Ew-ka 28.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ew-ka , ty tez masz storczyki , prawda? mam jeden ....najcenniejszy ....dostałam go w ubiegłym roku od Jurka ( zm. kolega ) znowu kwitnie jak oszalały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ew-ka , ty tez masz storczyki , prawda? mam jeden ....najcenniejszy ....dostałam go w ubiegłym roku od Jurka ( zm. kolega ) znowu kwitnie jak oszalały faktycznie bezcenny moje dwa zeszloroczne kwitna nieprzerwanie od czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 synek przyjechał z pracy ...musze mu obiadek podać i szarlotkę ( upiekłam po południu) ale sie zdziwi uwielbia szarlotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 mykam do wanny papapap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 o ..... i zwiała moja koleżanka to ja tez pakuję sie do łózeczka mężusiowi papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam moi drodzy. Dawno mnie nie widziano wogóle na forum, ale powracam w wielkim stylu. Otóż - w ubiegłym tygodniu (dokłądnie we wtorek o godz. 16.00) sprawdziło się popularne na tym forum powiedzenie nowy domek, nowy ... . Otóż na świat zdecydowała się przyjść najmłodsza fizykowa pociecha Antonina Cecylia . Z grubsza (kiedyś już o tym pisałem) planowaliśmy poród w domu w asyście położnej. Nasze plany zrealizowały się połowicznie. Urodziliśmy w domu, ale położna spóźniła się 10-15 minut, więc własnorecznie asystowałem przy narodzinach i właściwie to urodziła się na moje ręce Co do parametrów technicznych - wzrtost - 0,5 m, masa własna 3,320 kg. Znaki szczególne - urodzona w czepku i z krzykiem na ustach!!! Pojawię się znowu aby przeczytać należne mi i Fizuli gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 To ja będę pierwsza, która na Twoje ręce złoży GRATULACJE Fizyk, niech TOSIA będzie Waszą, a później jakiegoś obcego, ale przeprzemiłego....za lat 25 faceta - POCIECHĄ Pozdrowienia i buziaczki całej Rodzinie. Idę wznieść toast schłodzonym żuberkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 28.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Otóż na świat zdecydowała się przyjść najmłodsza fizykowa pociecha Antonina Cecylia . gratulacje dla dzielnych rodzących a malutkiej o pięknych imionach pięknego świata i dobrych ludzi wokół http://images1.fotosik.pl/85/aec774668892f14d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.11.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Gratulki Fizyk http://www.cosgan.de/images/midi/musik/h085.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.11.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Fizyk, toś się spisał chłopie dzidziusia począć i na świat przyjąć... no, no... Moje gratulacje, niech Tosia rośnie zdrowo Pozdrowienia dla Fizuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.11.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.11.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam moi drodzy. Dawno mnie nie widziano wogóle na forum, ale powracam w wielkim stylu. Otóż - w ubiegłym tygodniu (dokłądnie we wtorek o godz. 16.00) sprawdziło się popularne na tym forum powiedzenie nowy domek, nowy ... . Otóż na świat zdecydowała się przyjść najmłodsza fizykowa pociecha Antonina Cecylia . Z grubsza (kiedyś już o tym pisałem) planowaliśmy poród w domu w asyście położnej. Nasze plany zrealizowały się połowicznie. Urodziliśmy w domu, ale położna spóźniła się 10-15 minut, więc własnorecznie asystowałem przy narodzinach i właściwie to urodziła się na moje ręce Co do parametrów technicznych - wzrtost - 0,5 m, masa własna 3,320 kg. Znaki szczególne - urodzona w czepku i z krzykiem na ustach!!! Pojawię się znowu aby przeczytać należne mi i Fizuli gratulacje!!!! WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE I FIZULI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.11.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 a malutkiej duzo usmiechu i zdrowka http://www.patiimaks.pl/oferta/babyono-mis-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.11.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witam moi drodzy. Dawno mnie nie widziano wogóle na forum, ale powracam w wielkim stylu. Otóż - w ubiegłym tygodniu (dokłądnie we wtorek o godz. 16.00) sprawdziło się popularne na tym forum powiedzenie nowy domek, nowy ... . Otóż na świat zdecydowała się przyjść najmłodsza fizykowa pociecha antonina cecylia . Z grubsza (kiedyś już o tym pisałem) planowaliśmy poród w domu w asyście położnej. Nasze plany zrealizowały się połowicznie. Urodziliśmy w domu, ale położna spóźniła się 10-15 minut, więc własnorecznie asystowałem przy narodzinach i właściwie to urodziła się na moje ręce Co do parametrów technicznych - wzrtost - 0,5 m, masa własna 3,320 kg. Znaki szczególne - urodzona w czepku i z krzykiem na ustach!!! Pojawię się znowu aby przeczytać należne mi i fizuli gratulacje!!!! gratulacje przeogromne !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.11.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 nIC SIĘ NA FORUM NIE ZMIENIŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.11.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 to ja sobie spróbuję pyknąć stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.11.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.11.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 no i jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.11.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 i jeszcze ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.11.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 I ............................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts