sylvia1 30.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 cześć Żaba to kiedy przeprowadzka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.11.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 cześć Żaba to kiedy przeprowadzka...? 1 kwietnia, cześc Sylvia A Ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 cześć Żaba to kiedy przeprowadzka...? 1 kwietnia, cześc Sylvia A Ty??? no u mnie to daleko do przeprowadzki na razie z prądem walczę... za to okazało się ze mogę mieć gazrurke i się zastanawiamy nad zmianą koncepcji grzania- zamiast planowanego prądu gaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Dziękuję Ci Żabko bardzo, bardzo serdecznie Froschka, Tobie również bardzo dziękuję Jak miło mieć przyjaciół Zabieram Cie do piwiarni klubowej Chętnie, co pijemy? A ja właśnie wróciłem z Twojego domku ale nie pobrudziłeś za bardzo wcale, oglądałem tylko...... a ta umywalka jest super zamontowałbys taką u siebie..al enapizs szcerze nie zamontowałbym, mam za małą łazienkę wydaje mi się, że ta umywalka potrzebuje sporej przestrzeni wokół ale design fajny, natomiast z kolorem miałbym opory - chyba trochę niepraktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 cześć Żaba to kiedy przeprowadzka...? 1 kwietnia, cześc Sylvia A Ty??? w Prima-Aprilis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Dziękuję Ci Żabko bardzo, bardzo serdecznie Froschka, Tobie również bardzo dziękuję Jak miło mieć przyjaciół Zabieram Cie do piwiarni klubowej Chętnie, co pijemy? A ja właśnie wróciłem z Twojego domku ale nie pobrudziłeś za bardzo wcale, oglądałem tylko...... a ta umywalka jest super zamontowałbys taką u siebie..al enapizs szcerze nie zamontowałbym, mam za małą łazienkę wydaje mi się, że ta umywalka potrzebuje sporej przestrzeni wokół ale design fajny, natomiast z kolorem miałbym opory - chyba trochę niepraktyczny. ja właśnie planuję umieściść ja w malutkiej łazience dla gości. Niepraktyczny to pewne, ale jaki śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Dziękuję Ci Żabko bardzo, bardzo serdecznie Froschka, Tobie również bardzo dziękuję Jak miło mieć przyjaciół Zabieram Cie do piwiarni klubowej Chętnie, co pijemy? A ja właśnie wróciłem z Twojego domku ale nie pobrudziłeś za bardzo wcale, oglądałem tylko...... a ta umywalka jest super zamontowałbys taką u siebie..al enapizs szcerze nie zamontowałbym, mam za małą łazienkę wydaje mi się, że ta umywalka potrzebuje sporej przestrzeni wokół ale design fajny, natomiast z kolorem miałbym opory - chyba trochę niepraktyczny. ja właśnie planuję umieściść ja w malutkiej łazience dla gości. Niepraktyczny to pewne, ale jaki śliczny a niech tam, czy wszystko musi być praktyczne? świat byłby nudny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 andre .... .Najpiękniejsze życzenia imieninowe http://www.flor-niska.pl//galeria/nasze_prace/j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a czemu tu nie ma jeszcze imprezki ?? może coś podrzucę ? http://www.catering.mazurkas.pl/g/tematy/24.jpg właśnie wróciliśmy od szwagra Andrzeja ....jeszcze coś zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 andre .... .Najpiękniejsze życzenia imieninowe http://www.flor-niska.pl//galeria/nasze_prace/j.jpg WOW..... dzięki Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 muszę już zmykać, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Heloł . Co słychac Ciężaróweczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Hej Wszystkim Andrzejom wszystkiego naj, naj, naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 I miłego wieczora życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Net mi bardzo wolno działa, ale jestem . Żaba u mnie wszystko git, chcesz zobaczyć moje brzuszysko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Net mi bardzo wolno działa, ale jestem . Żaba u mnie wszystko git, chcesz zobaczyć moje brzuszysko? brzuszysko??? az taka gruba jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Net mi bardzo wolno działa, ale jestem . Żaba u mnie wszystko git, chcesz zobaczyć moje brzuszysko? pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 http://images3.fotosik.pl/62/su1700dqzgkv8uan.jpg wszystkiego najlepszego Andre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts