przestanę słuchac teściowej,i śmiac się z tego, dzięki dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 co to prywatne knucie czegokolwiek za naszymi plecami ? cooooo? ja wam dam szybko mi tu wracac na lono Forum i pisac , pisac , pisac , bo jutro bedzie nieczynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Zobaczcie co przeczytałam na jednym forum w wątku dla ciężarnych Wczoraj pojechałam z rodzina na wieś do rodziny, stojąc na dworze przetraszyłam się kota, pomyślałam o dziecku i ...dotknęłam brzuszka, tak się przejęłam tym zajściem że się rozpłakała, wszyscy mnie ostrzegają, e jak się przestraszę i dotknę to w tym miejscu dzidzia będzie maiła znak, sama ie wiem co myśleć, trochę się tym przejełam.... nie wiem czy słusznie dalej powaznie pytam, moja tesciowa powiedziała że jak była w ciązy z córka to się prestrzaszyła i specjalnie dotknęła się z boku na wysokościa stanika (bo słyszała o tym) i jej córka ma w tym miejscu slad. opowiedziała mijeszcze historię kuzynki, która jak była w ciąży mrużyała oczy przy malowaniu i teraz jej syn ma małe oczy i ma wade wzroku, Sama nie wiem mam nadzieję że to głupi przesąd, chyba przestanę słuchac teściowej,i śmiac się z tego, dzięki dziewczyny. olka , wuluzuj ...to jakies zabobony ja sie balam i macalam tysiace razy , a wszystkie dzieciaki biale i zdrowe sa do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Froschku ja się nie przejmuję, ja się prawie posikałam ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Zobaczcie co przeczytałam na jednym forum w wątku dla ciężarnych Wczoraj pojechałam z rodzina na wieś do rodziny, stojąc na dworze przetraszyłam się kota, pomyślałam o dziecku i ...dotknęłam brzuszka, tak się przejęłam tym zajściem że się rozpłakała, wszyscy mnie ostrzegają, e jak się przestraszę i dotknę to w tym miejscu dzidzia będzie maiła znak, sama ie wiem co myśleć, trochę się tym przejełam.... nie wiem czy słusznie dalej powaznie pytam, moja tesciowa powiedziała że jak była w ciązy z córka to się prestrzaszyła i specjalnie dotknęła się z boku na wysokościa stanika (bo słyszała o tym) i jej córka ma w tym miejscu slad. opowiedziała mijeszcze historię kuzynki, która jak była w ciąży mrużyała oczy przy malowaniu i teraz jej syn ma małe oczy i ma wade wzroku, Sama nie wiem mam nadzieję że to głupi przesąd, chyba przestanę słuchac teściowej,i śmiac się z tego, dzięki dziewczyny. NIE CZYTAJ TAKICH GŁUPOT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Kiedyś słyszałam od światłej wydawałoby sie osoby , że nie wolno pieluszek po zachodzie słońca wieszać , bo Złe siada Jakie szczęście że są Pampersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Froschku ja się nie przejmuję, ja się prawie posikałam ze śmiechu mam nadzieję ,że juz kupiłaś pampersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Zobaczcie co przeczytałam na jednym forum w wątku dla ciężarnych Wczoraj pojechałam z rodzina na wieś do rodziny, stojąc na dworze przetraszyłam się kota, pomyślałam o dziecku i ...dotknęłam brzuszka, tak się przejęłam tym zajściem że się rozpłakała, wszyscy mnie ostrzegają, e jak się przestraszę i dotknę to w tym miejscu dzidzia będzie maiła znak, sama ie wiem co myśleć, trochę się tym przejełam.... nie wiem czy słusznie dalej powaznie pytam, moja tesciowa powiedziała że jak była w ciązy z córka to się prestrzaszyła i specjalnie dotknęła się z boku na wysokościa stanika (bo słyszała o tym) i jej córka ma w tym miejscu slad. opowiedziała mijeszcze historię kuzynki, która jak była w ciąży mrużyała oczy przy malowaniu i teraz jej syn ma małe oczy i ma wade wzroku, Sama nie wiem mam nadzieję że to głupi przesąd, chyba przestanę słuchac teściowej,i śmiac się z tego, dzięki dziewczyny. Wg tego moje dziecko pomwinno być jedną wielką mychą, gdyż codziennie jestem straszona przez mojego brata i łapię się w różne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 dobry ..... ale śliczna niedziela była zjeździliśmy dzisiaj na rowerach hohohhooooo..... ...... kawał lasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Olka Wiadomość przeczytana Policzę, obejrzę i zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Kiedyś słyszałam od światłej wydawałoby sie osoby , że nie wolno pieluszek po zachodzie słońca wieszać , bo Złe siada Jakie szczęście że są Pampersy ja nie moglam ponoc odbicia dziecku w lustrze pokazywac i jakas kokarde , taka jak mi pp podarowala zawiazywac mi kazali do dnia Chrztu , ale dokladnie nie wnikalam z jakiej to przyczyny , bo olalam to totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Wg tego moje dziecko pomwinno być jedną wielką mychą, gdyż codziennie jestem straszona przez mojego brata i łapię się w różne miejsca czyli jak urodzisz mulata ...będzie na brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 NIE CZYTAJ TAKICH GŁUPOT! Aniu, ale dlaczego toż to świetna rozrywka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Wg tego moje dziecko pomwinno być jedną wielką mychą, gdyż codziennie jestem straszona przez mojego brata i łapię się w różne miejsca czyli jak urodzisz mulata ...będzie na brata No ba Chociaż mam kumpla Murzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Wg tego moje dziecko pomwinno być jedną wielką mychą, gdyż codziennie jestem straszona przez mojego brata i łapię się w różne miejsca czyli jak urodzisz mulata ...będzie na brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Hej ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Wg tego moje dziecko pomwinno być jedną wielką mychą, gdyż codziennie jestem straszona przez mojego brata i łapię się w różne miejsca czyli jak urodzisz mulata ...będzie na brata dobre.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Moja teściowa dziś mi opowiedziała, że jej koleżanka karmiła pierwsze dziecko piersią podczas ciąży z drugim, i to drugie po urodzeniu miało na policzku znamię wielkości i kształtu kobiecego sutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 NIE CZYTAJ TAKICH GŁUPOT! Aniu, ale dlaczego toż to świetna rozrywka . a smiech to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts