andre59 26.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 yo wszystkim cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 yo wszystkim Yo woman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Hi kasztanka , co tak po nocach sie skradasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.11.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Komu koronki tym razem? A ciążowe masz? Mam w szufladzie Jak sobie na nie czasem patrzę, to tak się cieszę, że już ich nie muszę nosić Do następnego razu Nie strasz mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.11.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 yo wszystkim yo yo! http://www.mediascape.ac.nz/content/UserFiles/images/cartoons/hip-hop-kid.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 pa pp , ucaluj brata, pajaka i juzka froshku, ale ja jeszcze nigdzie nie idę Chyba, że to jest grzeczne wypraszanie no cos ty !!!!!! widzialam ,ze machasz lapka ( cytatu olki nie widzialam ), a ze zegnalam sie wlasnie jednoczesnie z Froschem , wiec tak wyszlo przesorreczki pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.11.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Komu koronki tym razem? A ciążowe masz? Mam w szufladzie Jak sobie na nie czasem patrzę, to tak się cieszę, że już ich nie muszę nosić Do następnego razu Nie strasz mnie... Nie straszę Fajne są, takie miękkie, ciepłe, duuuuuże... Można nimi garnek okrywać, żeby np. ryż doszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Komu koronki tym razem? A ciążowe masz? Mam w szufladzie Jak sobie na nie czasem patrzę, to tak się cieszę, że już ich nie muszę nosić Do następnego razu Nie strasz mnie... dobrze ,ze ja juz nigdy takich nie bede musiala nosic no chyba ,ze za 40 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Komu koronki tym razem? A ciążowe masz? Mam w szufladzie Jak sobie na nie czasem patrzę, to tak się cieszę, że już ich nie muszę nosić Do następnego razu Nie strasz mnie... Nie straszę Fajne są, takie miękkie, ciepłe, duuuuuże... Można nimi garnek okrywać, żeby np. ryż doszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 26.11.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Hi kasztanka , co tak po nocach sie skradasz? a taaak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.11.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 pa pp , ucaluj brata, pajaka i juzka froshku, ale ja jeszcze nigdzie nie idę Chyba, że to jest grzeczne wypraszanie no cos ty !!!!!! widzialam ,ze machasz lapka ( cytatu olki nie widzialam ), a ze zegnalam sie wlasnie jednoczesnie z Froschem , wiec tak wyszlo przesorreczki pp Spoko luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 26.11.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 yo wszystkim yo yo! http://www.mediascape.ac.nz/content/UserFiles/images/cartoons/hip-hop-kid.gif liroyek jest na tvn weszlam w klimat;) hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Komu koronki tym razem? A ciążowe masz? Mam w szufladzie Jak sobie na nie czasem patrzę, to tak się cieszę, że już ich nie muszę nosić Do następnego razu Nie strasz mnie... Nie straszę Fajne są, takie miękkie, ciepłe, duuuuuże... Można nimi garnek okrywać, żeby np. ryż doszedł... Nie no, to jest naprawdę pocieszające Nie dość, że wzdłuz jest mnie "kawałek", to jeszcze "wszerz" mi grożą majtki do okrywania gara z ryżem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 no i kamien z serca spadl gdybys mi pp nie wybaczyla , nosilabym az do zapustow ryzowe gacie anki , za kare a tak tylko do sylwestra bede w nich chodzic w ramach pokuty i zadosuczynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 26.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 i http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/f/frytki%2007429d.jpg w liczbie pojedynczej tez tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 no i kamien z serca spadl gdybys mi pp nie wybaczyla , nosilabym az do zapustow ryzowe gacie anki , za kare a tak tylko do sylwestra bede w nich chodzic w ramach pokuty i zadosuczynienia Ale to tak z własnej woli widzę i coś o fetysze mi się ociera to noszenie ryżowych majtów aż do końca roku A w sylwestra w nich też będziesz??? (Tu mi się Brigdet Jones skojarzyła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.11.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 yo wszystkim yo yo! http://www.mediascape.ac.nz/content/UserFiles/images/cartoons/hip-hop-kid.gif liroyek jest na tvn weszlam w klimat;) hehehehe Czego? Co? Że jak? Ha ha tego właśnie słucham stary ha ha Czego? Co? Że jak? Ha ha To włsnie kocham stary ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 co Wy tak o tych majtkach dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 yo wszystkim yo yo! http://www.mediascape.ac.nz/content/UserFiles/images/cartoons/hip-hop-kid.gif liroyek jest na tvn weszlam w klimat;) hehehehe Czego? Co? Że jak? Ha ha tego właśnie słucham stary ha ha Czego? Co? Że jak? Ha ha To włsnie kocham stary ha ha A kumasz te kocie ruchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.11.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Nie no, to jest naprawdę pocieszające Nie dość, że wzdłuz jest mnie "kawałek", to jeszcze "wszerz" mi grożą majtki do okrywania gara z ryżem... Nie grożą Ci Po prostu same przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts