premiumpremium 28.11.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 a ja wpadlam , bo was lubie O rany, froschku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 a ja wpadlam , bo was lubie O rany, froschku cos sie nie podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 spiesze sie doniesc , ze frosch kupil mi ponoc wczoraj jeszcze jednego storczyka ( tego zielono-zoltego) zdjec nie posiadam narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 spiesze sie doniesc , ze frosch kupil mi ponoc wczoraj jeszcze jednego storczyka Ty sie koleżanlo tak nie ciesz ......bo jak chłop kupuje kobicie kwiaty bez okazji to jest dalece podejrzane ...musi coś mieć na sumieniu.......tak mnie uświadomiła pewna pani zaraz po moim ślubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 a ja wpadlam , bo was lubie O rany, froschku cos sie nie podoba ? Nieeee nooooo... Wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 jak ktoś nie oglądał meczu ..to na Polsat Spotr jest właśnie powtórka od rana nic nie uległo zmianie 3 set wygraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 spiesze sie doniesc , ze frosch kupil mi ponoc wczoraj jeszcze jednego storczyka Ty sie koleżanlo tak nie ciesz ......bo jak chłop kupuje kobicie kwiaty bez okazji to jest dalece podejrzane ...musi coś mieć na sumieniu.......tak mnie uświadomiła pewna pani zaraz po moim ślubie rozwale mu te wszystkie doniczki na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 a ja wpadlam , bo was lubie O rany, froschku cos sie nie podoba ? Nieeee nooooo... Wszystko ok no pamietaj , ze jestem crazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 spiesze sie doniesc , ze frosch kupil mi ponoc wczoraj jeszcze jednego storczyka Ty sie koleżanlo tak nie ciesz ......bo jak chłop kupuje kobicie kwiaty bez okazji to jest dalece podejrzane ...musi coś mieć na sumieniu.......tak mnie uświadomiła pewna pani zaraz po moim ślubie rozwale mu te wszystkie doniczki na glowie ..................ale bojówka storczykowa się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.11.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ja od męża w ciągu 16 lat pozycia dostałam tylko dwa razy kwiaty. Raz na dzień kobiet bo wczesniej mu marudziłam , że nigdy mi kwiatow nie daje Drugi raz doniczkowego na urodziny bo mu corka podpowiedziała że te kwiaty bardzo lubię i widocznie nie miał lepszego pomysłu Aha , kiedyś mu dałam do powąchania kwiat a on mi go zjadł Tak mnie tym zaskoczył, że za niego wyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 jak powiedziałam mojemu o tym powiedzeniu ( o naiwności ) i podejrzanym facecie noszącym kwiaty ...mój przestał mi je kupować ale kwiaty dostaję polne lub z działki ....acha wczoraj nazrywał mi stokrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.11.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 jak powiedziałam mojemu o tym powiedzeniu ( o naiwności ) i podejrzanym facecie noszącym kwiaty ...mój przestał mi je kupować ale kwiaty dostaję polne lub z działki ....acha wczoraj nazrywał mi stokrotek jakich stokrotek O tej porze roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 jak powiedziałam mojemu o tym powiedzeniu ( o naiwności ) i podejrzanym facecie noszącym kwiaty ...mój przestał mi je kupować ale kwiaty dostaję polne lub z działki ....acha wczoraj nazrywał mi stokrotek jakich stokrotek O tej porze roku? u Was nie kwitną ??? u nas na prawie każdym trawniku rosną stokrotki ....a u mnie zakwitły pierwiosnki przyroda oszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 kuuuuurde zabije Froscha , zabije erotoman sie znalazl nalogowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 froszka ....po co ja ci to powiedziałam przecież widać gołym okiem ,że chłopak Cie kocha i Ci dogadza .....wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 wiem ew-unia , wiem zreszta szkoda by bylo doniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no !!! to mi ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 jak bede miala fotki to pokaze wam moja kolekcje storczykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 pokaż froszka ......bez dwóch zdań pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ew-ka , ty tez masz storczyki , prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts