frosch 29.11.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 do froscha kasiu , do froscha , zyc bez niego nie moge ( i bez pracy tez ) wroce w niedziele jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.11.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 do froscha kasiu , do froscha , zyc bez niego nie moge ( i bez pracy tez ) wroce w niedziele jak zwykle No to przyjemności Wracaj cała i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 do froscha kasiu , do froscha , zyc bez niego nie moge ( i bez pracy tez ) wroce w niedziele jak zwykle Jakie to romantyczne ... ten fragment z pracą oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 spadamy...wiec podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wszystkich oczy bolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witanko Mimo bolących oczu tu zaglądam. Gratulacje dla Fizyka. Sam przyjął porod No, no. Dzielny facet. Ja na razie o piernikach i barszczyku wigilijnym muszę zapomnieć na parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Olka - jak tam moja owca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Cześć Verunia, dlaczego musisz zapomniec o pierniczkach i barszczyku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witanko Mimo bolących oczu tu zaglądam. Gratulacje dla Fizyka. Sam przyjął porod No, no. Dzielny facet. Ja na razie o piernikach i barszczyku wigilijnym muszę zapomnieć na parę lat Cześć Verunia Czemu musisz zapomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Olka - jak tam moja owca i moja gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Cześć Verunia, dlaczego musisz zapomniec o pierniczkach i barszczyku??? Bo mi ortodontka zakazała A jabłuszka to tylko krojone i słodyczy mało - ale tu akurat nie potrafię się posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.11.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Cześć co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.11.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam moi drodzy. Dawno mnie nie widziano wogóle na forum, ale powracam w wielkim stylu. Otóż - w ubiegłym tygodniu (dokłądnie we wtorek o godz. 16.00) sprawdziło się popularne na tym forum powiedzenie nowy domek, nowy ... . Otóż na świat zdecydowała się przyjść najmłodsza fizykowa pociecha Antonina Cecylia . Z grubsza (kiedyś już o tym pisałem) planowaliśmy poród w domu w asyście położnej. Nasze plany zrealizowały się połowicznie. Urodziliśmy w domu, ale położna spóźniła się 10-15 minut, więc własnorecznie asystowałem przy narodzinach i właściwie to urodziła się na moje ręce Co do parametrów technicznych - wzrtost - 0,5 m, masa własna 3,320 kg. Znaki szczególne - urodzona w czepku i z krzykiem na ustach!!! Pojawię się znowu aby przeczytać należne mi i Fizuli gratulacje!!!! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Cześć Verunia, dlaczego musisz zapomniec o pierniczkach i barszczyku??? Bo mi ortodontka zakazała A jabłuszka to tylko krojone i słodyczy mało - ale tu akurat nie potrafię się posłuchać O jejku z tymi słodyczami to też trudno by mi było się dostosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.11.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A ja dziś 3 w 1 : 1. Witam moi drodzy. Dawno mnie nie widziano wogóle na forum, ale powracam w wielkim stylu. Otóż - w ubiegłym tygodniu (dokłądnie we wtorek o godz. 16.00) sprawdziło się popularne na tym forum powiedzenie nowy domek, nowy ... . Otóż na świat zdecydowała się przyjść najmłodsza fizykowa pociecha Antonina Cecylia . Z grubsza (kiedyś już o tym pisałem) planowaliśmy poród w domu w asyście położnej. Nasze plany zrealizowały się połowicznie. Urodziliśmy w domu, ale położna spóźniła się 10-15 minut, więc własnorecznie asystowałem przy narodzinach i właściwie to urodziła się na moje ręce Co do parametrów technicznych - wzrtost - 0,5 m, masa własna 3,320 kg. Znaki szczególne - urodzona w czepku i z krzykiem na ustach!!! Pojawię się znowu aby przeczytać należne mi i Fizuli gratulacje!!!! GRATULACJE!!!!!!! http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_krosta/gratulacje_duza.jpg 2. badi - gratki 3. Wygraliśmy!!! http://m.onet.pl/_m/0a950d31582c2ebd4f8e37f71163bc62,5,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.11.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Cześć Verunia, dlaczego musisz zapomniec o pierniczkach i barszczyku??? Bo mi ortodontka zakazała A jabłuszka to tylko krojone i słodyczy mało - ale tu akurat nie potrafię się posłuchać O jejku z tymi słodyczami to też trudno by mi było się dostosować Ja ze słodyczy ino śledzie innych nie jadam, no może na weselu ino torta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Cześć co słychać Stara bida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ja ze słodyczy ino śledzie innych nie jadam, no może na weselu ino torta - Nataszko, zjedz kawałeczek tortu! - Dziękuję, Jureczku, nie chcę. - No spróbuj, bardzo smaczny! - Nie, dziękuję. Ja po osiemnastej już nie jem nic słodkiego . - Nataszko, proszę. - Jureczku, ja deserów w ogóle nie jadam... - Ż.yj ten tort, q.wa! Pierścionek w nim jest, żenić się z Tobą chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Olka - jak tam moja owca Dziś wysłałam, mam nadzieje,ze nie pomyliłam paczek i nie jadą do Ciebie żaby froschki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts