Teska 29.11.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 wieczorowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.11.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A kolano ma się juz prawie dobrze, niestety złapałam jakiegoś wirusa grypy więc moje zwolnienie ktore dostałam na kolano jest podwojnie wykorzystane. Ostatnio byłam na zwolnieniu lekarskim jakieś 2 lata temu. Nie mogła ta grypka trochę poczekać? Bidulko , kuruj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witam przelotnie zaraz lecę na Babski wieczór ...czarownice i wiedźmy maja zlot-strzeżcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witam przelotnie zaraz lecę na Babski wieczór ...czarownice i wiedźmy maja zlot-strzeżcie sie Heloł, ale Ci fajnie . Miłej zabawy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.11.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witam przelotnie zaraz lecę na Babski wieczór ...czarownice i wiedźmy maja zlot-strzeżcie sie Heloł, ale Ci fajnie . Miłej zabawy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dzisiaj sobie tak w internecie szukałam rozpoznawczo działek i domow pod Poznaniem. Nooo, drożej niż u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 29.11.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam Kochani A czy Maxi jest bo mam pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.11.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witam przelotnie zaraz lecę na Babski wieczór ...czarownice i wiedźmy maja zlot-strzeżcie sie Strzeżemy O jak fajnie masz... Udanego sabatu czarownic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.11.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dzisiaj sobie tak w internecie szukałam rozpoznawczo działek i domow pod Poznaniem. Nooo, drożej niż u nas jaka odległość od Poznania wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.11.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Cześć Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dzisiaj sobie tak w internecie szukałam rozpoznawczo działek i domow pod Poznaniem. Nooo, drożej niż u nas jaka odległość od Poznania wchodzi w grę? Wolałabym połnocno zachodnią część okolic Poznania, tak do 10-15 km do centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.11.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Cześć Olka Cześć , jak tam mdłości, przeszły czy jeszcze meczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dzisiaj sobie tak w internecie szukałam rozpoznawczo działek i domow pod Poznaniem. Nooo, drożej niż u nas jaka odległość od Poznania wchodzi w grę? Wolałabym połnocno zachodnią część okolic Poznania, tak do 10-15 km do centrum jak tak blisko centrum to drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 To net mi się tak tnie, czy forum nawala ? Nie daje już rady, idę sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Żaba wita miłe towarzystwo Wróciłam z wywiadówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.11.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 To net mi się tak tnie, czy forum nawala ? Nie daje już rady, idę sobie. Wracaj!!!! Nie uciekaj jeszcZe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.11.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam Kochani A czy Maxi jest bo mam pytanko Jestem , jestem ,właśnie wpadłam Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.11.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Cześć Olka Cześć , jak tam mdłości, przeszły czy jeszcze meczą? Jeszcze męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam moi drodzy. Dawno mnie nie widziano wogóle na forum, ale powracam w wielkim stylu. Otóż - w ubiegłym tygodniu (dokłądnie we wtorek o godz. 16.00) sprawdziło się popularne na tym forum powiedzenie nowy domek, nowy ... . Otóż na świat zdecydowała się przyjść najmłodsza fizykowa pociecha Antonina Cecylia . Z grubsza (kiedyś już o tym pisałem) planowaliśmy poród w domu w asyście położnej. Nasze plany zrealizowały się połowicznie. Urodziliśmy w domu, ale położna spóźniła się 10-15 minut, więc własnorecznie asystowałem przy narodzinach i właściwie to urodziła się na moje ręce Co do parametrów technicznych - wzrtost - 0,5 m, masa własna 3,320 kg. Znaki szczególne - urodzona w czepku i z krzykiem na ustach!!! Pojawię się znowu aby przeczytać należne mi i Fizuli gratulacje!!!! Fizyk PRZEOGROMNE, WIELCE ZASŁUŻONE GRATULACJE DLA CIEBIE, FIZULI I ANTOSI. NIECH MALUTKA ROŚNIE ZDROWO A FIZULA SZYBCIUTKO WRACA DO FORMY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 30.11.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Dzień doberek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts