forum_user 16.05.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Myslalm, ze duuuuzo wiekszy..... Badi a kiedy przeprowadzka???? mówiłam złudzenie optyczne przeprowadzka ( mam nadzieję ) w wakacje - najpóźniej w sierpniu A jak ida prace wnetrzarskie???? Bez problemow???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.05.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Fizyk witaj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Badi to zadam Ci jeszcze jedno pytanie: a jesli tam juz byl plot, ktory poprzedni wlascicel zglaszal to trzeba zglosuic budowe nowego???? Bedzie co prawda inny, ale.... tu mnie zaskoczyłaś możliwe , że w tym przypadku nie jest wymagana taka sama procedura, ale z "życzliwymi" sąsiadami nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.05.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Badi - chałupka fajna, ale ten niebieski kibelek to tylko teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Myslalm, ze duuuuzo wiekszy..... Badi a kiedy przeprowadzka???? mówiłam złudzenie optyczne przeprowadzka ( mam nadzieję ) w wakacje - najpóźniej w sierpniu A jak ida prace wnetrzarskie???? Bez problemow???? tu jest różnie, ale generalnie OK mąż pracuje a ja wymyślam jak to wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.05.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Badi to zadam Ci jeszcze jedno pytanie: a jesli tam juz byl plot, ktory poprzedni wlascicel zglaszal to trzeba zglosuic budowe nowego???? Bedzie co prawda inny, ale.... tu mnie zaskoczyłaś możliwe , że w tym przypadku nie jest wymagana taka sama procedura, ale z "życzliwymi" sąsiadami nic nie wiadomo Nad tym sie wlasnie zastaniwiam......skoro juz bylo co zgloszone.........hmmm A sasiadom jak na razie niczym sie nie narazilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Badi - chałupka fajna, ale ten niebieski kibelek to tylko teraz?? to taki czarujący widok z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.05.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Widzialam, ze tez macie dziury stropie. Czym bedziesz je wypelniac??? Szklem??? A jesli tak, to czy masz jakies namiary na firmy sprzedajace takie szklo??? Bo u nas tez bedzie dziury, tyle ze strasznie olbrzymie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Badi to zadam Ci jeszcze jedno pytanie: a jesli tam juz byl plot, ktory poprzedni wlascicel zglaszal to trzeba zglosuic budowe nowego???? Bedzie co prawda inny, ale.... tu mnie zaskoczyłaś możliwe , że w tym przypadku nie jest wymagana taka sama procedura, ale z "życzliwymi" sąsiadami nic nie wiadomo Nad tym sie wlasnie zastaniwiam......skoro juz bylo co zgloszone.........hmmm A sasiadom jak na razie niczym sie nie narazilismy tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Widzialam, ze tez macie dziury stropie. Czym bedziesz je wypelniac??? Szklem??? A jesli tak, to czy masz jakies namiary na firmy sprzedajace takie szklo??? Bo u nas tez bedzie dziury, tyle ze strasznie olbrzymie..... to będzie szkło w tym tygodniu spróbuję zrobić wycenę i podzielę się wiedzą olbrzymie - to znaczy jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.05.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Z tego co mi wiadomo, ogrodzenia pomiędzy sąsiadami, nie trzeba zgłaszać. Zgłoszeniu podlega ogrodzenia przy drodze (chodzi o media i odległość od drogi). Właściciel drogi ustala też warunki zjazdu (komunikacji). Może zapisać, że wystarczy uzgodnić, ale może też zapisać, że wymagany będzie projekt i pozwolenie na budowe.Jednym słowem:Wyjazd - albo uzgodnienie z właścicielem drogi albo projekt i pozwolenie na budowę,Ogrodzenie (od strony drogi) - zgłoszenie budowy (oczywiście musi być projekt)Ogrodznie od sąsiada - nie wymaga dodatkowych pozwoleń.Najlepiej zrobić w projekcie ogrodzneie od drogi, a we wniosku o pozwolenie napisać:Wniosek o pozwolenie na budowę domu jednorodzinnego z garażem, ogrodzniem oraz POŚ (albo szambem). Wtedy jednym wnioskiem załatwia się wszystkie sprawy i nie wątpliowści) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.05.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Trochę zawile pisałem - ale chyba wiecie o co chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Z tego co mi wiadomo, ogrodzenia pomiędzy sąsiadami, nie trzeba zgłaszać. Zgłoszeniu podlega ogrodzenia przy drodze (chodzi o media i odległość od drogi). Właściciel drogi ustala też warunki zjazdu (komunikacji). Może zapisać, że wystarczy uzgodnić, ale może też zapisać, że wymagany będzie projekt i pozwolenie na budowe. Jednym słowem: Wyjazd - albo uzgodnienie z właścicielem drogi albo projekt i pozwolenie na budowę, Ogrodzenie (od strony drogi) - zgłoszenie budowy (oczywiście musi być projekt) Ogrodznie od sąsiada - nie wymaga dodatkowych pozwoleń. Najlepiej zrobić w projekcie ogrodzneie od drogi, a we wniosku o pozwolenie napisać: Wniosek o pozwolenie na budowę domu jednorodzinnego z garażem, ogrodzniem oraz POŚ (albo szambem). Wtedy jednym wnioskiem załatwia się wszystkie sprawy i nie wątpliowści) tak jest najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.05.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 U mnie praca wre aż miło. Hydraulicy poukładali rury spustowe i zasypali piaskiem. Jutro lejemy chudego betona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witam popołudniowo. A ja myślę że Maksio liczył posty i specjalnie zaliczył punkcik . Maksiu - przyznaj się. Nie ma się co wstydzić. Mamy w naszym gronie paru świetnych snajperów niestety musze Cie zawieść... niczego nie liczyłem.. zaciekawiło mnie dlaczego badi pisze tyle postów, jeden po drugim... i prosze o jeszcze jedno... nie Maksio (bo mnie to doprowadza do białej gorączki), ale Maksiu.. a z tego co zdąrzyłem sie rozejrzeć to przepis na nowa strone jest bardzo prosty... numer zakładki*60= nowa strona np. 265*60=15900, jak latwo policzyć nastepna nowa strona otworzy sie na poscie nr 16960... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Im mniej łażenia po urzędach, tym dłużej służy zdrowie psychiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Widzialam, ze tez macie dziury stropie. Czym bedziesz je wypelniac??? Szklem??? A jesli tak, to czy masz jakies namiary na firmy sprzedajace takie szklo??? Bo u nas tez bedzie dziury, tyle ze strasznie olbrzymie..... to będzie szkło w tym tygodniu spróbuję zrobić wycenę i podzielę się wiedzą olbrzymie - to znaczy jakie ? Jedna bedzie w balkonie nad wejsciem (90x220) a druga w holu (90x270) takze ogromniaste......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 U mnie praca wre aż miło. Hydraulicy poukładali rury spustowe i zasypali piaskiem. Jutro lejemy chudego betona początek idzie błyskawicznie, potem niestety tempo trochę spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witam popołudniowo. A ja myślę że Maksio liczył posty i specjalnie zaliczył punkcik . Maksiu - przyznaj się. Nie ma się co wstydzić. Mamy w naszym gronie paru świetnych snajperów niestety musze Cie zawieść... niczego nie liczyłem.. zaciekawiło mnie dlaczego badi pisze tyle postów, jeden po drugim... i prosze o jeszcze jedno... nie Maksio (bo mnie to doprowadza do białej gorączki), ale Maksiu.. a z tego co zdąrzyłem sie rozejrzeć to przepis na nowa strone jest bardzo prosty... numer zakładki*60= nowa strona np. 265*60=15900, jak latwo policzyć nastepna nowa strona otworzy sie na poscie nr 16960... bystrzak z ciebie, ale małe sprostowanie - na stronce 15960 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.05.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Widzialam, ze tez macie dziury stropie. Czym bedziesz je wypelniac??? Szklem??? A jesli tak, to czy masz jakies namiary na firmy sprzedajace takie szklo??? Bo u nas tez bedzie dziury, tyle ze strasznie olbrzymie..... to będzie szkło w tym tygodniu spróbuję zrobić wycenę i podzielę się wiedzą olbrzymie - to znaczy jakie ? Jedna bedzie w balkonie nad wejsciem (90x220) a druga w holu (90x270) takze ogromniaste......... to na prawdę ogromniaste ! będziecie po nich chodzić , czy tylko wyglądać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts