frosch 28.11.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 zobaczycie, ale w nowej ztuningowanej wersji Ale nie jako crazy frog??? crazy to ja juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ale proszę, nigdy jako http://crazy-frog-bikers.e-mengine.com/forum/templates/subSilver/images/frog_droit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam niewitanych wkurza mnie , ze musze sie logowac za kazdym razem , gdy wchodze na Forum po co ta opcja "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie: "? tez tak macie? Cześć frosch! Też mam taką fajną opcję. opcje mam , ale nie musialam jej poza pierwszym razem uzywac ,a teraz za kazdym jak wchodze , wiec po co jest Zaznacz ją sobie, to nie będziesz musiała za każdym razem pisać loginu i hasła. Chociaż ja mam Firefoxa i samo mi się automatycznie na forum loguje, przy każdej wizycie. premiumka , do tej pory tez tak mialam , ale od wczoraj musze sie za kazdym razem meldowac choc zaznaczam te opcje dobrze, ze dowodu tozsamosci nie chca jako potwierdzenie tozsamosci No dobrze dobrze A pomyśl sobie, jak musiałabyś jeszcze odciski palców za każdym razem dawać Może to "nowe" forum musi się troszkę rozbujać, zanim zrobi się taki fajne jak to "stare" chyba sie zapisze do psychiatryka , predzej sie wykoncze sprawdzilam , sa tez inni Forumowicze , majacy problem z automatycznym logowaniem też mam (sprawdzałem) ale nie korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.11.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mnie się strona ciągle rozłazi jak ja odchudzisz moze miec rozstepy wolę rozstępy żeby ino się nie rozchodziła Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ale proszę, nigdy jako http://crazy-frog-bikers.e-mengine.com/forum/templates/subSilver/images/frog_droit.gif skad masz moje privatne foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.11.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 jea , niestety nie umiem Ci pomóc , nie znam się na tym kompletnie Ale są tu mądrzy ludzie na forum A teraz spadam do kuchni Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mnie się strona ciągle rozłazi jak ja odchudzisz moze miec rozstepy wolę rozstępy żeby ino się nie rozchodziła Pomocy!!! chodz do mnie u mnie jest oki sonnenbrille se przywiez (dwie pary ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.11.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ale proszę, nigdy jako http://crazy-frog-bikers.e-mengine.com/forum/templates/subSilver/images/frog_droit.gif skad masz moje privatne foto? To juz nie jest tylko Twoje privatne foto Teraz to Ty do ludu należysz , jesteś dobrem wspólnym Takie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A ja już się Świąt nie mogę doczekać i włączyłam sobie Macy Gray WINTER WONDERLAND. Uwielbiam tą piosenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.11.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mnie się strona ciągle rozłazi jak ja odchudzisz moze miec rozstepy wolę rozstępy żeby ino się nie rozchodziła Pomocy!!! chodz do mnie u mnie jest oki sonnenbrille se przywiez (dwie pary ) mam maske spawalniczom patrzeć moge ino obraz ciungle sie rozłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ale proszę, nigdy jako http://crazy-frog-bikers.e-mengine.com/forum/templates/subSilver/images/frog_droit.gif skad masz moje privatne foto? A zwróciłam się o pomoc do Pana Gugla, to mi dał Twoje zdjecie bez żadnego ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mnie się strona ciągle rozłazi jak ja odchudzisz moze miec rozstepy wolę rozstępy żeby ino się nie rozchodziła Pomocy!!! chodz do mnie u mnie jest oki sonnenbrille se przywiez (dwie pary ) mam maske spawalniczom patrzeć moge ino obraz ciungle sie rozłazi nie musisz brac monitora u mnie sie nie rozlazi ( trzymam go krotko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ale proszę, nigdy jako http://crazy-frog-bikers.e-mengine.com/forum/templates/subSilver/images/frog_droit.gif skad masz moje privatne foto? A zwróciłam się o pomoc do Pana Gugla, to mi dał Twoje zdjecie bez żadnego ale masz chody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.11.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mnie się strona ciągle rozłazi jak ja odchudzisz moze miec rozstepy wolę rozstępy żeby ino się nie rozchodziła Pomocy!!! chodz do mnie u mnie jest oki sonnenbrille se przywiez (dwie pary ) mam maske spawalniczom patrzeć moge ino obraz ciungle sie rozłazi nie musisz brac monitora u mnie sie nie rozlazi ( trzymam go krotko ) a rozstempy masz czy se zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mnie się strona ciągle rozłazi jak ja odchudzisz moze miec rozstepy wolę rozstępy żeby ino się nie rozchodziła Pomocy!!! chodz do mnie u mnie jest oki sonnenbrille se przywiez (dwie pary ) mam maske spawalniczom patrzeć moge ino obraz ciungle sie rozłazi nie musisz brac monitora u mnie sie nie rozlazi ( trzymam go krotko ) a rozstempy masz czy se zabrać? nie mam mozesz przywiezc ( ale takie porzadne , markowe ) i jakas flaszke na wyluzowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.11.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mnie się strona ciągle rozłazi jak ja odchudzisz moze miec rozstepy wolę rozstępy żeby ino się nie rozchodziła Pomocy!!! chodz do mnie u mnie jest oki sonnenbrille se przywiez (dwie pary ) mam maske spawalniczom patrzeć moge ino obraz ciungle sie rozłazi nie musisz brac monitora u mnie sie nie rozlazi ( trzymam go krotko ) a rozstempy masz czy se zabrać? nie mam mozesz przywiezc ( ale takie porzadne , markowe ) i jakas flaszke na wyluzowanie La Patike ino mom ale dobrze po dyklu pirzy moze być? [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ale proszę, nigdy jako http://crazy-frog-bikers.e-mengine.com/forum/templates/subSilver/images/frog_droit.gif skad masz moje privatne foto? A zwróciłam się o pomoc do Pana Gugla, to mi dał Twoje zdjecie bez żadnego ale masz chody Mam. A co byś chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Najwięcej użytkowników 335 było obecnych Nie, 19 Listopad 2006 21:06 nowy REKORD hahaha nawet nie zauwazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ale proszę, nigdy jako http://crazy-frog-bikers.e-mengine.com/forum/templates/subSilver/images/frog_droit.gif skad masz moje privatne foto? A zwróciłam się o pomoc do Pana Gugla, to mi dał Twoje zdjecie bez żadnego ale masz chody Mam. A co byś chciała? stare Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mnie się strona ciągle rozłazi jak ja odchudzisz moze miec rozstepy wolę rozstępy żeby ino się nie rozchodziła Pomocy!!! chodz do mnie u mnie jest oki sonnenbrille se przywiez (dwie pary ) mam maske spawalniczom patrzeć moge ino obraz ciungle sie rozłazi nie musisz brac monitora u mnie sie nie rozlazi ( trzymam go krotko ) a rozstempy masz czy se zabrać? nie mam mozesz przywiezc ( ale takie porzadne , markowe ) i jakas flaszke na wyluzowanie La Patike ino mom ale dobrze po dyklu pirzy moze być? [/i] a co to? egal przyjezdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts