Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Dzisiaj sobie tak w internecie szukałam rozpoznawczo działek i domow pod Poznaniem. Nooo, drożej niż u nas :roll:

jaka odległość od Poznania wchodzi w grę?

Wolałabym połnocno zachodnią część okolic Poznania, tak do 10-15 km do centrum :roll:

Witam moi drodzy. Dawno mnie nie widziano wogóle na forum, ale powracam w wielkim stylu. Otóż - w ubiegłym tygodniu (dokłądnie we wtorek o godz. 16.00) sprawdziło się popularne na tym forum powiedzenie nowy domek, nowy ... .

Otóż na świat zdecydowała się przyjść najmłodsza fizykowa pociecha Antonina Cecylia :D :wink: .

Z grubsza (kiedyś już o tym pisałem) planowaliśmy poród w domu w asyście położnej. Nasze plany zrealizowały się połowicznie. Urodziliśmy w domu, ale położna spóźniła się 10-15 minut, więc własnorecznie asystowałem przy narodzinach i właściwie to urodziła się na moje ręce :D :wink:

Co do parametrów technicznych - wzrtost - 0,5 m, masa własna 3,320 kg.

Znaki szczególne - urodzona w czepku i z krzykiem na ustach!!! :D :wink:

Pojawię się znowu aby przeczytać należne mi i Fizuli gratulacje!!!!

:wink:

Fizyk

PRZEOGROMNE, WIELCE ZASŁUŻONE GRATULACJE DLA CIEBIE, FIZULI I ANTOSI.

NIECH MALUTKA ROŚNIE ZDROWO A FIZULA SZYBCIUTKO WRACA DO FORMY.