monka 28.11.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 komu kawki, komu? http://www.lavazza.it/channel/ita/corporate/san_tommaso/img/cappuccino.jpg u mnie ktoś mleko rozlał za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.11.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam wtorkowo Rety jakie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.11.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witaj moniu jakos tak dziwnie na Forum wszyscy rozdraznieni po co komu te zmiany byly , skoro bylismy zadowoleni ? czy ktos prosil o zmiane grafiki? chyba nie mysle ,ze tak zostanie , bo nie mamy wielkiego wplywu (szkoda) wchodze tu i wpadam w depresje , nie wiadomo dlaczego hej froszka ano dziwnie ja też się nie mogę przestawić a wogóle to nie lubię zmian bez uprzedzenia co ciekawego na RW słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 dzieki za kaffke nie pije z mlekiem , ale wszystko mi jedno znowu macie mgle? juz wczoraj sie dziwilam u mnie minimalna ( od wielu, wielu lat nie zwrrcam uwagi na mgle , bo nie odrozniam jej od bytomskiego smogu ) u mnie za to ciezkie maszyny i i kilkudziesieciu robotnikow walczy od 6-ej na remontowanym placu , przy ktorym mieszkam ( w niedziele tez ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.11.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A czy ktoś policzył ile postów mieści się na 'nowej' stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witaj kasiu co ciekawego na RW słychać? bez wiekszych afer , poza wczorajsza zwiazana ze zmiana grafiki Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A czy ktoś policzył ile postów mieści się na 'nowej' stronie mysle ,ze bez zmian (tylko trudno je teraz zliczyc, bo wszystko sie zlewa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.11.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Właśnie się zastanawiałam czemu spać nie możesz ale teraz już się nie dziwię froszka juz nalewam małą czarną http://www.havana.co.nz/htmlsite/images/espresso.jpg i podaję trochę słodkości na smutki http://www.ulecha.pl/fot3/2m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.11.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A czy ktoś policzył ile postów mieści się na 'nowej' stronie mam nadzieję że tyle samo cześć Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.11.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Oczy bolą od wypatrywania, trzeba by pisac boldem w intensywnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 oooo kochana jestes monka bez cukru prosze z ciasteczek biore to z makiem ( narazie ) dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.11.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Oczy bolą od wypatrywania, trzeba by pisac boldem w intensywnych kolorach mnie tak bardzo nie bolą ale wkurzam się bo strony nie są takie czytelne jak przedtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.11.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Oczy bolą od wypatrywania, trzeba by pisac boldem w intensywnych kolorach mnie tak bardzo nie bolą ale wkurzam się bo strony nie są takie czytelne jak przedtem Mnie już bolą, a jestem tu chwilę, romywa mi się wszystko A może to mgła wdarła się do biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mecza mi sie oczy dziewczyny ( jak wskakuje w miedzyczasie w jakas inna stronke w necie i wracam tutaj , to czuje sie jak na przesluchaniu SS , tak bije po oczach ) ciekawe czy ktos to zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.11.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 kurde, kurde kocur mnie w nocy podrapał i teraz mnie łydka piecze ostatni raz pozwoliłam sierściuchowi zostać na noc w naszym pokoju nie dość że zawsze łazi po nas to teraz jeszcze to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 kurde, kurde kocur mnie w nocy podrapał i teraz mnie łydka piecze ostatni raz pozwoliłam sierściuchowi zostać na noc w naszym pokoju nie dość że zawsze łazi po nas to teraz jeszcze to zaloz mu rekawiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.11.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 kurde, kurde kocur mnie w nocy podrapał i teraz mnie łydka piecze ostatni raz pozwoliłam sierściuchowi zostać na noc w naszym pokoju nie dość że zawsze łazi po nas to teraz jeszcze to Toż to niebezpieczny zwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.11.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 kurde, kurde kocur mnie w nocy podrapał i teraz mnie łydka piecze ostatni raz pozwoliłam sierściuchowi zostać na noc w naszym pokoju nie dość że zawsze łazi po nas to teraz jeszcze to zaloz mu rekawiczki wtedy mógłby za masażystę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 kurde, kurde kocur mnie w nocy podrapał i teraz mnie łydka piecze ostatni raz pozwoliłam sierściuchowi zostać na noc w naszym pokoju nie dość że zawsze łazi po nas to teraz jeszcze to Toż to niebezpieczny zwierz drapieznik jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 kurde, kurde kocur mnie w nocy podrapał i teraz mnie łydka piecze ostatni raz pozwoliłam sierściuchowi zostać na noc w naszym pokoju nie dość że zawsze łazi po nas to teraz jeszcze to zaloz mu rekawiczki wtedy mógłby za masażystę robić zamiast podrapanych , wymasowane lydeczki bys miala przy uzyciu szorstkich rekawiczek jakis peeling bys miala raz w tygodniu na przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts