premiumpremium 28.11.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Maxtorka, ale gaciorki wynalazłaś To dla kombojek A pani na zdjęciu to Kasia Balooooooooo A nie poznałam Nie znam się tak dobrze na westernach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A ja mam stan surowy otwarty gratulacion !!!! kiedy parapetowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A ja mam stan surowy otwarty http://www.animowane-gify.net/gify/4/16.gifhttp://www.animowane-gify.net/gify/4/16.gifhttp://www.animowane-gify.net/gify/4/16.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam niewitanych wkurza mnie , ze musze sie logowac za kazdym razem , gdy wchodze na Forum po co ta opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie: "? tez tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam niewitanych wkurza mnie , ze musze sie logowac za kazdym razem , gdy wchodze na Forum po co ta opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie: "? tez tak macie? Cześć frosch! Też mam taką fajną opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.11.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 a z najnowszych informacji.. mamy zagwozdkę nie planowaliśmy gazu a tu okazuje się, że gazownia podciąga gazrurke od książenic i możemy mieć gaz za ok 1000 zł do płotu pytanko ile kosztuje projekt instalacji wewnątrz domu + to co od płota do domu no i wykonastwo ile? do tych z was co maja CO ile was to kosztowało?bardzo proszę o pomoc...(w ustaleniu kosztów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.11.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam niewitanych wkurza mnie , ze musze sie logowac za kazdym razem , gdy wchodze na Forum po co ta opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie: "? tez tak macie? Nie wiem , zaraz sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.11.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Już jestem U mnie logowanie automatyczne działa Bełatka gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam niewitanych wkurza mnie , ze musze sie logowac za kazdym razem , gdy wchodze na Forum po co ta opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie: "? tez tak macie? Cześć frosch! Też mam taką fajną opcję. opcje mam , ale nie musialam jej poza pierwszym razem uzywac ,a teraz za kazdym jak wchodze , wiec po co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Już jestem U mnie logowanie automatyczne działa dlaczego ja nie mam ? karaja mnie za cos , czy jak ? mam siedziec tu 24h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam niewitanych wkurza mnie , ze musze sie logowac za kazdym razem , gdy wchodze na Forum po co ta opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie: "? tez tak macie? Cześć frosch! Też mam taką fajną opcję. opcje mam , ale nie musialam jej poza pierwszym razem uzywac ,a teraz za kazdym jak wchodze , wiec po co jest Zaznacz ją sobie, to nie będziesz musiała za każdym razem pisać loginu i hasła. Chociaż ja mam Firefoxa i samo mi się automatycznie na forum loguje, przy każdej wizycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam niewitanych wkurza mnie , ze musze sie logowac za kazdym razem , gdy wchodze na Forum po co ta opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie: "? tez tak macie? Cześć frosch! Też mam taką fajną opcję. opcje mam , ale nie musialam jej poza pierwszym razem uzywac ,a teraz za kazdym jak wchodze , wiec po co jest Zaznacz ją sobie, to nie będziesz musiała za każdym razem pisać loginu i hasła. Chociaż ja mam Firefoxa i samo mi się automatycznie na forum loguje, przy każdej wizycie. premiumka , do tej pory tez tak mialam , ale od wczoraj musze sie za kazdym razem meldowac choc zaznaczam te opcje dobrze, ze dowodu tozsamosci nie chca jako potwierdzenie tozsamosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam niewitanych wkurza mnie , ze musze sie logowac za kazdym razem , gdy wchodze na Forum po co ta opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie: "? tez tak macie? Cześć frosch! Też mam taką fajną opcję. opcje mam , ale nie musialam jej poza pierwszym razem uzywac ,a teraz za kazdym jak wchodze , wiec po co jest Zaznacz ją sobie, to nie będziesz musiała za każdym razem pisać loginu i hasła. Chociaż ja mam Firefoxa i samo mi się automatycznie na forum loguje, przy każdej wizycie. premiumka , do tej pory tez tak mialam , ale od wczoraj musze sie za kazdym razem meldowac choc zaznaczam te opcje dobrze, ze dowodu tozsamosci nie chca jako potwierdzenie tozsamosci No dobrze dobrze A pomyśl sobie, jak musiałabyś jeszcze odciski palców za każdym razem dawać Może to "nowe" forum musi się troszkę rozbujać, zanim zrobi się taki fajne jak to "stare" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam niewitanych wkurza mnie , ze musze sie logowac za kazdym razem , gdy wchodze na Forum po co ta opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie: "? tez tak macie? Cześć frosch! Też mam taką fajną opcję. opcje mam , ale nie musialam jej poza pierwszym razem uzywac ,a teraz za kazdym jak wchodze , wiec po co jest Zaznacz ją sobie, to nie będziesz musiała za każdym razem pisać loginu i hasła. Chociaż ja mam Firefoxa i samo mi się automatycznie na forum loguje, przy każdej wizycie. premiumka , do tej pory tez tak mialam , ale od wczoraj musze sie za kazdym razem meldowac choc zaznaczam te opcje dobrze, ze dowodu tozsamosci nie chca jako potwierdzenie tozsamosci No dobrze dobrze A pomyśl sobie, jak musiałabyś jeszcze odciski palców za każdym razem dawać Może to "nowe" forum musi się troszkę rozbujać, zanim zrobi się taki fajne jak to "stare" chyba sie zapisze do psychiatryka , predzej sie wykoncze sprawdzilam , sa tez inni Forumowicze , majacy problem z automatycznym logowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam niewitanych wkurza mnie , ze musze sie logowac za kazdym razem , gdy wchodze na Forum po co ta opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie: "? tez tak macie? Cześć frosch! Też mam taką fajną opcję. opcje mam , ale nie musialam jej poza pierwszym razem uzywac ,a teraz za kazdym jak wchodze , wiec po co jest Zaznacz ją sobie, to nie będziesz musiała za każdym razem pisać loginu i hasła. Chociaż ja mam Firefoxa i samo mi się automatycznie na forum loguje, przy każdej wizycie. premiumka , do tej pory tez tak mialam , ale od wczoraj musze sie za kazdym razem meldowac choc zaznaczam te opcje dobrze, ze dowodu tozsamosci nie chca jako potwierdzenie tozsamosci No dobrze dobrze A pomyśl sobie, jak musiałabyś jeszcze odciski palców za każdym razem dawać Może to "nowe" forum musi się troszkę rozbujać, zanim zrobi się taki fajne jak to "stare" chyba sie zapisze do psychiatryka , predzej sie wykoncze sprawdzilam , sa tez inni Forumowicze , majacy problem z automatycznym logowaniem Nie zapisuj się!!! Wbiją Cię w kaftan, dadzą kolorowe pigułki i wtedy w ogóle Cię na muratorze nie zobaczymy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.11.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mnie się strona ciągle rozłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 zobaczycie, ale w nowej ztuningowanej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mnie się strona ciągle rozłazi jak ja odchudzisz moze miec rozstepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mnie się strona ciągle rozłazi jak ja odchudzisz moze miec rozstepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 zobaczycie, ale w nowej ztuningowanej wersji Ale nie jako crazy frog??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts