premiumpremium 30.11.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Andre, to dla Ciebie Jaki jesteś Andrzeju? Chłop mocny na ciele i umyśle. Swą inteligencję i zdobytą wiedzę wykorzystuje w praktyce; uczy się nieźle ( jeśli chce, bo jest zdolny! ). Lubi emocje, sporty, czasem gry losowe. Koleżeński, pomocny w potrzebie. Lubią go dziewczęta, ale w tej mierze jest wybredny. Elegant. Żądny sławy, niekiedy aż nazbyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.11.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Heloł . Andre wszystkiego naj http://www.twojekwiaty.pl/photo/743.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 andre , a czy będzie lanie wosku ???? poslje, głaza y mienia boljat, b ekran smatrjet nie mogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.11.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Zuzza, PP, Olka, dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.11.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 jea, co to za śmiechy hihy a potem znikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Siedźcie tu sobie na forum, ja idę odbębnić codzienny spacerek Narka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 jea, co to za śmiechy hihy a potem znikanie ucze sie od najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.11.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Andre, to dla Ciebie Jaki jesteś Andrzeju? Chłop mocny na ciele i umyśle. Swą inteligencję i zdobytą wiedzę wykorzystuje w praktyce; uczy się nieźle ( jeśli chce, bo jest zdolny! ). Lubi emocje, sporty, czasem gry losowe. Koleżeński, pomocny w potrzebie. Lubią go dziewczęta, ale w tej mierze jest wybredny. Elegant. Żądny sławy, niekiedy aż nazbyt. mocny... czy ja wiem? wykorzystuję w praktyce... silnych emocji i gier losowych nie lubię... pomocny...tak zawsze byłem i jestem nieśmiały... żądny sławy nie, ale chwalony być lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Andre, to dla Ciebie Jaki jesteś Andrzeju? Chłop mocny na ciele i umyśle. Swą inteligencję i zdobytą wiedzę wykorzystuje w praktyce; uczy się nieźle ( jeśli chce, bo jest zdolny! ). Lubi emocje, sporty, czasem gry losowe. Koleżeński, pomocny w potrzebie. Lubią go dziewczęta, ale w tej mierze jest wybredny. Elegant. Żądny sławy, niekiedy aż nazbyt. mocny... czy ja wiem? wykorzystuję w praktyce... silnych emocji i gier losowych nie lubię... pomocny...tak zawsze byłem i jestem nieśmiały... żądny sławy nie, ale chwalony być lubię... ważne żeś elegant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.11.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Andre, to dla Ciebie Jaki jesteś Andrzeju? Chłop mocny na ciele i umyśle. Swą inteligencję i zdobytą wiedzę wykorzystuje w praktyce; uczy się nieźle ( jeśli chce, bo jest zdolny! ). Lubi emocje, sporty, czasem gry losowe. Koleżeński, pomocny w potrzebie. Lubią go dziewczęta, ale w tej mierze jest wybredny. Elegant. Żądny sławy, niekiedy aż nazbyt. mocny... czy ja wiem? wykorzystuję w praktyce... silnych emocji i gier losowych nie lubię... pomocny...tak zawsze byłem i jestem nieśmiały... żądny sławy nie, ale chwalony być lubię... ważne żeś elegant na co dzień rozchełstany idę się ogolić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Andre, to dla Ciebie Jaki jesteś Andrzeju? Chłop mocny na ciele i umyśle. Swą inteligencję i zdobytą wiedzę wykorzystuje w praktyce; uczy się nieźle ( jeśli chce, bo jest zdolny! ). Lubi emocje, sporty, czasem gry losowe. Koleżeński, pomocny w potrzebie. Lubią go dziewczęta, ale w tej mierze jest wybredny. Elegant. Żądny sławy, niekiedy aż nazbyt. mocny... czy ja wiem? wykorzystuję w praktyce... silnych emocji i gier losowych nie lubię... pomocny...tak zawsze byłem i jestem nieśmiały... żądny sławy nie, ale chwalony być lubię... ważne żeś elegant na co dzień rozchełstany idę się ogolić... impreza już się zaczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 30.11.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A na co czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A na co czekac? no to luuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A na co czekac? no to luuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 już se po dwa razy posty wysyłam...coś nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 30.11.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Coś masz słabą głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Coś masz słabą głowę nie we wszystkim jest mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.11.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.11.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 30.11.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 to już teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts