premiumpremium 04.12.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Bo Mikołajki tuż tuż... http://www.subarulibero.org/przemo/g031206.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.12.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hejka poniedziałkowa kolejny przybity tydzień przed nami i jeszcze - kurde- za dwa i pół tygodnia swięta Funiu...trzy tygodnie:) ale i tak bliziutko..... za trzy to będziesz już miała dzień zarcia za sobą żadnych namiarów na rybkę!!!!! no tak... a czemu zadnych na rybke??? bo w ogóle piernicze te święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hejka poniedziałkowa kolejny przybity tydzień przed nami i jeszcze - kurde- za dwa i pół tygodnia swięta Funiu...trzy tygodnie:) ale i tak bliziutko..... za trzy to będziesz już miała dzień zarcia za sobą żadnych namiarów na rybkę!!!!! no tak... a czemu zadnych na rybke??? bo w ogóle piernicze te święta A czemu je pierniczysz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 SPROSTOWANIE z synowa bylo bardzo milo to nie bylo bicie tylko picie (kawy !!!!) udaje taka luzacka i wyluzowana , zeby jej nie sposzyc , bo dziewczyna jest przesympatyczna ale juz jest synowa? czy dopiero bedzie? moze i przyszla (dobrze by bylo bo fajna dziewczyna , ma poczucie humoru , no i inne zalety tez ) oni jeszcze tacy mlodzi , pewnie jeszcze niejedna bedzie Moja mama miała co 5 miesiecy nową synową, dopóki brat się nie "ustatkował" (tzn ma dopiero 18 lat, ale kto wie.....? ) wiec ja juz przeszlam te przelotne , bo moj "maly" juz po 18-stce dawno jest a do tej lazil prawie rok , az zechciala z nim byc jak na razie sa od wakacji i nic nie zapowiada , ze sie to zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć frosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hejka poniedziałkowa kolejny przybity tydzień przed nami i jeszcze - kurde- za dwa i pół tygodnia swięta Funiu...trzy tygodnie:) ale i tak bliziutko..... za trzy to będziesz już miała dzień zarcia za sobą żadnych namiarów na rybkę!!!!! no tak... a czemu zadnych na rybke??? bo w ogóle piernicze te święta A czemu je pierniczysz??? moze pierniki piecze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć frosch czesc premiumka jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hejka poniedziałkowa kolejny przybity tydzień przed nami i jeszcze - kurde- za dwa i pół tygodnia swięta Funiu...trzy tygodnie:) ale i tak bliziutko..... za trzy to będziesz już miała dzień zarcia za sobą żadnych namiarów na rybkę!!!!! no tak... a czemu zadnych na rybke??? bo w ogóle piernicze te święta A czemu je pierniczysz??? moze pierniki piecze ? Może http://www.piernikarnia.pl/img/chn1024_5x2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć frosch czesc premiumka jak samopoczucie? A dobrze, co prawda mąż pojechał, ale najadłam się raffaello i lodów czekoladowych A u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 u mnie prawie ok lekka depreche mam , ale tak latwo mnie nie pokona tez sie obzarlam , ale Lasagne ty mozesz sobie pofolgowac (lecz potem moze bolec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 u mnie prawie ok lekka depreche mam , ale tak latwo mnie nie pokona tez sie obzarlam , ale Lasagne ty mozesz sobie pofolgowac (lecz potem moze bolec ) Boleć - nie boleć, mi pomoże rennie Nie daj się i tak trzymaj! O kurczę, lasagne... http://www.animowane-gify.net/gify/1/15.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 oj kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 oj kobietki co oj? teska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 oj kobietki Że co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 premiumka , widac juz po tobie , ze spodziewasz sie dzidziusia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć kobietki Melduję się po baaardzo ciężkim łikendzie W sobotę byliśmy na spóźnionych Adrzejkach a wczoraj dla odmiany .....poprawiliśmy , co by wóżby się spełniły Na szczęście nie przegięliśmy więc forma doskonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 premiumka , widac juz po tobie , ze spodziewasz sie dzidziusia ? Hmmm.... Widać po mnie, że lekko przytyłam w okolicach brzucha Czasem (najczęściej bardzo rano, albo wieczorem, po kąpieli) mnie "wydmie" w dolnej części brzucha Ale ja sama po sobie widzę, że mam więcej w pasie. Muszę nabyć jakieś luźniejsze spodnie, bo większość przed wakacjami zwęziłam i teraz się nie dopinam Mąż mówi, że widzi po mnie, że się zmieniłam, mama zaskoczona, ze nie przytyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć kobietki Melduję się po baaardzo ciężkim łikendzie W sobotę byliśmy na spóźnionych Adrzejkach a wczoraj dla odmiany .....poprawiliśmy , co by wóżby się spełniły Na szczęście nie przegięliśmy więc forma doskonała Cześć kobietko I co tam sobie wywróżyłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.12.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja nic , wróżyły sobie dzieci Dorośli tylko pilnowali co by chałupa z dymem nie poszła Pp a jak się według Twojego męża zmieniłaś - fizycznie czy psychicznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja nic , wróżyły sobie dzieci Dorośli tylko pilnowali co by chałupa z dymem nie poszła Pp a jak się według Twojego męża zmieniłaś - fizycznie czy psychicznie ? I tak, i tak Fizycznie - widzimy się co 2-3 tygodnie, więc te zmiany bardziej są dla niego widoczne. Psychicznie - stwierdził, ze się wyciszyłam, wszystko robię spokojniej, ale mam problemy z koncentracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts